• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ankara labioplasti ameliyatı DR.ESRA DEMİRYÜZER

labioplasti ankara

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2021
22
1
1
Merhaba arkadaşlar ismim Emine. DR ESRA DEMİRYÜZER e 30 Aralık tarihinde labioplasti ameliyatı oldum ve süreçten çok memnunum..Eğer böyle bir ameliyat olmayı düşünen varsa çok iyi araştırıp doktorunu iyi seçsin derim.Oldu bittiye gelip kolay görünen bir ameliyat değil ve genital bölge anatomisine çok iyi hakim olmak gerektiğini düşünüyorum, düzeltme ameliyatları daha zor çünkü.Bu yüzden doktorunuzdan gerçekleştirdiği ameliyat örneklerini görmenizi tavsiye ederim...Yolunuz düşerse kliniğe ve hocamıza giderseniz örnek ameliyatları görürsünüz.Şehir dışından gelen hastalarıda var. benim iç dudaklar asimetrik ve sarkık koyu renkti,hocamız çok güzel bir şekilde eşitledi ve eski halinden eser kalmadı..çok konforlu bir ameliyat geçirdim ağrı sızım hiç olmadı çok şükür.günlük hayatıma hemen döndüm. Genital bölgenizden mutsuzsanız hiç ertelemeyın derim.Hocamız çok başarılı bir doktor. Herseyden önemlisi anlayışlı sevecen ve güleryüzlü biri.Ameliyattan sonraki ilgi alaka ve takibi de cok güzel. ticari amaç gütmeyip hastasına ne tedavi gerekiyorsa onu öneriyor.Gidip yüz yüze görüşün derim.Kendisine çok tesekkür ederim.

Merhaba arkadaşlar ismim Emine. DR ESRA DEMİRYÜZER e 30 Aralık tarihinde labioplasti ameliyatı oldum ve süreçten çok memnunum..Eğer böyle bir ameliyat olmayı düşünen varsa çok iyi araştırıp doktorunu iyi seçsin derim.Oldu bittiye gelip kolay görünen bir ameliyat değil ve genital bölge anatomisine çok iyi hakim olmak gerektiğini düşünüyorum, düzeltme ameliyatları daha zor çünkü.Bu yüzden doktorunuzdan gerçekleştirdiği ameliyat örneklerini görmenizi tavsiye ederim...Yolunuz düşerse kliniğe ve hocamıza giderseniz örnek ameliyatları görürsünüz.Şehir dışından gelen hastalarıda var. benim iç dudaklar asimetrik ve sarkık koyu renkti,hocamız çok güzel bir şekilde eşitledi ve eski halinden eser kalmadı..çok konforlu bir ameliyat geçirdim ağrı sızım hiç olmadı çok şükür.günlük hayatıma hemen döndüm. Genital bölgenizden mutsuzsanız hiç ertelemeyın derim.Hocamız çok başarılı bir doktor. Herseyden önemlisi anlayışlı sevecen ve güleryüzlü biri.Ameliyattan sonraki ilgi alaka ve takibi de cok güzel. ticari amaç gütmeyip hastasına ne tedavi gerekiyorsa onu öneriyor.Gidip yüz yüze görüşün derim.Kendisine çok tesekkür ederim.
İlginçççç

Ne kadar süre sonra oturabildiniz..oturmakta güçlük yaşamış olan bir çok koca ami

Ne kadar süre sonra oturabildiniz..oturmakta güçlük yaşamış olan bir çok kişi
Ben yarı uzanır pozısyonda dinlenerek geçirdim süreci, oturmamda herhangi bi sıkıntım olmadı.hatta ikinci gün araba bile kullandım. ağrı kesici yaziyo hoca.Ama herhangi bi ağrım olmadıği için ilk gün içtim sonra bıraktım icmeyi,gerek duymadım.

İlginç olan nedir kısa sürede normal hayata dönmem mi 😊
O kadar çok doktoru övmüşsünüz ki reklam kokuyor tamamen.ilginç olan bu.konu başlığı bile reklam.kocaman kocaman doktor ismi yazılıp açılmış😂sürecinizi anlatsaydınız merak eden sorardı zaten.şaka gibi😂hocamız hocamız derken acaba yanında çalışanımı diye düşünmekten kendimi alamıyorumm

O kadar çok doktoru övmüşsünüz ki reklam kokuyor tamamen.ilginç olan bu.konu başlığı bile reklam.kocaman kocaman doktor ismi yazılıp açılmış😂sürecinizi anlatsaydınız merak eden sorardı zaten.şaka gibi😂hocamız hocamız derken acaba yanında çalışanımı diye düşünmekten kendimi alamıyorumm
Ben burda tamamen bu ameliyatı olmak isteyen ve konu hakkında bilgi sahibi olmak isteyen kişilere fikir vermek amaçlı yazdım bunları.

Böyle bir iddianız ve inancsızlığınız varsa, hocanın kliniğine gidin adımı verin beni de arayın ordan ve size ameliyat resimlerimi göstersin, rızam var😉 neden reklan olsun ki? Adımız belli yerimiz belli amelıyat için ödediğim faturalar belli...bizde hersey ispatlı.
Burda reklamlık ve yalan birsey yok.

İsteyenlere klinikte resimlerle ve ödediğim ameliyat ücreti faturalaiyla ispata hazırım.
Fakat insanın fikri neyse zikri odur.
Belkide siz hocamızın başarısını çekemeyen yaptiği işi kıskanan ni meslektaşı yada yanında bir çalışanısınızdır? Ben nerden bileyim? Komık olmayın Allah aşkına.ben burda sürecimi ve amelıyat sonrsı mutluluğumu yazdım sadece.

