Faruk Abike
bende bu hastaneyi araştırıyordum konunuzu gördüm.
benim doktorum ve anestezicim dışarıdan gelicek ,doğum için odaları nasıl acaba ,sancı odası zihniyeti var mı yok mu ?çünkü ben ilk doğumumu güven hastanesinde yapmıştım ve özel odamda kendi yatağımda yatıp beklemiştim doğumu ,kadınları sancı odası diye başka odaya götüryorlarmı kızlar bilginiz var mı?yenidoğan servisi vs konularını hiç konuştunuz mu hastaneyle.çok aşırı yoğun olmaması tercihim .doktorum tobb hastanesi ya da medicana olabilir bir bak ona göre karar verelim dedi ama ben hala kararsızım çok erken 2-3 ay sonra gidip göreceğim.
doğuma cocuk doktoru giriyor mu birde bunu ögrenmek istiyorum .ben özellkle erkek doktor istemiyorum o bakımdan irdeliyorum.giden arkadaşlar biliyorsa paylaşırsa sevinirim.hepinize hayırlı doğumlar diliyorum.
Arkadaşlar ben de 39. haftamdayım, daha önce güven hastanesine gidiyordum 34.haftamda sgk ile anlaşmalarını bitirdiler bende doktor arayışına girdim. Medicana ya gittim, doğum katına çıktım hemşirelerle konuştum, mehmet bey ve faruk beyi tavsiye ettiler. gerçi yusuf beyi de söylediler ama ben ısrarla normal doğum taraftarı olan doktorlar diye sorduğum için yusuf beyi eledik. Randevu almak istediğimde Faruk bey müsaitti, yani tesadüfen gittim ama gerçekten çok iyi bir doktor ben aylarca boş kontrole gitmişim. çok anlayışlı ve sıkılmadan tüm sorularınızı cevaplıyor. mesela ben pkoluyum doğum sonrası nasıl düzeleceğimi sordum, bi terslik çıkarda sezaryene alırsak yumurtalıklarına drilling yaparız dedi. ben mesela pkonun öyle bir çözümü bile olduğunu bilmiyordum. daha önce güvendeki doktoruma sormuştum onu doğumdan sonra düşünürüz demişti. bu hafta kısmetse doğum bekliyorum olmazsa çatımda dar sezeryane girip drilling de olucam. mehmet beyi bilmiyorum o da çok iyi bir doktor yorumlardan anlaşılan ben faruk beyi biliyorum o yüzden de tavsiye ederim. ayrıca genç doktorlar daha iyi, eskiler bir an önce evime gideyim derdinde.
ben de bir süredir medicana hastanesinde mehmet öztürkmene gidiyorum. Doktor hakkında asla olumsuz bir şey söyleyemem, çok memnunum,
fakat hastane için aynı şeyleri söyleyemeyeceğim. Ben ssk'lıyım muayene farkı 172 lira veriyorum ve
resmen paranızla rezil oluyorsunuz diyebilirim. Sekreterler o kadar kötü ki. Bir kere aşırı derecede suratsızlar, yani muayene randevusuna gidiyorsunuz, bankonun önünde on dakika bekliyorsunuz bir kişi baksa merhaba ben mehmet beye geldim falan diyeceksiniz ama bir tanesi de sizi iplemiyor. Ne zaman birbirleriyle muhabbetleri, vb işleri bitecek o zaman ancak sizi farkediyorlar. Tavırları gerçekten insani anlamda hiç etik değil.
Bunun yanında bir sorun olduğunda en ufak bir şekilde yardımcı olmuyorlar. Devlet dairesindeki memurlar daha anlayışlıdır heralde. Dahası ne zaman gitsek en az yarım saat bekliyoruz. Daha neler neler..
Yani ben bu ve bunun gibi saçma prosedürlere en fazla 3 ay dayanabildim.
Hamile bir insan doktorundan memnun olduğu halde hastane değiştirir mi? Evet malesef değiştiriyormuş.
Şunu söyliyim, ben bir daha adımımı atmam o hastaneye.
tüp bebeğe başlamadan önce sizin yazınıza bakıp korkmuştum çünkü bizde o hastaneye karar vermiştik .ama bu yazılanların aksıyle karşılaştım sekreterlere bayıldım bizim için ne yapacaklarını şaşırdılar ben de ssk lı olmama rağmen sadece 12 tl hastane katılım payı verdim o da ilaçlar yazılacaktı o yüzden başka tahlılıme muayeneme hiç para vermedim şuan hamileyim iyikide orayı seçmişim mehmet bey istanbula gidiyormuş bu yüzden üzgünüm ama ben tam tersiyle katrşılaştım .
Arkadaşlar ben de 39. haftamdayım, daha önce güven hastanesine gidiyordum 34.haftamda sgk ile anlaşmalarını bitirdiler bende doktor arayışına girdim. Medicana ya gittim, doğum katına çıktım hemşirelerle konuştum, mehmet bey ve faruk beyi tavsiye ettiler. gerçi yusuf beyi de söylediler ama ben ısrarla normal doğum taraftarı olan doktorlar diye sorduğum için yusuf beyi eledik. Randevu almak istediğimde Faruk bey müsaitti, yani tesadüfen gittim ama gerçekten çok iyi bir doktor ben aylarca boş kontrole gitmişim. çok anlayışlı ve sıkılmadan tüm sorularınızı cevaplıyor. mesela ben pkoluyum doğum sonrası nasıl düzeleceğimi sordum, bi terslik çıkarda sezaryene alırsak yumurtalıklarına drilling yaparız dedi. ben mesela pkonun öyle bir çözümü bile olduğunu bilmiyordum. daha önce güvendeki doktoruma sormuştum onu doğumdan sonra düşünürüz demişti. bu hafta kısmetse doğum bekliyorum olmazsa çatımda dar sezeryane girip drilling de olucam. mehmet beyi bilmiyorum o da çok iyi bir doktor yorumlardan anlaşılan ben faruk beyi biliyorum o yüzden de tavsiye ederim. ayrıca genç doktorlar daha iyi, eskiler bir an önce evime gideyim derdinde.
Burası bir paylaşım alanı, bir çok insan buradaki yorumlara bakarak karar vermeye çalışıyor.
O yüzden 12 lira vb. gibi söylemlerle insanları yanıltmayalım.
Medicana'da SSK'lıların gebelik muayenelerinde ödediği ücret 172 lira. İsteyenler arayıp sorabilir: 0312 292 9292..
Belki siz gebe kalmadan sadece jinekolojik muayene için 12 lira fark ödemiş olabilirsiniz, onu bilemem. Ben gebe muayene ücretini yazdım.
Onun dışında sekreter, hastane gibi konularda bişey diyemem ben hep olumsuz şeyler yaşadım o yüzden paylaşma ihtiyacı duydum.
Siz ne mutlu ki sorun yaşamamışsınız.