ankara mehmet akgün hakkındaa yenıdenn

merhaba arkadaşlar bende daha yeni burun dolgusu yaptırdım ve gerçekten çok memnun kaldım mehmet beyi tavsiye ederim. İşinde uzman ve de ilgili bir doktor.

Kesinlikle tavsiye ediyorum.Annem ve halam 3 seans uygulaması yaptılar ve şuan annem 7 halam 8 kilo verdi.Kesinlikle gitmelisin.

• Merhaba hem diyabet hem de hasimato hastasiyim.2yildir zayiflama yontemlerini arastirirken aqualyxi keşfettim Endokrin doktorum izin verince bu işin en iyisi Mehmet Akgyn hocami buldum.Aqualyx spashape ve akupunkturdan olusan kombine bir paketle başlafik.3haftada 5kilo gitti.karin ve sirt yaglarimda beligin bir azalma var .umarim boyle devam ederÇok memnunum .Cok mutluyum.Tedavi devam ettikce yazmaya devam edicem^_^

Ben hem anlima iki kas arasi dikey cizgi icin hem de dudak ustune dolgu yaptirdim.1hafta sonraki kontrolde biraz daha takviye lazim dedi ve yeniden dolgu yapti.hem ben hem kendi memnun kalana kadar hic sorunsuz devam etti.ben memnunum.Hocamin ellerine saglik.

Ben hem anlima iki kas arasi dikey cizgi icin hem de dudak ustune dolgu yaptirdim.1hafta sonraki kontrolde biraz daha takviye lazim dedi ve yeniden dolgu yapti.hem ben hem kendi memnun kalana kadar hic sorunsuz devam etti.ben memnunum.Hocamin ellerine saglik.
:)))) guluyorum 1 kachafta gecsin o dolgular erisin bakalim memun kalicak misiniz?? Suan olumsuz yorumlar dondugu icin bence isini iyi yapiyordur. Baska olumsuzluklar olmasin diye. Resim paylasicam yanak dudak goz alti nazul bolgesi. Yorumu size birakicam. Ozaman hersey netlesicek. Ilk 15 gun guzel sonrasi feciii

:)))) guluyorum 1 kachafta gecsin o dolgular erisin bakalim memun kalicak misiniz?? Suan olumsuz yorumlar dondugu icin bence isini iyi yapiyordur. Baska olumsuzluklar olmasin diye. Resim paylasicam yanak dudak goz alti nazul bolgesi. Yorumu size birakicam. Ozaman hersey netlesicek. Ilk 15 gun guzel sonrasi feciii
Size katılıyorum rezil olmuş durumdayım çok pişmanım

X