ankara mehmet akgün hakkındaa yenıdenn

Mehmet akgüne bende gittim aqualyx için tek seans oldu 2. seansım bu hafta hem ilgisinden memnunum hem de gözle görünür derecede etkisi var. kime yaptırırsınız bilemem ama ben memnunum.
Günaydın önceki ve sonraki resimleriniz varmı ben de gitmek istiyorum ama kafam çok karıştı biri iyi diyor diğeri kötü

Günaydın önceki ve sonraki resimleriniz varmı ben de gitmek istiyorum ama kafam çok karıştı biri iyi diyor diğeri kötü
fotoğrafı doktor bey çekti ama bende yok çünkü ben bilgi almak için gittiğimde yaptırmaya karar verdim. cumartesi günü 2. seansım oldu göbek bölgemdeki incelmeyi herkes farkediyor bende kıyafetlerımden anlıyorum. ama bunu yaptırdıktan sonra yeme içmeye de dikkat ederseniz etkisi bence daha iyi görünüyor. ben memnunum 3 hafta sonra 3. seansım olcak o zaman fotoğraflarımı isterim belki ama inan gerek yok kendın aynada farkedıyorsun zaten :)

Mrhba ben bugun dr. mehmet akgün e burun dolgusu yaptırdım inanılmaz memnun kaldım sırf burada okuduğum olumlu yorumlardan dolayı istanbuldan ankaraya bu işlem için gittim ve iyiki gitmişim kesinlikle tavsiye ediyorum bu arada güleryüzüne ilgilenişine hayran kaldım yakında resim eklerm

Bu arada annemde göğsüne 20 dklık bir işlem yaptırdı ve sarkık olan gogusleri suan gayet diri duruyor o işlemin adını öğrenip yazarım

Süper

olmuş yan bölgelerinizede yaptırdınız mı ultrasyondan bahsedermisin aynı benim kalçadan kaç seansta bu hale geldi

2seans surdu canim doktor bey ayarliyo yan ve basene yapildi focuslu ultrasonda sıkılaştırmak icin bi cihaz toparliycak ve diklescek sarkmalari yok etcek yani iste gordgn gbi sonuc git gorus dusunuyosan cihazida gormus olursun

Çok Ağrılı oluyormu ben çok korkuyorum
yok canım iğne yapılırken hissetmiyorsun bile yağlara yapıldığı için sanırım :) sadece ilk gün spor yapmışsında karnını bıraz zorlamışsın gibi bir his oluyor hafif bi ağrı ama acı kesınlıkle yok ertesi gün ise hafifliyor. 3 gün tamamen geçiyor. ben çok beyaz tenli olmama rağmen nerdeyse hiç olmadı mesela morarma iğne yerlerimde.

Yarın yaptırıyorum ama çok korkuyorum iğneden(((

Ö
Önceki ve sonraki fot. varmı
Valla bende Selülit tedavisine başladım demiştim. 2.seansım olmasına rağmen gözle görülür bir fark olduğunu incelediğimiz fotoğraflardan gördük. Ayrıca çalışan personel ve doktorumdan son derece memnunum. Her biri güleryüzlü, keyifli, hoş sohbet insanlar. Hepinize teşekkür ederim. Sevgiler...

herhalde dünyada bir tek mehmet akgün kalsa yine ona gitmezdim.bu kadar ucuz ve itici reklam çok başarılı bile olsa ters tepki yapıyor. mide bulatıyor.

herhalde dünyada bir tek mehmet akgün kalsa yine ona gitmezdim.bu kadar ucuz ve itici reklam çok başarılı bile olsa ters tepki yapıyor. mide bulatıyor.

paragözmüş ben öyle duydum. ankara da zaten uzak gidemem.

Ya pardon kızlar şunu anlamıyorum yani herkes burda tecrübelerini paylaşıyolar doktorumuzla alıp veremediğiniz nedir özür dileyerek soruyorum burda birçok insan memnun ve bende çok memnunum bi çok ayrı işlemide Mehmet Bey'e yaptırıyorum siz kime gidiyorsunuz da para düşkünü ve reklamcı diyorsunuz kimin reklamını yapmak istiyorsunuz burda bunları yazarak yani genel araştırma yaparak konuşun lütfen burdaki insanlarıda yanlış bilgilendiriyorsunuz

he canım,he gülüm
bi siz akıllısınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…