Yapilirkenmi yapilirken normalde eger sonrasinda kaliyosa sizliyosa yakmis bile olabilirler kasiniyomuBill tıp poliklinik kızılayda biyer. Cihaz alex.. ağrı da çok değil ama hep sızlıyo gibi böle anlatabildm mi
Bilmiyorum canm cildinin hassasiyetine bakmamislarmi cok yanls ilk seansta yukarda calsmakYaaaa inanmıyorum kızarıklık yok ama işte sızlıyo bide bana bi krem önermişlerdi tam hatırlamyrm ismini medicasol mu neydi bu merhemi biliyomusun acaba onu sürsem iyi gelir mi ya
1 2 gun sizlama olmasi normaldirKızlarr Ankarada bil tıp lazere giden var mı acaba fikirlerinizi alablrmym yani??? Benm ilk seansmdı geçen gün ağrım var yardım edin normal midir bu ve daha önce oraya lazer epilasyon yaptıran var mı
Seni yakmislar sanirimYaaaa inanmıyorum kızarıklık yok ama işte sızlıyo bide bana bi krem önermişlerdi tam hatırlamyrm ismini medicasol mu neydi bu merhemi biliyomusun acaba onu sürsem iyi gelir mi ya
Renk degisimi yoksa. 1 2 gun sizlama olabilir. Renk degisimi su toplamasi yanik isaretiYok canım renk değişimi
Madecassol sur. Ve bir daha ki gidisinde kac ile yapildi onu ogren bende merak ettimYaaaa inanmıyorum kızarıklık yok ama işte sızlıyo bide bana bi krem önermişlerdi tam hatırlamyrm ismini medicasol mu neydi bu merhemi biliyomusun acaba onu sürsem iyi gelir mi ya
Rica ederim. Leke olustumu peki sizdeTamam canım sorıyım bi bakalım kaçla çalışmışlar.zaten agrımda kesildi bikaç gün sızladı geçti çok şükür ben bi sorarım yinede çok saolun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?