canım bende medicanada mehmet beyin hastasıyım ama benimde hep dikkatimi çekiyor hakikaten bu bayan doktorlardan hem orada hem burada yani sanalda çok şikayet var hakikatende çok bir güven duygusu vermiyorlar gibi onlara bakaraktan mehmet bey çok çok iyi ve rhatca herşeyi sorabiliyorsunuzda.... benimde korkum ilk tüp bebek denememiz ve mehmet bey yapıyor işin kötüsü hiiç sorup soruşturmadan balıklama atladık inşallah göründüğü gibide başarılırıdır ama inanın oradaki tüm doktorlar içinde hangisi dersenizde o var yine....sntral olayına gelince mümkün deil ulaşmak her seferinde şikayet edeyim bu umursamazlığı diyorum kalıyor hakkımızda hepimiz için hayırlısı olur inşallah....
bayan doktorlar genelde tavsiye edilmiyor, çünkü onlar hasta duygularından çok kendi duygularını ön planda tutuyorlar bence. canım ben de mehmet beyle tüp bebek tedavimize başlamadan bir iki hafta önce hamile olduğumu öğrenmiştim, bizim için tam bir sürpriz olmuştu hamilelik. mehmet beyle de tüp bebek için sadece iki kez görüşmüştüm. gayet ilgili davranmıştı ve her şeyi açıklamıştı. ama hamile kalınca ümmü gülsümle devam ettim. keşke etmez olsaydım..... bu santral olayında ben de aynıyım, şikayet edelim diyorum ama ettiğim falan yok.. edeceğim ama mağdur olan biz oluyoruz sonuçta.