Cuma günü Antalya’da 40bin oldum oda pazarlıklaBen de merak ediyorum.
OfffCuma günü Antalya’da 40bin oldum oda pazarlıkla
İzmir’de düşünürseniz yipenim oldu 30 bin ben Antalya’dan zor okacsk diye gidemedim Orası Aralık ayına kadar 30-35 bin telefon veririm size
Ben Dr Koray Gürsoya oldum 40 bin TL fiyatı ama doktorluğu….. Böyle bir doktor yok mükemmel idealist ve iyi bir hoca tavsiye ederimMerhaba, uzun zamandır meme büyütme ameliyatı olmak istiyorum artık bu sene kesin olarak olmaya karar verdikten sonra forumda operasyon ücretlerini okuyunca ufak çapta bir kriz geçirdimGeçen kış arkadaşım 28bine olmuştu. Haziran ayında Ergin Işık’a fiyat sorduğumda 30bindi. Son kur artışından sonra fiyatlar ne durumda son zamanlarda fiyat alanlar bilgilendirebilirlerse çok sevinirim. Üniversite hastaneleri de olur artık en uygun fiyatlı en güvenilir yeri tercih etmeye çalışacağım.
ayy bana 53 bin dedi Kemal hocaAldığım fiyatları paylaşıyım: Zühtü Demir: 35bin +Kdv + hastane ücreti ve 700euro protez ücreti
Kemal Fındıkçıoğlu: 45bin
Onurkan İdacı: 35 bin
Kemal hoca ameliyatlarını gazide mi yapıyor?ayy bana 53 bin dedi Kemal hocasiz ne yaptınız acaba? kime olacaksınız?
Hayır özel hastanede.Kemal hoca ameliyatlarını gazide mi yapıyor?
Peki özel kliniği var mı? Ben internetten baktığımda sürekli gazi hastanesi çıkıyor. Siz nasıl ulaşabildiniz ve ameliyatı hangi hastanede yapıyor? Ben ankarada farklı bir doktordan randevu bekliyorum 155.000 gibi bir rakam var ortada o nedenle detaylı araştırıyorum. Hastanede önemli anestezi vs ekibinin iyi olması gerekiyor ve 3. Ameliyatım olacağı için fazlasıyla endişeliyim.Hayır özel hastanede.
Özel değilse neden 3. Sorabilir miyim? Oncekilerde terslik mi oldu? Yoksa bozulma vb mi oldu? Bazen eriyebiliyormus da.Peki özel kliniği var mı? Ben internetten baktığımda sürekli gazi hastanesi çıkıyor. Siz nasıl ulaşabildiniz ve ameliyatı hangi hastanede yapıyor? Ben ankarada farklı bir doktordan randevu bekliyorum 155.000 gibi bir rakam var ortada o nedenle detaylı araştırıyorum. Hastanede önemli anestezi vs ekibinin iyi olması gerekiyor ve 3. Ameliyatım olacağı için fazlasıyla endişeliyim.
2. Ameliyat sebebi protezimin aşağıya kaymasıÖzel değilse neden 3. Sorabilir miyim? Oncekilerde terslik mi oldu? Yoksa bozulma vb mi oldu? Bazen eriyebiliyormus da.
siz hangi doktora olacaksınız acabaneorama plazada kendi yeri var eşi Fulya Hoca ile beraber. ordan ulaşabilirsiniz. Ben gazideyken de gidiyordum.ondan sebep biliyorum.
Kapsül kontraktürü olmasın durumunda garanti kapsamına girmiyormu2. Ameliyat sebebi protezimin aşağıya kayması
Şimdi 3. Ameliyat yolda bunun sebebi de kapsül kontraktürü
8 ay önce sağ memede kapsül oldu şimdi de sol memede