Ankara Meme büyütme ameliyatı güncel fiyatlar

darphinyo

Üye
Kayıtlı Üye
16 Şubat 2020
14
5
34
Merhaba, uzun zamandır meme büyütme ameliyatı olmak istiyorum artık bu sene kesin olarak olmaya karar verdikten sonra forumda operasyon ücretlerini okuyunca ufak çapta bir kriz geçirdim Geçen kış arkadaşım 28bine olmuştu. Haziran ayında Ergin Işık’a fiyat sorduğumda 30bindi. Son kur artışından sonra fiyatlar ne durumda son zamanlarda fiyat alanlar bilgilendirebilirlerse çok sevinirim. Üniversite hastaneleri de olur artık en uygun fiyatlı en güvenilir yeri tercih etmeye çalışacağım.

Aldığım fiyatları paylaşıyım: Zühtü Demir: 35bin +Kdv + hastane ücreti ve 700euro protez ücreti
Kemal Fındıkçıoğlu: 45bin
Onurkan İdacı:35 bin bu hafta yüz yüze görüşeceğim bir kaç doktorla

Aldığım fiyatları paylaşıyım: Zühtü Demir: 35bin +Kdv + hastane ücreti ve 700euro protez ücreti
Onurkan İdacı: 35 bin

Ben Dr Koray Gürsoya oldum 40 bin TL fiyatı ama doktorluğu….. Böyle bir doktor yok mükemmel idealist ve iyi bir hoca tavsiye ederim

Onurkan İdacı: 35 bin
ayy bana 53 bin dedi Kemal hoca siz ne yaptınız acaba? kime olacaksınız?

Hayır özel hastanede.
Peki özel kliniği var mı? Ben internetten baktığımda sürekli gazi hastanesi çıkıyor. Siz nasıl ulaşabildiniz ve ameliyatı hangi hastanede yapıyor? Ben ankarada farklı bir doktordan randevu bekliyorum 155.000 gibi bir rakam var ortada o nedenle detaylı araştırıyorum. Hastanede önemli anestezi vs ekibinin iyi olması gerekiyor ve 3. Ameliyatım olacağı için fazlasıyla endişeliyim.

Özel değilse neden 3. Sorabilir miyim? Oncekilerde terslik mi oldu? Yoksa bozulma vb mi oldu? Bazen eriyebiliyormus da.

Özel değilse neden 3. Sorabilir miyim? Oncekilerde terslik mi oldu? Yoksa bozulma vb mi oldu? Bazen eriyebiliyormus da.
2. Ameliyat sebebi protezimin aşağıya kayması
Şimdi 3. Ameliyat yolda bunun sebebi de kapsül kontraktürü
8 ay önce sağ memede kapsül oldu şimdi de sol memede

neorama plazada kendi yeri var eşi Fulya Hoca ile beraber. ordan ulaşabilirsiniz. Ben gazideyken de gidiyordum.ondan sebep biliyorum.

2. Ameliyat sebebi protezimin aşağıya kayması
Şimdi 3. Ameliyat yolda bunun sebebi de kapsül kontraktürü
8 ay önce sağ memede kapsül oldu şimdi de sol memede
Kapsül kontraktürü olmasın durumunda garanti kapsamına girmiyormu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…