- 27 Mayıs 2014
- 31
- 4
-
- Konu Sahibi persiangirl
Günaydın önceki ve sonraki resimleriniz varmı ben de gitmek istiyorum ama kafam çok karıştı biri iyi diyor diğeri kötüMehmet akgüne bende gittim aqualyx için tek seans oldu 2. seansım bu hafta hem ilgisinden memnunum hem de gözle görünür derecede etkisi var. kime yaptırırsınız bilemem ama ben memnunum.
fotoğrafı doktor bey çekti ama bende yok çünkü ben bilgi almak için gittiğimde yaptırmaya karar verdim. cumartesi günü 2. seansım oldu göbek bölgemdeki incelmeyi herkes farkediyor bende kıyafetlerımden anlıyorum. ama bunu yaptırdıktan sonra yeme içmeye de dikkat ederseniz etkisi bence daha iyi görünüyor. ben memnunum 3 hafta sonra 3. seansım olcak o zaman fotoğraflarımı isterim belki ama inan gerek yok kendın aynada farkedıyorsun zaten :)Günaydın önceki ve sonraki resimleriniz varmı ben de gitmek istiyorum ama kafam çok karıştı biri iyi diyor diğeri kötü
Ö
Önceki ve sonraki fot. varmı
olmuş yan bölgelerinizede yaptırdınız mı ultrasyondan bahsedermisin aynı benim kalçadan kaç seansta bu hale geldiEki Görüntüle 1484529 Eki Görüntüle 1484531
Arkadaslar sonuc boyle focuslu ultrasonla devam etcez biraz daha dik olucak gayet memnunum :)
Süper
olmuş yan bölgelerinizede yaptırdınız mı ultrasyondan bahsedermisin aynı benim kalçadan kaç seansta bu hale geldi
yok canım iğne yapılırken hissetmiyorsun bile yağlara yapıldığı için sanırım :) sadece ilk gün spor yapmışsında karnını bıraz zorlamışsın gibi bir his oluyor hafif bi ağrı ama acı kesınlıkle yok ertesi gün ise hafifliyor. 3 gün tamamen geçiyor. ben çok beyaz tenli olmama rağmen nerdeyse hiç olmadı mesela morarma iğne yerlerimde.Çok Ağrılı oluyormu ben çok korkuyorum
Yarın yaptırıyorum ama çok korkuyorum iğnedenyok canım iğne yapılırken hissetmiyorsun bile yağlara yapıldığı için sanırım :) sadece ilk gün spor yapmışsında karnını bıraz zorlamışsın gibi bir his oluyor hafif bi ağrı ama acı kesınlıkle yok ertesi gün ise hafifliyor. 3 gün tamamen geçiyor. ben çok beyaz tenli olmama rağmen nerdeyse hiç olmadı mesela morarma iğne yerlerimde.
Bitti yaptırdım aqualyx korkulacak birşey yokmuş :)Yarın yaptırıyorum ama çok korkuyorum iğneden(((
Valla bende Selülit tedavisine başladım demiştim. 2.seansım olmasına rağmen gözle görülür bir fark olduğunu incelediğimiz fotoğraflardan gördük. Ayrıca çalışan personel ve doktorumdan son derece memnunum. Her biri güleryüzlü, keyifli, hoş sohbet insanlar. Hepinize teşekkür ederim. Sevgiler...Ö
Önceki ve sonraki fot. varmı
herhalde dünyada bir tek mehmet akgün kalsa yine ona gitmezdim.bu kadar ucuz ve itici reklam çok başarılı bile olsa ters tepki yapıyor. mide bulatıyor.
paragözmüş ben öyle duydum. ankara da zaten uzak gidemem.
Ya pardon kızlar şunu anlamıyorum yani herkes burda tecrübelerini paylaşıyolar doktorumuzla alıp veremediğiniz nedir özür dileyerek soruyorum burda birçok insan memnun ve bende çok memnunum bi çok ayrı işlemide Mehmet Bey'e yaptırıyorum siz kime gidiyorsunuz da para düşkünü ve reklamcı diyorsunuz kimin reklamını yapmak istiyorsunuz burda bunları yazarak yani genel araştırma yaparak konuşun lütfen burdaki insanlarıda yanlış bilgilendiriyorsunuz
Nasıl etki görüyor musun peki??Bitti yaptırdım aqualyx korkulacak birşey yokmuş :)