- 5 Nisan 2011
- 1.187
- 629
- 323
- Konu Sahibi puccaandgaru
herkeslere günaydınnnnnlar =)
ankara mekan tercihleri için çok kısıtlı bi şehir... deniz kenarı kahvaltı yapamazsınız, kordonda, boğazda tur atamazsınız, sahilde balık ekmek yiyemezsiniz =) ama yolların denize çıkmasada seviyorum seni ankara diyenlerdenseniz ki ben öyleyim
bi çok güzel mekan bulabilirsiniz =)
bilenler bilir tamda apartmanların arasında gaziosmanpaşada papazın bağı vardır ördeklerle kahvaltı yaptırırlar size...
kapalı mekan örneğinde plaklı figüran kahvehanesi üzerine tanımam
mesela nuri alço imza dağıtırken siz gazoz içebilirsiniz
bi yandanda türkan sultan fotolarına bakıp iç geçirirsiniz 
sabahları tok bile gitseniz çukurambar livanın kahvaltısına dayanamazsınız
illa kafe bar takılcak değiliz ya kuğuluda çay içme keyfi hiç bi şehre değişilmez
o mini havuz deniz gibi gözükür insanın gözüne 
ankara denirde 7 eksik kalır mı
şöyle bir tur atarken bi bakarsanız sim dondurmacısı oooohhhh külah külah şimdi bile canım çekiyo 
eğer çekirdek aileyseniz incek tam size göre bi mekandır... biraz uzak şehre ama çimlerin arasında kahvaltı mis gibi hemde semaverlen =p
şimdilik aklıma gelenler bunlar denediğim tüm mekanları ve memnuyitemi tek tek yazarım bundan sonra
hepinize iyi haftasonları
ankara mekan tercihleri için çok kısıtlı bi şehir... deniz kenarı kahvaltı yapamazsınız, kordonda, boğazda tur atamazsınız, sahilde balık ekmek yiyemezsiniz =) ama yolların denize çıkmasada seviyorum seni ankara diyenlerdenseniz ki ben öyleyim

bilenler bilir tamda apartmanların arasında gaziosmanpaşada papazın bağı vardır ördeklerle kahvaltı yaptırırlar size...
kapalı mekan örneğinde plaklı figüran kahvehanesi üzerine tanımam

sabahları tok bile gitseniz çukurambar livanın kahvaltısına dayanamazsınız

illa kafe bar takılcak değiliz ya kuğuluda çay içme keyfi hiç bi şehre değişilmez

ankara denirde 7 eksik kalır mı

eğer çekirdek aileyseniz incek tam size göre bi mekandır... biraz uzak şehre ama çimlerin arasında kahvaltı mis gibi hemde semaverlen =p
şimdilik aklıma gelenler bunlar denediğim tüm mekanları ve memnuyitemi tek tek yazarım bundan sonra
hepinize iyi haftasonları

Son düzenleme: