- 18 Şubat 2013
- 800
- 896
- Konu Sahibi kamikaze06
Canım zekai tahir de dr fatma salih var sakin tatlı bi dr. bi de benim özele gittigimi de biliyordu hiç sorun çıkarmadı tahlillerde.. 1 -2 hafta gerilik geri sayılmıyo yani tehlikeli degil, 3 hafta ve üstü riskli gebelik olmuş oluyor.Çok tesekkur ederim verdiğiniz bilgiler için.Ben de zekai tahir e bi goruneyim diyorum.Sami ulus a gittim geçenlerde kan tahlili verip değerlerine bi baktirayim istedim.bayan doktor özele gittigimi duyunca içindeki canavarı çıkardı:) Birden terslemeye başladı.Bu haftada yapilacak herhangi bir test yok.Biliyorum dedim.Ama değerlerine bakmak istiyorum dedim.O zaman bunu da medikal de yaptirsaydin neden buraya geldin falan.Doğumu kaça yapacaksina kadar vardı muhabbet:)Öğleden sonraya sıra verdi tahlil için de başka bi gun.Enerjim düştü Vazgeçtim ben de çıktım hastaneden.Özele gittiğini duyunca bir şey oluyor onlara da.Zekai Tahir de de ayni şeyle karşılaşır miyim ki diye düşünmeden edemedim.Mhrs sen sıra alayın diyorum.Siz hangi doktora gittiniz?Bir de medikal de doktorun bize verdiği ultrason görüntüsünde bebegin haftası 34 35 görünüyor.Ama ben 37 ye gircem.Bilmediğim bir şey mi var?