ankara medicalpark ta dogum yapan veya gebelik takibi icin gidenler

Çok tesekkur ederim verdiğiniz bilgiler için.Ben de zekai tahir e bi goruneyim diyorum.Sami ulus a gittim geçenlerde kan tahlili verip değerlerine bi baktirayim istedim.bayan doktor özele gittigimi duyunca içindeki canavarı çıkardı:) Birden terslemeye başladı.Bu haftada yapilacak herhangi bir test yok.Biliyorum dedim.Ama değerlerine bakmak istiyorum dedim.O zaman bunu da medikal de yaptirsaydin neden buraya geldin falan.Doğumu kaça yapacaksina kadar vardı muhabbet:)Öğleden sonraya sıra verdi tahlil için de başka bi gun.Enerjim düştü Vazgeçtim ben de çıktım hastaneden.Özele gittiğini duyunca bir şey oluyor onlara da.Zekai Tahir de de ayni şeyle karşılaşır miyim ki diye düşünmeden edemedim.Mhrs sen sıra alayın diyorum.Siz hangi doktora gittiniz?Bir de medikal de doktorun bize verdiği ultrason görüntüsünde bebegin haftası 34 35 görünüyor.Ama ben 37 ye gircem.Bilmediğim bir şey mi var?
Canım zekai tahir de dr fatma salih var sakin tatlı bi dr. bi de benim özele gittigimi de biliyordu hiç sorun çıkarmadı tahlillerde.. 1 -2 hafta gerilik geri sayılmıyo yani tehlikeli degil, 3 hafta ve üstü riskli gebelik olmuş oluyor.

Canım zekai tahir de dr fatma salih var sakin tatlı bi dr. bi de benim özele gittigimi de biliyordu hiç sorun çıkarmadı tahlillerde.. 1 -2 hafta gerilik geri sayılmıyo yani tehlikeli degil, 3 hafta ve üstü riskli gebelik olmuş oluyor.

Çok tesekkur ederim verdiğin bilgiler için.Olmadı bu hafta oradan da sıra alicam.Su ana kadar medikalde de bi aksilik yasamadim ama çelişkili ve sürekli değişen şeyleri biraz yordu.İnş hayirlisiyla atlatiriz bu sureci.

En başından itibaren özele de gittim zekai tahire de, kaydım kan tahlillerim, 2li taramam vs vardi orda. Sadece mahremiyet ve rahat temiZ bir oda için özel istiyordum, yoksa zekai tahire güvenim tamdı, orası nasip oldu
Ben de aynısını etlikte yapıyorum, özel oda yok diye duydum sonradan ilgili olsun özel olsun istedim ama sezeryan olmak istemiyorum hiç :KK43: İnşallah sıkıntı çıkmaz. Bir daha geldiğinizde sözleşme yapalım demişlerd medicalden ama bu durum varsa yapmam sözleşme falan doktor bana normal doğum diyene kadar

En başından itibaren özele de gittim zekai tahire de, kaydım kan tahlillerim, 2li taramam vs vardi orda. Sadece mahremiyet ve rahat temiZ bir oda için özel istiyordum, yoksa zekai tahire güvenim tamdı, orası nasip oldu
Zekai tahirde hangi dr tavsiye edersiniz

Çok tesekkur ederim verdiğin bilgiler için.Olmadı bu hafta oradan da sıra alicam.Su ana kadar medikalde de bi aksilik yasamadim ama çelişkili ve sürekli değişen şeyleri biraz yordu.İnş hayirlisiyla atlatiriz bu sureci.
Zekai Tahir'e giderseniz kaçıncı haftaya kadar alıyolarmış sorar mısınız?
Ben bugün etlikte şeker yüklemesi yaptırdım, kan veremeden çıkardım, doktorun tavrından da çok rahatsız oldum sanki bilerek çıkarmışım gibi azar işittim resmen. Yarın dahiliyeye git bi daha yaptır sonucunu bana getir dedi başından savdı beni. Özeldeki doktorum sağolsun başka çözüm önerdi. Özelde sezeryan endişesi, devlette saçma sapan muamele kafamı iyice allak bullak ettiler

Bende Yenimahalle devlet hastanesinde Senem Hanım'a gittim çok memnundum kendisinden normal doğum mesai saati dışında olmadığı için düşünmüyordum sadece. Neyse en son gittiğimde tahlil ve şeker yüklemesi için aynen oda özele gittiğimi duyunca içindeki canavarı çıkardı, resmen kovmaktan beter etti. Ultrasonla bakmak istemedi ben Israr edince, birde siz görün istiyorum diyince şöyle bi baktı bana 5-10 sn ya gösterdi ya göstermedi
Yenimahalle devlette ayrıntılı ultrason var mi canim

Ayrıntılı ultrasonu servet Ünsal tıp merkezinde Ali ipek'e yaptırdım Banu Hanım'ın tavsiyesi üzerine. Ama bildiğin kadarıyla Ayrıntılı yok Yenimahalle'de
Servet unsalda ayrıntılınin ücret ne kadar peki..bide medicalde ayrıntılı yapılmıyor da mi banu hanim oraya yonlendirdi

Servet unsalda ayrıntılınin ücret ne kadar peki..bide medicalde ayrıntılı yapılmıyor da mi banu hanim oraya yonlendirdi

230 civarındaydı sanırım. Başka bir doktorun gözünden istiyorlar sonucu genelde ve Ali ipek'e çok güveniyorlar Ankara da tanınmış biri Ayrıntılı için. Banu hanım burda Yapılıyor demedi ama forumda okumuştum Medical de de yaptıranlar olmuş. Bana direk 2 isim verdi bunlara gidebilirsin dedi. Diğer söylediği isim daha pahalıydı Ali ipek daha cazip geldi ona gittim.

