ankara medicalpark ta dogum yapan veya gebelik takibi icin gidenler

Ben Ahmet Hocaya 22.haftada dedim ben normal doğum yapmak istiyorum diye, dur bakalım dedi o şimdiden belli olmaz, bebek 4 kg olursa senin kilondaki birine kimse normal doğum yaptırmaz dedi :KK43: Benimki haftasına göre biraz kilolouydu belki ondan demiştir diye düşündüm ben, hiç aklıma bu da sezeryancı diye gelmemişti, inşallah düşündüğüm gibidir
banada kizima hamileyken birkac kez kontrole gittigim yenimahalle devlet hastanesinde oyle dedi dr.un biri. Bebek 4kilo ustu dogacak gibi sezeryana aliriz dedi. Ama kuzenlerim 4kilo ustu normal dogurdu. Olunca oluyor demekki

36.haftadayim.Bu haftaya kadar donmediyse daha dönmez dedi doktor.İlk çocuk olmasa dönebilir derdim ama ilk çocuk bu haftaya kadar donmediyse yüzde 98 dönmez dedi.38.haftada alalım dedi.Tecrübeli annelerden bilgi istiyorum.Olabilir mi?
Canım kesinlikle seni sezaryene zorlamak için öyle söylemiş.Ben doğumdan bir saat önce dönen bebek biliyorum.Ayrıca eşimin kuzeni kadın doğumcu,sezaryen olacaksanız bile 39. haftadan önce aldırmayın dedi.Görümcem geçen sene 38. haftada bebeğini aldırdı,ciğerleri gelişmeediği için dış dünyaya uyum sağlayamadı ve bebği sadece 5 gün yaşayabildi :KK43:

Canım kesinlikle seni sezaryene zorlamak için öyle söylemiş.Ben doğumdan bir saat önce dönen bebek biliyorum.Ayrıca eşimin kuzeni kadın doğumcu,sezaryen olacaksanız bile 39. haftadan önce aldırmayın dedi.Görümcem geçen sene 38. haftada bebeğini aldırdı,ciğerleri gelişmeediği için dış dünyaya uyum sağlayamadı ve bebği sadece 5 gün yaşayabildi :KK43:

Ben de öyle düşünüyorum canım.Forumlarda okuyorum.Sezeryan olacaksa bile 39 dan önce olmayın yazıyor.Açıkçası ne doktorun müsait olduğu zaman önemli ne de benim.Bebegimin sağlığı hepsinden önemli.

kızlar son olarak durum nedir doğumu aylin hanımda yapacak olan war mı

Ben Aylın Hanim dayım degistirmedim.Bu arada 29 unda muayenem vardı.6 11 i arasında yurtdisinda.11 ine randevu verdi.15 ine sezeryan.Yalniz ne randevu günü boşluk var ne de sezeryan günü için ameliyathane de boşluk.Sekreteri 11 i için ben sizi bir araya sıkıstırırım dedi.Doğumdan önceki son kontrol..Açıkçası detaylı bir muayene istiyorum.15 i için de ameliyathanede boşluk durumuna gore.Net bir saat yok ama yatisim yapilacak.Biraz kafam karıştı.Bir aksilik olmaz inş.Doktorumuz biraz tez canlı güveniyorum kendisine ama insan bunları düşünmeden de edemiyor.sona doğru yaklaştıkça.Hakkımızda hayırlısı.

aylin hanım sezeryancı mı?

Ben36 dayım.Bebeğim daha dönmediği için sezeryan tarihi verdi ama son bir kontrolüm var.Eğer onda dönmüşse bekletecek donmemisse beklemenin çok da bir anlamı yok dedi.Bebek tersken belli bir haftadan sonra fark etmiyor mu anne karnında birkaç gün daha durması?Sanki belli bir haftaya kadar ters de olsa düz de olsa bebegin durması bebegin yararına diye düşünüyorum.Bilemedim.

