Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ankara lazer bil tıp
- Konu Sahibi bbussrraa
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Yapilirkenmi yapilirken normalde eger sonrasinda kaliyosa sizliyosa yakmis bile olabilirler kasiniyomuBill tıp poliklinik kızılayda biyer. Cihaz alex.. ağrı da çok değil ama hep sızlıyo gibi böle anlatabildm mi
Bilmiyorum canm cildinin hassasiyetine bakmamislarmi cok yanls ilk seansta yukarda calsmakYaaaa inanmıyorum kızarıklık yok ama işte sızlıyo bide bana bi krem önermişlerdi tam hatırlamyrm ismini medicasol mu neydi bu merhemi biliyomusun acaba onu sürsem iyi gelir mi ya
- 7 Ekim 2016
- 6.598
- 4.323
- 173
1 2 gun sizlama olmasi normaldirKızlarr Ankarada bil tıp lazere giden var mı acaba fikirlerinizi alablrmym yani??? Benm ilk seansmdı geçen gün ağrım var yardım edin normal midir bu ve daha önce oraya lazer epilasyon yaptıran var mı
- 7 Ekim 2016
- 6.598
- 4.323
- 173
Seni yakmislar sanirimYaaaa inanmıyorum kızarıklık yok ama işte sızlıyo bide bana bi krem önermişlerdi tam hatırlamyrm ismini medicasol mu neydi bu merhemi biliyomusun acaba onu sürsem iyi gelir mi ya
- 7 Ekim 2016
- 6.598
- 4.323
- 173
Renk degisimi yoksa. 1 2 gun sizlama olabilir. Renk degisimi su toplamasi yanik isaretiYok canım renk değişimi
- 7 Ekim 2016
- 6.598
- 4.323
- 173
Madecassol sur. Ve bir daha ki gidisinde kac ile yapildi onu ogren bende merak ettimYaaaa inanmıyorum kızarıklık yok ama işte sızlıyo bide bana bi krem önermişlerdi tam hatırlamyrm ismini medicasol mu neydi bu merhemi biliyomusun acaba onu sürsem iyi gelir mi ya
- 7 Ekim 2016
- 6.598
- 4.323
- 173
Rica ederim. Leke olustumu peki sizdeTamam canım sorıyım bi bakalım kaçla çalışmışlar.zaten agrımda kesildi bikaç gün sızladı geçti çok şükür ben bi sorarım yinede çok saolun
- 25 Mart 2014
- 1.302
- 441
- 123
Lazer Epilasyon Seçerken Nelere Dikkat Etmeliyiz?
Lazer Epilasyon Tercihinde ve Yaptırırken Nelere Dikkat Etmeliyiz ? Wellness Antrenörü Burçin Ergöz Kadınlar Kulübü TV için anlattı.
Sevgili Kadınlar Kulübü üyeleri, sizler için açtığımız Kadınlar Kulübü TV'ye video izleme desteklerinizi bekliyoruz. Kadın dayanışmasına ne dersiniz? :) İstediğiniz videoları belirttin, o tarz videolara yer verelim. Önerilerinizi bekliyoruz.Diğer videolarımız için: https://www.kadinlarkulubu.tv/
Lazer Epilasyon Tercihinde ve Yaptırırken Nelere Dikkat Etmeliyiz ? Wellness Antrenörü Burçin Ergöz Kadınlar Kulübü TV için anlattı.
Sevgili Kadınlar Kulübü üyeleri, sizler için açtığımız Kadınlar Kulübü TV'ye video izleme desteklerinizi bekliyoruz. Kadın dayanışmasına ne dersiniz? :) İstediğiniz videoları belirttin, o tarz videolara yer verelim. Önerilerinizi bekliyoruz.Diğer videolarımız için: https://www.kadinlarkulubu.tv/