230 civarındaydı sanırım. Başka bir doktorun gözünden istiyorlar sonucu genelde ve Ali ipek'e çok güveniyorlar Ankara da tanınmış biri Ayrıntılı için. Banu hanım burda Yapılıyor demedi ama forumda okumuştum Medical de de yaptıranlar olmuş. Bana direk 2 isim verdi bunlara gidebilirsin dedi. Diğer söylediği isim daha pahalıydı Ali ipek daha cazip geldi ona gittim.
Teşekkür ederim canım.aylın hanımın hastasiyim bende arada devlete gideyim dedim yenimahalle devlette hatice ye gittim memnun kalmadim çarşamba Tülay a gidecem bakalım o iyidir inş..ayda bi çağırınca arada insan yine görmek istiyor bebeği..

Teşekkür ederim canım.aylın hanımın hastasiyim bende arada devlete gideyim dedim yenimahalle devlette hatice ye gittim memnun kalmadim çarşamba Tülay a gidecem bakalım o iyidir inş..ayda bi çağırınca arada insan yine görmek istiyor bebeği..

Bende tetkikleri yaptırmak için gidiyorum arada hep senem Hanım'a gitmiştim memnundum da bu sefer biraz kötü davrandı özele gittiğimi duyunca. Tülay'a da iyi diyorlar bir deneyin bakalım. Bende sincan lokman hekimi araştırıyorum ama bir bilgi yok:/

Bende tetkikleri yaptırmak için gidiyorum arada hep senem Hanım'a gitmiştim memnundum da bu sefer biraz kötü davrandı özele gittiğimi duyunca. Tülay'a da iyi diyorlar bir deneyin bakalım. Bende sincan lokman hekimi araştırıyorum ama bir bilgi yok:/
Hastane isleri işkence resmen Ankara da paramizla bile rahat edemiyoruz kafam çok karisik hastane konusunda Allah sonumuzu hayreylesin

Hastane isleri işkence resmen Ankara da paramizla bile rahat edemiyoruz kafam çok karisik hastane konusunda Allah sonumuzu hayreylesin
o kadar çok katılıyorum ki bu sözüne. Kesinlikle paramizla bile rahat edemiyoruz. Allah rahat ettirsın inş. Bende kurtaj oldum aylin hanım da. Kanama larim ve ağrım fazlaydi inanin cumadan beri arıyorum ulaşamıyorum. Sadece 2 dk konuşmak için. Zaten yarın yurt dışına çıkacak Hiç gorusemicem. O kadar yoğun ki sanki tüm ankara aylin hanım da doğum yapiyo.

Bebeği görmek içinse İlk umut tıp merkezinde rumeysa hoca var onu da tavsiye ederim. doğum yok orda tabi ama, her kontrolde ayrıntılı ultrason gibi her şeyi inceliyo, ölçülmedik yeri kalmıyo çocuğun her şeyi de anlatıyo gösteriyo, kesinlikle tavsiye ederim.

Selam kacinci haftanizda gittiniz detayliya bende banu hanima gidiyorum detayli istedi 20. Haftaya randevu aliyim diyorum

Ertan beye gidip normal dogum yapan var mı ?
Ertan Bey de bugün randevum vardı, doğumu nasıl düşündüğümü de sordu. Normal istiyorum dedim, acı eşiğin nasıl diye sordu. Bebeğim geçen kontrolde düzdü bu kontrol makat gelmiş. Daha erken döner dedi, pozisyonu uygun olursa sen nasıl istersen öyle doğurursun, ters olursa ben karar vericem dedi.
Kafası karşık olanları biraz aydınlatabildim umarım.

Valla Banu hanım bana 18 de çektir dedi bana çok erken geldi araştırdım biraz, 20'de gittim bende. Ki o bile erken 23-24 idealmiş.

t
Ertan Bey de bugün randevum vardı, doğumu nasıl düşündüğümü de sordu. Normal istiyorum dedim, acı eşiğin nasıl diye sordu. Bebeğim geçen kontrolde düzdü bu kontrol makat gelmiş. Daha erken döner dedi, pozisyonu uygun olursa sen nasıl istersen öyle doğurursun, ters olursa ben karar vericem dedi.
Kafası karşık olanları biraz aydınlatabildim umarım.
tesekkürler normalci gibi çok sevindim :) bu arada benim acı eşigim cok düşük ama ilkini normal doğum yaptım:) inşallah siz de saglıklı bir normal dogum yaparsınız burdan da yazıp bizle paylaşırsınız :)

Bebeği görmek içinse İlk umut tıp merkezinde rumeysa hoca var onu da tavsiye ederim. doğum yok orda tabi ama, her kontrolde ayrıntılı ultrason gibi her şeyi inceliyo, ölçülmedik yeri kalmıyo çocuğun her şeyi de anlatıyo gösteriyo, kesinlikle tavsiye ederim.
Orda muayene ücreti ne kadar canım
Bide nerede orası

X