Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ankara - Lina Kadın Sağlığı Merkezi' ne Giden Var mı ?
Selam kızlar.. Ankarada olup Lina Kadın Sağlığı Merkezine giden arkadaşlar varmı? Varsa hangi doktorla görüştünüz faydası oldumu?? Memnun musunuzz??? Paylaşırsanız çok sevinirim..
şükran hanım normal doğum yanlısı mıdır? acaba ve de doğumu nerede ne kadar ücrete yaptırıyor kendinizinden bilgi verirseniz çok çok yararlı olacak bizler için. çok teşekkürler
şükran hanım normal doğum yanlısı mıdır? acaba ve de doğumu nerede ne kadar ücrete yaptırıyor kendinizinden bilgi verirseniz çok çok yararlı olacak bizler için. çok teşekkürler
Doğumun şekli kişiye göre değişir benim ikiz olmasına rağmen normal doğum yaptırıcam diyordu ama bebişlerin iriliği ve ikiz olması yüzünden yapamadım.. Epidural sezeryanla çok rahat bir doğum ve sonrası yaşadık.. Şükran hoca linadan ayrıldı yalnız, tepe prime da yeni muayenehanesi
normal doğum yanlısı tabii ki ama doğumu hrs hastanesinde yaptırıyo , yaklaşık 5000 tl ye geliyor doğum.Tepe prime daki muayenesi ise 200 tl. Ama çok iyi bir doktor olduğu konusunda garanti verebilirim.
normal doğum yanlısı tabii ki ama doğumu hrs hastanesinde yaptırıyo , yaklaşık 5000 tl ye geliyor doğum.Tepe prime daki muayenesi ise 200 tl. Ama çok iyi bir doktor olduğu konusunda garanti verebilirim.
bu gün tanıştım kendisiyle ama 5000 tl ve hrs ise saçma zaten ben cüneyt gençe gidiyordum o da 5000 tl diye tobb hrs koru farketmez bana meblağ fazla diye şükran daha uygun gibi gelmiştii ama şimdi böyle diyip sonraa fiyatta sorun çıakrsaa çok üzülürüzzz geçen ay eşimle telefonda 2500 falan demiştine yapsakki
Doğumun şekli kişiye göre değişir benim ikiz olmasına rağmen normal doğum yaptırıcam diyordu ama bebişlerin iriliği ve ikiz olması yüzünden yapamadım.. Epidural sezeryanla çok rahat bir doğum ve sonrası yaşadık.. Şükran hoca linadan ayrıldı yalnız, tepe prime da yeni muayenehanesi
maşallah bacımmm bugün tepe prime ya gittik yerine konumuna göre cihazı beğenmedim hele ekranını neysee normal doğum olsundaaa birde azcık makul ücrete yapsınnn şimdi geçen ay bile %25 indirim vs dedi sonra 2500 - 3000 civarı doğum ki hrs ye orta kalite hastanee akay daha uygun siz neyi dilerseniz dedi ama o geçen ay dı bakalımmm ne olacak ona göre yoksa 5000i vereceksem cüneytle tobb da doğuruum allahın izniyle uffff ne yapsam ki kadın ççok da girer girmez yok ben hacettepe ikincisiyimmm yok devlette çalıştım yok etlikte günde 80 doğum yaptırdımm dedi durdu sizce bunlardan olumsuz etkilenmem de normal mi? yoksa klasik hamile alınganlığı mı ne denirrr????