Karar verdim canım yarına ameliyat olacağım inşallahAllah yardimcimiz olsun. Siz doktora karar verebildiniz mi?
Kime olmayı düşünüyorsunuzKarar verdim canım yarına ameliyat olacağım inşallah
Anladım canım inşallah iyi olursun çok geçmiş olsunAnkarada canım Ebru hocaya geçen hafta olacaktım da adetim erken geldi olamadım
Merhaba size ozelden mesaj atamadim bana mesaj atabilir misinizKlitorise müdahale edilincede hic bi sorun olmuyo merak etme. Ilerde ilişkiden zevk almama durumu yok yani. Tabi bu ameliyatı gerçekten bilen birine yaptırman kaydıyla. Kasabın birine denk gelirsin mahveder koyar ortaya aman diyim. Doktorundan emin olduğun sürece klitorise müdahalede sorun yok. Benim klitoriste yapıldı ve 2 ay oldu memnun sayılırım hala şişlik var maalesef o yuzden ne harika diyebiliyorum ne de kötü.Ameliyat sırasında veya sonrasında verilen bir maddeye karşı alerjim oldu o yüzden cok farklı seyler yaşadım. Bi arkadaşımın istediği halde doktoru klitorise mudahale etmiyim dedi o zorla yapın dedi ve o şekilde mudahale etti. Ona rağmen şimdi klitorisinden hiç memnun değil. Uyarilinca erkek pipisi gibi çıkıyo diyo. Yani diyeceğim; klitorise ellemeyelim haz kaybolur diyen doktordan uzak durun, anlayın ki o bu konuda uzman değil ve sorumluluk almak istemiyo
Haklisin canım yine doktor arayışı içindeyim. Ebru hanim çok pahalı diye düşünmedim açıkçası ama gözde hanimin memnun kalan hastalari da var açıkçası bide Nilgün markal ertaş duydum iyi ve uygun diyorlar tabi gidip görüşmek lazim ama şehir dışından geleceğim için pek imkanim olmuyorPsikolojik olarak ben de kötü durumdayım. Takıntı yaptım resmen. Ben de Ebru ve Gözde hanımdan sizinle aynı sebepten vazgeçtim. Zaten labioplastiyi araştırırken birkaç doktor çıkıyor. Bu ikisinden de vazgeçince pek seçeneğimiz kalmıyor. Bu yüzden canım çok sıkkın.
Aslında en çok yapılan operasyonlardan biri olduğu söyleniyor ama doktor araştırırken pek bir şey bulamıyoruz maalesef.
Gozde Erten Kılıç 3 bin TL civarı, özgür kartal 4 binden başlıyor sanırım, 6500e olan bir arkadaş da olmuştu. Devlet hastanesinde hakan bulam'a 1000 liraya olan bir arkadaş vardi. Bunlar aşağı yukarı benim bildigim fiyatlar...Merhabalar. Konuyu hortlatıyorum sanırım ama bu konu hakkında fiyat bilgisine ihtiyacım var açıkcası. Fiyatlar ne kadar acaba? Şuan çok bir bütçemiz yok ama uygun gibiyse bende araştırma yapıp bu işlemi yaptırmak istiyorum? Buraya yazmak yasaksa Özelden mesajda yollayabilirsiniz? Teşekkür ederim...
Ben Esra Çabuk Cömerte yaptırdım 3000 tl ödedim hastane için fiyat değişiyormuş ama onun için telefonlada bilgi alabilirsin.Merhabalar. Konuyu hortlatıyorum sanırım ama bu konu hakkında fiyat bilgisine ihtiyacım var açıkcası. Fiyatlar ne kadar acaba? Şuan çok bir bütçemiz yok ama uygun gibiyse bende araştırma yapıp bu işlemi yaptırmak istiyorum? Buraya yazmak yasaksa Özelden mesajda yollayabilirsiniz? Teşekkür ederim...
Merhabalar ameliyat olalı uzun zaman olmuş son düşünceleriniz nedir memnun kaldınız mı deneyimlerinizi paylaşırsanız sevinirimAyrica kontrole gerek var mi bilmiyorum Hayir gitmedim. Zaten su an kontrol cok gereksiz cunku sis.. Ve tabiki sis oldugu icin de sekil olarak bir elestiri yapamiyorum. Fakat ilk operasyon Sonunu yani sislik yokkenki halini begenmistim..
yaptırdınizmi siz bende araştırıyorum ankarafa aynı şeyleri dusunuyorum sizinle karar veremedimSorma canım ben de ağrı olacak diye korkuyorum çok klitoris benim çok büyük eğer oraya ameliyat yapmasa çok ortaya çıkacak gibi
hangi doktora olmustunuz sizKlitorise müdahale edilincede hic bi sorun olmuyo merak etme. Ilerde ilişkiden zevk almama durumu yok yani. Tabi bu ameliyatı gerçekten bilen birine yaptırman kaydıyla. Kasabın birine denk gelirsin mahveder koyar ortaya aman diyim. Doktorundan emin olduğun sürece klitorise müdahalede sorun yok. Benim klitoriste yapıldı ve 2 ay oldu memnun sayılırım hala şişlik var maalesef o yuzden ne harika diyebiliyorum ne de kötü.Ameliyat sırasında veya sonrasında verilen bir maddeye karşı alerjim oldu o yüzden cok farklı seyler yaşadım. Bi arkadaşımın istediği halde doktoru klitorise mudahale etmiyim dedi o zorla yapın dedi ve o şekilde mudahale etti. Ona rağmen şimdi klitorisinden hiç memnun değil. Uyarilinca erkek pipisi gibi çıkıyo diyo. Yani diyeceğim; klitorise ellemeyelim haz kaybolur diyen doktordan uzak durun, anlayın ki o bu konuda uzman değil ve sorumluluk almak istemiyo