- 26 Mart 2019
- 6
- 0
- 36
- 31
- Konu Sahibi cicekkokusu88
-
Normal bir utuleme cihazimi yoksa buz lazer mi? Ben bilmiyorum duymadim.Kizilayda ozel clnc medilife da kurtuldum problemimden alexandrite gidiyordum oneririm.merhaba arkadaşlar lazer epilasyon yaptırmak istiyorum ve bir çok merkez arayışına girdim. Şuan görüştüğüm yerlerden biri buz lazer soprano yapıyor ve açıkçası fiyat çok pahalı geldiği için yaptırmam mümkün değil. Diğeri de vortex diye bir cihaz ile lazer yapıyor tüm vucut 2500 tl olarak söyledi. Malesef bazı firmalrın sözleşme ısrarları yuzunden guvenip de bir yere başlayamıyorsunuz. Sömürülmekten korkuyorsunuz. Ben de öyleyim malesef. Bir arkadaşım rizede Leda Diyot sistemi ile yaptırıp çok memnun kalmış. Ankarada böyle tecrübesi olanlar yardımcı olursa çok sevinirim. Herkese musmutlu günler diliyorum :)))
Merhaba kızlar;
bir süredir Ankara Life polikliniğine gidiyorum, bacak ve bikinide alex kollarda alex ve soprano buz lazer yaptılar saonuçlardan memnunum bence bir lazer yetmiyor farklı cihazlar olmalı.
özel clnc medilife dan memnun kaldınız mıLeda diode duymadım ben.Fiyatlar orjinal cihazlarda aşağı yukarı aynı ben özel clnc medilife da bitirdim lazer epilasyonumu. Alexandrite oldu secimim ama orda buz lazerde var ara sor bi bilgi al istersen.
iyi günler bende lazere başlıyacağım internette devamlı clnc medilifeyi görüyorum ücretleri ne kadar acabaLeda diode duymadım ben.Fiyatlar orjinal cihazlarda aşağı yukarı aynı ben özel clnc medilife da bitirdim lazer epilasyonumu. Alexandrite oldu secimim ama orda buz lazerde var ara sor bi bilgi al istersen.
Merhabalar zaman geçmiş ama ne kadar zamanda bitti ve % kaç azalmanız oldu.İnternetten baktım da Dr.Mehmet akgün yazıyor.Klinik ismi hangisi?Bir de tekrarlama oldu mu çıkan tüyleriniz var mı?Leda diode duymadım ben.Fiyatlar orjinal cihazlarda aşağı yukarı aynı ben özel clnc medilife da bitirdim lazer epilasyonumu. Alexandrite oldu secimim ama orda buz lazerde var ara sor bi bilgi al istersen.
Kesinlik cihaz önemli cihaza alex yazıyorlarmış bunuda yeni duydum. En güzeli buz başlıklı lazer. 7 seansta çok ama çok rahatladım. Ben Hatun köylü'de yaptırdım tavsiye ederim. İntegramda lazer videoları vardı çok etkileyiciydi izlemek isterseniz hatunkastasarimiyi günler bende lazere başlıyacağım internette devamlı clnc medilifeyi görüyorum ücretleri ne kadar acaba
merhaba arkadaşlar lazer epilasyon yaptırmak istiyorum ve bir çok merkez arayışına girdim. Şuan görüştüğüm yerlerden biri buz lazer soprano yapıyor ve açıkçası fiyat çok pahalı geldiği için yaptırmam mümkün değil. Diğeri de vortex diye bir cihaz ile lazer yapıyor tüm vucut 2500 tl olarak söyledi. Malesef bazı firmalrın sözleşme ısrarları yuzunden guvenip de bir yere başlayamıyorsunuz. Sömürülmekten korkuyorsunuz. Ben de öyleyim malesef. Bir arkadaşım rizede Leda Diyot sistemi ile yaptırıp çok memnun kalmış. Ankarada böyle tecrübesi olanlar yardımcı olursa çok sevinirim. Herkese musmutlu günler diliyorum :)))
[/QUOT. iyi cihaz arıyorsanız lazer epilasyonda hatun kaş tasarim tavsiye ederim Ankarada cilt bakımı epilasyon özelliklerde kaş konusunda 1 numaralar. İşlemlerini görmek isterseniz insteğram: Hatun köylü (@hatunkastasarim) • Instagram photos and videos
Şuan ismi Dr.Mehmet Akgün kliniği oldu başka bir işlem için gitmistim gordum.Lazerden memnun kaldım tekrarlama gibi bir sorunum yok %70 %80 arasi azalma oldu.1 yılı geçti seanslarım biteli oneririmözel clnc medilife dan memnun kaldınız mı
Dr.Mehmet Akgün kliniği olarak değişmiş %70-80 arasi azalmam oldu tekrarlama olmadi.Merhabalar zaman geçmiş ama ne kadar zamanda bitti ve % kaç azalmanız oldu.İnternetten baktım da Dr.Mehmet akgün yazıyor.Klinik ismi hangisi?Bir de tekrarlama oldu mu çıkan tüyleriniz var mı?
Fiyatları değişmiştir ismi bile değişmiş Dr.Mehmet Akgün kliniği olarak geçiyormuş.Cihazlari kaliteli ve çalışanları ilgileniyor zaman geçmiş ama ben daha yeni rastladım yazayım dedim.iyi günler bende lazere başlıyacağım internette devamlı clnc medilifeyi görüyorum ücretleri ne kadar acaba
Teşekkür ederim başladım bile inşallah sonuçlarını da alırım.Dr.Mehmet Akgün kliniği olarak değişmiş %70-80 arasi azalmam oldu tekrarlama olmadi.
Merhaba hangi cihazları kullandılar ve sonuçlar ne oldu bilgilendirirseniz çok mutlu olurumTeşekkür ederim başladım bile inşallah sonuçlarını da alırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?