Ankara Meme büyütme ameliyatı , tecrübe ve doktor yardımı lütfen. Serdar Öztürk, Volkan Tayfur ve Ferruh Bingul arasında kaldım ama başka tavsiyeler

Teşekkür ederim Burun ameliyatı maalesef Sakın aklı olan gitmez o kişiye Benim zamanımda böyle yorumlar görseydim kesinlikle gitmezdim Elimden geldiğince kimse mağdur olmasın diye anlatmaya çalışıyorum
Arkadaşın yazdığı çoğu doktora baktım hepsinin hakkında illa birileri şikayette bulunmuş iyice kafam karıştı valla böyle giderse doktor bulamayacağım gibi hissetmeye başladım 🤷🏼‍♀️🤦🏼‍♀️

Arkadaşın yazdığı çoğu doktora baktım hepsinin hakkında illa birileri şikayette bulunmuş iyice kafam karıştı valla böyle giderse doktor bulamayacağım gibi hissetmeye başladım 🤷🏼‍♀️🤦🏼‍♀️
Diğerlerini bilemem ama Serdar Öztürk e ameliyat olduğum için ve olanları da bildiğim için sakın diyorum Siz bu söylediklerime göre yine de gitmeyi tercih ederseniz bir şey diyemem Doktor öneremem bu reklama girer Ama tecrübe ettiğim ve hüsrana uğradığım ve birçok kişinin de uğradığı Serdar Öztürk e de kesinlikle iyi demem

Diğerlerini bilemem ama Serdar Öztürk e ameliyat olduğum için ve olanları da bildiğim için sakın diyorum Siz bu söylediklerime göre yine de gitmeyi tercih ederseniz bir şey diyemem Doktor öneremem bu reklama girer Ama tecrübe ettiğim ve hüsrana uğradığım ve birçok kişinin de uğradığı Serdar Öztürk e de kesinlikle iyi demem
Tecrübe etttiğiniz doktor varsa paylaşabilirsiniz yani etmediyseniz zaten kimseyi övemeyiz. Dürüstlüğünüz için de teşekkürler..

Kızlar ben gittim görüşmeye İsmail Şahin ile. Gerçekten baya güven verdi, her soruma cevap verdi usanmadan. Ben Polytech marka protez düşünüyordum ama kendisi Motiva yı önerdi daha yumusak ve esnek bir protez kendisi. Sonrasında şu korse südyeni giydirdi içine böyle meme gibi şeyler koydu tahmini boyutunu görmem için:KK70: 315 ya da 335 cc high profil. Bayramdan sonra olmayı düşünüyorum hayırlısı :) ama fiyatı biraz pahalı kızlar, 16-17 bin dedi. Sebebi de protezin pahalı olması . Ama belki son dakika zorlarsam indirir biraz.

Merhaba ben de Ankara da ikamet ediyorum 20yaşındayım olmak istiyorum ama göğsüm erik boyutunda diyebilirim bu açıdan sıkıntı olur mu

Merhaba ben de Ankara da ikamet ediyorum 20yaşındayım olmak istiyorum ama göğsüm erik boyutunda diyebilirim bu açıdan sıkıntı olur mu
Balım bence 1-2 sene daha bekle derim 22-23 yaşlarında olmanı tavsiye ederim ama çok istiyorsan ben İsmail Şahin e olacağım büyük ihtimalle sana sonuçları söylerim :))

Balım bence 1-2 sene daha bekle derim 22-23 yaşlarında olmanı tavsiye ederim ama çok istiyorsan ben İsmail Şahin e olacağım büyük ihtimalle sana sonuçları söylerim :))
Merhaba canım hayırlısı olur inşallah 16-17 benim için biraz fazla gibi ya şuanlık yani özelde olacaksın di mi devlet değil

Merhaba canım hayırlısı olur inşallah 16-17 benim için biraz fazla gibi ya şuanlık yani özelde olacaksın di mi devlet değil
Evet balım ya özelde olacağım ama haklısın çok pahalı bilemiyorum ben de biraz zorlayacağım indirim yapması için. Ama cidden doktor çok ilgili o çok hoşuma gitti bide benim vücudum aşırı alerjik o yüzden en pahalı protezi istedim belki zarar vermez diye psikolojim bozuldu ya😅

Beklemek istemiyorum ki canım çok küçükler erik kadar diyebilirim bu yüzden istediğim kıyafetleri giymiyorum özgüven problemi oluşturuyor üniversiteye gidiyorum Devlet hastanesi önermez misin?dediğin doktorda Fiyatlar ne kadar

Kızlarımmm Ferruh beyle görüştüm bugün. Aşırı kafama yattı. Adam cidden prof. Bide koltuk altı kesisiyle kas altı ameliyat yapan doktor sayısı çok az , Ferruh bey bu konuda cidden uzman ve inanılmaz bir şekilde fiyat olarakta 15000 dedi. Diğer doktor 16-17 demişti. Özel koru hastanesinde yapıyormuş ameliyatı. Büyük ihtimal ona olacağım:) Kubilay bey ile bu cuma görüşeceğim. Onu da yazarım. İsmail Şahin 325 cc demişti ama Ferruh bey 360 cc olur sana dedi. Hadi hayırlısı:)))))

Arkadaşlar Kubilay hocanın yanındaydım. Sağolsun tüm sorularımı cevapladı, işini profesyonel yapıyor ama çok fiyat verdi. Meme altı kesisi ile olursa her şey dahil 18.000 , koltuk altı kesisi ile olursa ise her şey dahil 22.000 dedi. Açıkçası Ferruh bey de okadar profesyonel tanınan bir doktor ve 15000 gibi bir fiyat sundu. Kubilay olmayacak gibi ..

Kızlar bende düşünüyorum lakin korkuyorum doktor beni bekliyor hemşirelerle konuştum sorun olmaz gelin denildi ben hala korkuyrum lakin

Kızlar onukan idacı var 10.000 fıyat verdi taksıt falanda yapıyorlar instagramda bi bakın isterseniz güzelde yapıyorlar Benim doktor Ablam yaptırdıgi için çok uygun bir fıyat verdi lakin ben çok korkuyorum

Kızlar bari soruyorsanız olme ihtimalımız falan var mı çok korkuyorum sorun bunlar da amaliyattın eşiklerini falan da sorun olur mu

X