Lazer Epilasyon ankara lazer epilasyon

fulya basar

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Ekim 2015
3
3
1
34
merhaba bayanlar. öncelikle bu konuyu açma sebebim lazer epilasyonu duzgun yapan bır yerı ogrenmek. yaklasık 5 seans bır arkadasımın tavsıyesı uzerıne bır guzellık merkezıne gıttım fakat özellikle kollarımda ve bacaklarımda dokuldukten sonra tekrar cıktı ilk gunku gıbı. sadece problem bu olsa devam ederdım aynı yere ama randevularda sureklı karısıklık yasıyorum. tanıdıgım oldugundan ısımde veremıyorum. evıme uzak ben cankayada ıkamet edıyorum bahsettıgım yer sıhhıyede. yanı sonuc olarak çankaya cevresınde bıldıgınız, temız, saglıklı,işini düzgün yapan bir yer var mı? şimdiden teşekkur ederım.

canım kesinlikle katılıyorum sana bende bi arkadaşım vesilesiyle bir yere başlamıştım benim rahatsız olduğum konu çalışanların sert tavırlarıydı birde arkadasım referans olmuştu yoksa dövebilirlerde beni herlade :))) şimdi başka bir arkadaşım yönlendirdi Çankaya Yıldızda evime biraz uzak ama olsun çok memnunum hem personel çok içten sıcak kanlı güleryüzlü içeriye girdiğim anda güven veren bir merkez sahibiyle tanıştım kendisi sağlıkçı o kadar tatlı ki hemen merkezi gezdirdi cihazlarını tanıttı çok şık ve hijneyik bir ortam ayrıca bir akrabamın istediği işlem vardı onu tavsiye etmedi hastalığından kaynaklandığı için kendileri o işlemi yaptıkları halde çünkü sağlığın herşeyden önce geldiğini vurguladı bu benim çok hoşuma gitti kesinlikle tavsiye ederim sana canım

Ben Elos lazer'le görüştüm, başlamaya karar verdim.
Duruma göre yine yazar, güncelleme yaparım.
Yeri de Kızılay'da

aa cok tesekkur ederım ya boyle bı yer olmalı kesınlıkle ismini söylermisin yada ınternet sıtesı varmı bi görüşmek isterim.

Future akademi var tunalıda fakat ben memnun değilim randevu konusunda her ay sıkıntı yaşıyorum... ama güzel kampanyaları var..

ank da lzr epilasyon tuy tedavı birimiyle bi görüşün bence tuy yapısına gore cıhaz kullanıyorlar.tum cıhazlar var.biz 12 kişi basladık nerdeyse bitti.telefonu ikiyuz otuz kırk cift sıfır.ama gönül hanımla gorusmenizi tavsıye ederim

aa cok tesekkur ederım ya boyle bı yer olmalı kesınlıkle ismini söylermisin yada ınternet sıtesı varmı bi görüşmek isterim.
ank da lzr epilasyon tuy tedavı birimiyle bi görüşün bence tuy yapısına gore cıhaz kullanıyorlar.tum cıhazlar var.biz 12 kişi basladık nerdeyse bitti.telefonu ikiyuz otuz kırk cift sıfır.ama gönül hanımla gorusmenizi tavsıye ederim

çankayada herion po

çankayada herion po
çankaya yıldızda çok kalıteli bir lazer epilasyon merkezi var tavsiye ederım..herıon polikliniği doktor kontrolunde bir merkez...ben ccihazlarından çok memnunum sizinlede paylasmak istedim.:)

Herion polikliniği benim de evime çok yakın ve bu kadar övgü aldığına göre bir denemeye değer diye düşünüyorum.

Hemen hemen tüm vücuduma yaptırıcam. Fiyatlarla ilgili genel bir bilgi verebilir misiniz?

merhaba kızlar ben ankarada çok yer araştırdım ama tercihim doktor olan bi yer bulmaktı .Araştırmalarım sonrasında özel ankara life polikliniğini buldum sahibide zaten dermatolog doktor sonra görüşmeye gittim doktorun bayan olması, çalışanların hepsinin bayan olması ve hijyen açısından çok temiz olduğu için başladım çokta memnunum kol altım ve özel bölgem için 3 seans gittim nerdeyse bitti diyebilirim.Ulaşımıda çok kolay kızılayda.

Ben elos tanda fiyat aldım özel ankara life polikliniğindende fiyat aldım çok bi fark yok ama ankara lifeda doktorun bayan olması daha çok içime sindi fatma hanımla aklıma takılan her konuda açıkça konuşabiliyorum en son gittiğimde botox yaptırmaya karar verdim kardeşimde dövme sildirmeye gidiyo şimdilik iyi sonuç aldık inşallah dövmenin tamamı çıkar fatma hanıma güveniyorum.

canım değiştirdinmi bilmiyorum ama ben prp için Mehmet Akgün'e gitmiştim orda deneme atışı yaptık ve çok etkili olduğunu farkettim 1 hafta uzama olmadı anlaşmayı yaptık Özel Clnc Medilife diye geçiyor kızılayda fiyattada ödeme koşullarında da rahatlık gösterdiler öneririm ..

Canım bende başlıycam lazere Özel Clnc Medilife da siz başlayınca fiyatları yazarmısınız bana bende indirim istedim ama bakalm :)

Merhaba hanımlar, ben Dikmende 19 Mayıs Hastanesinin içindeki lazer merkezinde yaptırdım tüm vücut, çok memnun kaldım, çok samimi sıcak bir ortam, yapan kişi çok tecrübeli, alex kullanılıyor, tavsiye ederim

Bende arastryrum epida cok tavsiye ettiler yeri kolej midir tamda ankara bilmiyorum ama calıştğım bir kozmetik firmasında bir bayanın yüzü icin gittmesi memnun kalmasi ile ogrendim bi arastir istersen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…