• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ankara lazer bil tıp

bbussrraa

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Ocak 2017
56
19
3
32
Kızlarr Ankarada bil tıp lazere giden var mı acaba fikirlerinizi alablrmym yani??? Benm ilk seansmdı geçen gün ağrım var yardım edin normal midir bu ve daha önce oraya lazer epilasyon yaptıran var mı ☹️

Nasil bir agri bu ismini bile duymadim o tip merkezinin ama agri olmaz genelde cihaz ne?

Bill tıp poliklinik kızılayda biyer. Cihaz alex.. ağrı da çok değil ama hep sızlıyo gibi böle anlatabildm mi:oops:

Evet kaşıntı da oluyo o_O işlem bittikten sonra bi agrım yoktu ama 2 gün sonra ağrı başladı.

Yaaaa inanmıyorum kızarıklık yok ama işte sızlıyo bide bana bi krem önermişlerdi tam hatırlamyrm ismini medicasol mu neydi bu merhemi biliyomusun acaba onu sürsem iyi gelir mi ya :(

Yaaaa inanmıyorum kızarıklık yok ama işte sızlıyo bide bana bi krem önermişlerdi tam hatırlamyrm ismini medicasol mu neydi bu merhemi biliyomusun acaba onu sürsem iyi gelir mi ya :KK43:
Bilmiyorum canm cildinin hassasiyetine bakmamislarmi cok yanls ilk seansta yukarda calsmak

Valla bakmadılar öle direk seansa başladık atışlar yapıldı 10 dkka falan sonra bitti zaten. seans sırasında aşırı bi ağrım olmadı yani normal acıdı canım ama dayanılmck kdar değildi. Öle olsa çok acıması gerekmez miydi

O sizlama hissi yapildiktan sonra kalmissa cilde zarar verir benimde eskiden gittigim yer yasatmisti bana bdahaki seansa uyarda dikkat etsinler teninde renk degisimi varmi ?

Kızlarr Ankarada bil tıp lazere giden var mı acaba fikirlerinizi alablrmym yani??? Benm ilk seansmdı geçen gün ağrım var yardım edin normal midir bu ve daha önce oraya lazer epilasyon yaptıran var mı ☹️
1 2 gun sizlama olmasi normaldir

Yaaaa inanmıyorum kızarıklık yok ama işte sızlıyo bide bana bi krem önermişlerdi tam hatırlamyrm ismini medicasol mu neydi bu merhemi biliyomusun acaba onu sürsem iyi gelir mi ya :KK43:
Madecassol sur. Ve bir daha ki gidisinde kac ile yapildi onu ogren bende merak ettim

Tamam canım sorıyım bi bakalım kaçla çalışmışlar.zaten agrımda kesildi bikaç gün sızladı geçti çok şükür ben bi sorarım yinede çok saolun

Lazer Epilasyon Seçerken Nelere Dikkat Etmeliyiz?

Lazer Epilasyon Tercihinde ve Yaptırırken Nelere Dikkat Etmeliyiz ? Wellness Antrenörü Burçin Ergöz Kadınlar Kulübü TV için anlattı.

Sevgili Kadınlar Kulübü üyeleri, sizler için açtığımız Kadınlar Kulübü TV'ye video izleme desteklerinizi bekliyoruz. Kadın dayanışmasına ne dersiniz? :) İstediğiniz videoları belirttin, o tarz videolara yer verelim. Önerilerinizi bekliyoruz.Diğer videolarımız için: https://www.kadinlarkulubu.tv/

Back