Ben Aylın Hanim dayım degistirmedim.Bu arada 29 unda muayenem vardı.6 11 i arasında yurtdisinda.11 ine randevu verdi.15 ine sezeryan.Yalniz ne randevu günü boşluk var ne de sezeryan günü için ameliyathane de boşluk.Sekreteri 11 i için ben sizi bir araya sıkıstırırım dedi.Doğumdan önceki son kontrol..Açıkçası detaylı bir muayene istiyorum.15 i için de ameliyathanede boşluk durumuna gore.Net bir saat yok ama yatisim yapilacak.Biraz kafam karıştı.Bir aksilik olmaz inş.Doktorumuz biraz tez canlı güveniyorum kendisine ama insan bunları düşünmeden de edemiyor.sona doğru yaklaştıkça.Hakkımızda hayırlısı.
Ben dün tel açtım aylin hanımın bugün için yurt dışına çıkacağını söyledi sekreter. Kafam karıştı ya hangisi dogru

banada kizima hamileyken birkac kez kontrole gittigim yenimahalle devlet hastanesinde oyle dedi dr.un biri. Bebek 4kilo ustu dogacak gibi sezeryana aliriz dedi. Ama kuzenlerim 4kilo ustu normal dogurdu. Olunca oluyor demekki
Ohooo tembel doktor da başa bela, arkadaş ben o kadar acı çekmeyi göze alıyom, sana da bi sürü para bayılıyom işimi kolaylaştırsana, ben bilmiyom sanki fırt diye sezeryanla saati belli günü belli doğurmayı

O nası şeymiş ama insanın ne kadar da olsa kafası karışır ne olcak diye bi de hamile insanların kafalarını bulandırmamaları lazım.

Kızlar bende aylın hanimin hastasiyim fiyat değişikliği için vazgeçmek istedim ama eşim ısrarcı oraya gitmek konusunda.tez canlı hızlı ama insanin moralini bozacak bisey yapmıyor hep pozitif..ayrıntılı ultrason fiyatini sormayı unutmusum yaptıran var mi fiyat nedir

Evet lütfen uzun zamandır beklediğimiz bir haber bu :) Fiyatları, kapsamı bilgi verebilir misiniz?
ben de halk sigortanın dogum paketini yaptıracagım ama medical park tan birtürlü emin olamıyorum evim çok yakın süper bir avantaj ilk dogumumu cukurambar koruda 6 ay önce yaptım harikaydı gercekten ama suan hem uzak geliyor hrm de fiystlar 2 katı orasnın dogum paketi 5500 medical 3900 cok kararsızım :KK43: ilk dogumum normaldi bana normal dogum yanlısı bir dr lazım :KK43:

ben de halk sigortanın dogum paketini yaptıracagım ama medical park tan birtürlü emin olamıyorum evim çok yakın süper bir avantaj ilk dogumumu cukurambar koruda 6 ay önce yaptım harikaydı gercekten ama suan hem uzak geliyor hrm de fiystlar 2 katı orasnın dogum paketi 5500 medical 3900 cok kararsızım :KK43: ilk dogumum normaldi bana normal dogum yanlısı bir dr lazım :KK43:
3900'e neler dahilmiş ki? sezeryan ya da normal doğum fark ediyo muymuş? 12 tl katılım payı mı veriyoruz sadece muayene için?

3900 olan paket 1. Bunda 10 muayene 9 ay boyunca yapılacak tahlil ve testler ayrica normal ta da sezeryan farketmez doğumu içeriyor. Benim gibi hamileliğin büyük kısmını atlatmis olanlar için paket 2 daha uygun. 2650 tl 2 gece yatış sadece doğum hatta devlet % 15ini vergi iadesi olarak veriyor. Boylece 2250ye filan geliyo dogum. Ben de yaptırdım.
3900'e neler dahilmiş ki? sezeryan ya da normal doğum fark ediyo muymuş? 12 tl katılım payı mı veriyoruz sadece muayene için?

3900 olan paket 1. Bunda 10 muayene 9 ay boyunca yapılacak tahlil ve testler ayrica normal ta da sezeryan farketmez doğumu içeriyor. Benim gibi hamileliğin büyük kısmını atlatmis olanlar için paket 2 daha uygun. 2650 tl 2 gece yatış sadece doğum hatta devlet % 15ini vergi iadesi olarak veriyor. Boylece 2250ye filan geliyo dogum. Ben de yaptırdım.
hayırlı olsun ben de paket 1 i yaptıracagım sanırım ama medical parktan biraz korktum çok ticarethane tarzında tabi burfan okuduklarımdan sonra o intibayı bıraktı bende. sigortayı yaptırdıktan sonra bir pürüz veya ekstra bir ödeme çıkartır mı acaba ?

X