Ankara Mamak devlet hastanesinde burun ameliyatı (septorinoplasti) ameliyatı oldum

Öncesi sonrası fotoğrafınız var mı acaba

Merhaba bende bugun Bülent hocadan randevu aldım kaç ay atıyor ameliyat İçin bide suan memnunmusunuz

Bende randevu aldım Bülent hocadan ama bende nefes problemi felan yok şeklinden rahatsızım acaba yaparmi burnumu bi bilginiz varmi

Merhaba bende Bülent beye ameliyat olmak istiyorum 1 hafta sonra randevum var. Ama hala tereddütlerim var isteğe göre burun yapıyor mu ben aşırı doğal dursun istemiyorum çünkü küçük ve bebek gibi olsun ama onun yaptıkları biraz daha doğal duruyor

Merhaba burnunuz çok güzel olmuş bu cumartesi bende Bülent saat hocada burun ameliyatı olacağım korkularım başladı süreciniz nasıl geçti ağrılarınız nasıldı? Burnunuz istediğiniz gibi mi oldu ?

Merhaba oldunuz mu ameliyat

Cumartesi günü ben de Bülent hoca da ameliyat oldum. Süreç çok güzel ilerledi. Bugün tamponlarim alındı. Atelin çıkmasını heyecanla bekliyorum

İnstagramında paylaştığı burunlara baktım da, yaptığı çoğu burun çok kötü bence aşırı kalkık burun uçları bir garip, böyle bir sonuçla karşılaşsam kafayı yerdim heralde

Bülent saatte geçen yıl ameliyat olmuş biri olarak pişman olduğumu belirtmek istiyorum. Burun deliklerim asla eşit değil biri oval biri uzun ve burnum önden bakınca aşırı yamuk duruyor resmen derme çatma yapılmış gibi. Eski hali bile daha iyiydi diyebilirim insanların yüzüne bakarken kafamı kaldırmaya utanıyorum. Sadece yandan düzgün duruyor o kadar.Ayrıca nefes alma problemim vardı şimdi aynı şekilde hatta daha tıkalı olarak hissediyorum . Burun önemli arkadaşlar o yüzden gerçekten iyi bir yere yaptırmanızı öneririm gerekirse 1 yıl bekleyin ama iyi bir yerde yaptırın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…