- Konu Sahibi fulya basar
-
Ben Elos lazer'le görüştüm, başlamaya karar verdim.
Duruma göre yine yazar, güncelleme yaparım.
Yeri de Kızılay'da
Ben Elos lazer'le görüştüm, başlamaya karar verdim.
Yeri de Kızılay'da
canım kesinlikle katılıyorum sana bende bi arkadaşım vesilesiyle bir yere başlamıştım benim rahatsız olduğum konu çalışanların sert tavırlarıydı birde arkadasım referans olmuştu yoksa dövebilirlerde beni herlade :))) şimdi başka bir arkadaşım yönlendirdi Çankaya Yıldızda evime biraz uzak ama olsun çok memnunum hem personel çok içten sıcak kanlı güleryüzlü içeriye girdiğim anda güven veren bir merkez sahibiyle tanıştım kendisi sağlıkçı o kadar tatlı ki hemen merkezi gezdirdi cihazlarını tanıttı çok şık ve hijneyik bir ortam ayrıca bir akrabamın istediği işlem vardı onu tavsiye etmedi hastalığından kaynaklandığı için kendileri o işlemi yaptıkları halde çünkü sağlığın herşeyden önce geldiğini vurguladı bu benim çok hoşuma gitti kesinlikle tavsiye ederim sana canım
merhaba, ben de elos lazere gidiyorum. 5. seansım oldu. sanki pek azalma incelme yok gibi. alexte kullandıkları joule 14. 4 sene geçmiş. siz memnun musunuz ?Ben Elos lazer'le görüştüm, başlamaya karar verdim.
Yeri de Kızılay'da
merhaba, ben de elos lazere gidiyorum. 5. seansım oldu. sanki pek azalma incelme yok gibi. alexte kullandıkları joule 14. 4 sene geçmiş. siz memnun musunuz ?
hangi estetisyen giriyordu size ? benim 5. seansım yeni bitti. öyle kıllar tamamen yok olmadı. inceldi falan. 3 seansım kaldı. 20 yaşımdayım. sizce son 3 seansta çok şey değişir mi?Ben tüm bacak ve kol yaptırmıştım. Bacaklarım tamamen bitti, feci memnunum. Hem tüy derdim kalmadı hem cildim daha güzel görünüyor. İşyerinde arkadaşlar yazın gördüklerinde iltifat ediyorlar. Pilates hocam bile ne güzel cildiniz var dedi, o bilmiyor tabi lazerden olduğunu :))
Yalnız kol tamamen bitmediği için ilave seans istedim. Ama paket olarak satıyorlardı, 4 seans alana 4 ücretsiz gibi birşeydi sanırım. 8 seansa ihtiyacım olmadığını düşünerek kabul etmedim. Başka bir yere 2 kez daha gittim, şimdi kollarımdan da şikayetim yok.
Ama 3 sene olmuş ben gideli.
hangi estetisyen giriyordu size ? benim 5. seansım yeni bitti. öyle kıllar tamamen yok olmadı. inceldi falan. 3 seansım kaldı. 20 yaşımdayım. sizce son 3 seansta çok şey değişir mi?
8 seansta genital, kol altı ve bacak var. adını hatırlamıyorsanız şöyle diyeyim, sarışın bi kadın mıydı ?Hiç hatırlamıyorum adını
Sizin hangi bölge? Genitalse biraz zor 8 seansta. Ama diğer bölgeler daha az dirençli.
8 seansta genital, kol altı ve bacak var. adını hatırlamıyorsanız şöyle diyeyim, sarışın bi kadın mıydı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?