- 22 Ekim 2015
- 3
- 3
- 1
- 34
- Konu Sahibi fulya basar
-
canım kesinlikle katılıyorum sana bende bi arkadaşım vesilesiyle bir yere başlamıştım benim rahatsız olduğum konu çalışanların sert tavırlarıydı birde arkadasım referans olmuştu yoksa dövebilirlerde beni herlade :))) şimdi başka bir arkadaşım yönlendirdi Çankaya Yıldızda evime biraz uzak ama olsun çok memnunum hem personel çok içten sıcak kanlı güleryüzlü içeriye girdiğim anda güven veren bir merkez sahibiyle tanıştım kendisi sağlıkçı o kadar tatlı ki hemen merkezi gezdirdi cihazlarını tanıttı çok şık ve hijneyik bir ortam ayrıca bir akrabamın istediği işlem vardı onu tavsiye etmedi hastalığından kaynaklandığı için kendileri o işlemi yaptıkları halde çünkü sağlığın herşeyden önce geldiğini vurguladı bu benim çok hoşuma gitti kesinlikle tavsiye ederim sana canım
Ben Elos lazer'le görüştüm, başlamaya karar verdim.
Duruma göre yine yazar, güncelleme yaparım.
Yeri de Kızılay'da
ank da lzr epilasyon tuy tedavı birimiyle bi görüşün bence tuy yapısına gore cıhaz kullanıyorlar.tum cıhazlar var.biz 12 kişi basladık nerdeyse bitti.telefonu ikiyuz otuz kırk cift sıfır.ama gönül hanımla gorusmenizi tavsıye ederimmerhaba bayanlar. öncelikle bu konuyu açma sebebim lazer epilasyonu duzgun yapan bır yerı ogrenmek. yaklasık 5 seans bır arkadasımın tavsıyesı uzerıne bır guzellık merkezıne gıttım fakat özellikle kollarımda ve bacaklarımda dokuldukten sonra tekrar cıktı ilk gunku gıbı. sadece problem bu olsa devam ederdım aynı yere ama randevularda sureklı karısıklık yasıyorum. tanıdıgım oldugundan ısımde veremıyorum. evıme uzak ben cankayada ıkamet edıyorum bahsettıgım yer sıhhıyede. yanı sonuc olarak çankaya cevresınde bıldıgınız, temız, saglıklı,işini düzgün yapan bir yer var mı? şimdiden teşekkur ederım.
ank da lzr epilasyon tuy tedavı birimiyle bi görüşün bence tuy yapısına gore cıhaz kullanıyorlar.tum cıhazlar var.biz 12 kişi basladık nerdeyse bitti.telefonu ikiyuz otuz kırk cift sıfır.ama gönül hanımla gorusmenizi tavsıye ederimaa cok tesekkur ederım yaboyle bı yer olmalı kesınlıkle ismini söylermisin yada ınternet sıtesı varmı bi görüşmek isterim.
çankayada herion pomerhaba bayanlar. öncelikle bu konuyu açma sebebim lazer epilasyonu duzgun yapan bır yerı ogrenmek. yaklasık 5 seans bır arkadasımın tavsıyesı uzerıne bır guzellık merkezıne gıttım fakat özellikle kollarımda ve bacaklarımda dokuldukten sonra tekrar cıktı ilk gunku gıbı. sadece problem bu olsa devam ederdım aynı yere ama randevularda sureklı karısıklık yasıyorum. tanıdıgım oldugundan ısımde veremıyorum. evıme uzak ben cankayada ıkamet edıyorum bahsettıgım yer sıhhıyede. yanı sonuc olarak çankaya cevresınde bıldıgınız, temız, saglıklı,işini düzgün yapan bir yer var mı? şimdiden teşekkur ederım.
çankayada herion po
çankaya yıldızda çok kalıteli bir lazer epilasyon merkezi var tavsiye ederım..herıon polikliniği doktor kontrolunde bir merkez...ben ccihazlarından çok memnunum sizinlede paylasmak istedim.:)merhaba bayanlar. öncelikle bu konuyu açma sebebim lazer epilasyonu duzgun yapan bır yerı ogrenmek. yaklasık 5 seans bır arkadasımın tavsıyesı uzerıne bır guzellık merkezıne gıttım fakat özellikle kollarımda ve bacaklarımda dokuldukten sonra tekrar cıktı ilk gunku gıbı. sadece problem bu olsa devam ederdım aynı yere ama randevularda sureklı karısıklık yasıyorum. tanıdıgım oldugundan ısımde veremıyorum. evıme uzak ben cankayada ıkamet edıyorum bahsettıgım yer sıhhıyede. yanı sonuc olarak çankaya cevresınde bıldıgınız, temız, saglıklı,işini düzgün yapan bir yer var mı? şimdiden teşekkur ederım.
merhaba bayanlar. öncelikle bu konuyu açma sebebim lazer epilasyonu duzgun yapan bır yerı ogrenmek. yaklasık 5 seans bır arkadasımın tavsıyesı uzerıne bır guzellık merkezıne gıttım fakat özellikle kollarımda ve bacaklarımda dokuldukten sonra tekrar cıktı ilk gunku gıbı. sadece problem bu olsa devam ederdım aynı yere ama randevularda sureklı karısıklık yasıyorum. tanıdıgım oldugundan ısımde veremıyorum. evıme uzak ben cankayada ıkamet edıyorum bahsettıgım yer sıhhıyede. yanı sonuc olarak çankaya cevresınde bıldıgınız, temız, saglıklı,işini düzgün yapan bir yer var mı? şimdiden teşekkur ederım.
canım değiştirdinmi bilmiyorum ama ben prp için Mehmet Akgün'e gitmiştim orda deneme atışı yaptık ve çok etkili olduğunu farkettim 1 hafta uzama olmadı anlaşmayı yaptık Özel Clnc Medilife diye geçiyor kızılayda fiyattada ödeme koşullarında da rahatlık gösterdiler öneririm ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?