Ankara Labioplasti ve Vajina Daraltma ve Kızlık Zari Dikimi

Hemen taburcu olabiliyor musunuz? Bir iki özel sorum olacaktı ama msj kısmından yazsam?
Merhaba tabi aynı gün kalkıyorsun.sadece dikkat etmen gerekenler var onları anlatiyor doktor. Bi de on görüşmedeki ve devamindaki muayene çok önemli. Hem senin derdini anlatman hem de doktorun yorumu. Ben üçüncü gittigim yerde anca karar kilabildim. Tabi ki özelden sorabilirsin

Ağrı yok da sizlama şeklinde hissediyorum. Bugünlerde yaptırılacak bir iş cidden. Iş hayatinda olmaktan çok daha rahat bu işlemi yaptırmış olmak. Şişlik günden güne azalıyor memnunum açıkçası. Hızlı cevap alıyorum. Sorum olursa da soruyorum cidden iyi oluyor. Içime sindi yani. Inşallah siz de güzel sonuçlar alırsınız canım
Merhaba. Siz kızlık zarı dikimi de yaptırdınız mi acaba? Aynı yerde mi oldu? Kafam karıştı o kadar çok yazan eden var ki kimin ne yazdığını anlayamadım.

Merhaba. Ücretli olduğunu düşünüyorum sonuçta estetik cerrahi. Ücret nedir? Bende labioplasti çok istiyorum 🧚‍♀️
Bazı doktorlar almıyor bunun için ücret bazısı alıyor. Ön görüşme için ücret almıyor benim gittiğim doktor. Çok olmadı işlemi yaptıralı hala öyledir tahminimce.

X