Bence siz şuan abartıp reklam için yazmış izlenimi veriyorsunuz. Bende esra hocaya oldum. Ameliyat olmadan önce telefonda gayet ilgili alakalıydı ama ameliyat günü hoca ne ilgileni benle nede görebildim burdada belirttim hatta. Kimseyi kandırmayın. Esra hocanın yaptığı iş tecrübe ile şunu diyebilirim ki evet şuan için memnunum görüntüden işine hiç bişey diyemem ama ilgi alaka nerdeyse hiç yok çalışanları da bilinçsiz ben onu farkettim. Bende güleryüzüne aldanıp gittim ama öyle değil arkadaşlar. Ameliyat sonrası bişeyler yazdım cvp verdi snra bikere daha yazdım mesajımı görüp cvp bile vermedi! Ayrıca parayı ödediğinizde size fatura flan vermiyorki neyin ıspatını nasıl yapıcaksınız? Ve sizin bu sözlerinizin aynısını bana klinikteki sekreter söyledi sanki o sekreter hanımın laflarını okuyormuş gibi oldum insanları bu şekilde çekmeye çalışmayın lütfen.

Bence siz şuan abartıp reklam için yazmış izlenimi veriyorsunuz. Bende esra hocaya oldum. Ameliyat olmadan önce telefonda gayet ilgili alakalıydı ama ameliyat günü hoca ne ilgileni benle nede görebildim burdada belirttim hatta. Kimseyi kandırmayın. Esra hocanın yaptığı iş tecrübe ile şunu diyebilirim ki evet şuan için memnunum görüntüden işine hiç bişey diyemem ama ilgi alaka nerdeyse hiç yok çalışanları da bilinçsiz ben onu farkettim. Bende güleryüzüne aldanıp gittim ama öyle değil arkadaşlar. Ameliyat sonrası bişeyler yazdım cvp verdi snra bikere daha yazdım mesajımı görüp cvp bile vermedi! Ayrıca parayı ödediğinizde size fatura flan vermiyorki neyin ıspatını nasıl yapıcaksınız? Ve sizin bu sözlerinizin aynısını bana klinikteki sekreter söyledi sanki o sekreter hanımın laflarını okuyormuş gibi oldum insanları bu şekilde çekmeye çalışmayın b

Bence siz şuan abartıp reklam için yazmış izlenimi veriyorsunuz. Bende esra hocaya oldum. Ameliyat olmadan önce telefonda gayet ilgili alakalıydı ama ameliyat günü hoca ne ilgileni benle nede görebildim burdada belirttim hatta. Kimseyi kandırmayın. Esra hocanın yaptığı iş tecrübe ile şunu diyebilirim ki evet şuan için memnunum görüntüden işine hiç bişey diyemem ama ilgi alaka nerdeyse hiç yok çalışanları da bilinçsiz ben onu farkettim. Bende güleryüzüne aldanıp gittim ama öyle değil arkadaşlar. Ameliyat sonrası bişeyler yazdım cvp verdi snra bikere daha yazdım mesajımı görüp cvp bile vermedi! Ayrıca parayı ödediğinizde size fatura flan vermiyorki neyin ıspatını nasıl yapıcaksınız? Ve sizin bu sözlerinizin aynısını bana klinikteki sekreter söyledi sanki o sekreter hanımın laflarını okuyormuş gibi oldum insanları bu şekilde çekmeye çalışmayın lütfen.
Ben parayı kredi karti ile ödediğim için ekstresi ve silipi mevcut bu güzel bir ispat bence. İlgi alakaya gelince bana gayette ilgili davrandılar, sizin ilgi beklentiniz ne derece de bilemicem o sizin sorununuz.ben 30 unda ameliyat oldum 15 inde kontole gittim ve hoca bana 2 hafta sonra tekrar gel yine bakalım dedi ve subat ayında ikinci kontrolüm olacak.
Wp de de tüm mesajlarım mevcut gayette sorduğum aklıma takılan herseye cevap aldım.kısaca ben gayet memnunum.
Sizde bence ne memnuniyeteziliğiniz varsa tekrar tekrar arayıp durumunuzu dile getirin bu doğal hakkınız.

Sonuçta bir fatura verilmemiş ödeme yaptığınıza dair ekstre ve silip var. Ben bir şeyi ıspat için konuşmuyorum benim beklentilerm de çok fazla değil zaten olanı yazdım sadece abartılcak kadar güler yüzlü ve ilgili değil. Bırak güler yüzü ilgiyi esra hocayı göremedim bile ne zaman gelecek diye aradığımda 1 saat sonra diye diye 10 bıcukta olan amelyatı 1 bucuğa almışlar haberim yok o saate kadar halen hocayı gördüğüm yok artı birde ameliyat saat 15:30 da oldu o ayrı bi konu.. O gün size iyi gününe denk gelmişsinizdir ki bu söylem yanlış bişey bizde aynı parayı verdik bizde aynı ameliyatı olduk. Benimle beraber aynı gün olan hanımefendiyle konuşuyorum aynı sıkıntı onda da var onada fatura verilmemiş oda doktorun ilgi alakasından muzdarip. Herneyse ben yaşadıklarımı gördüklerimi söyledim inşallah sonuç iyi olur.

Sonuçta bir fatura verilmemiş ödeme yaptığınıza dair ekstre ve silip var. Ben bir şeyi ıspat için konuşmuyorum benim beklentilerm de çok fazla değil zaten olanı yazdım sadece abartılcak kadar güler yüzlü ve ilgili değil. Bırak güler yüzü ilgiyi esra hocayı göremedim bile ne zaman gelecek diye aradığımda 1 saat sonra diye diye 10 bıcukta olan amelyatı 1 bucuğa almışlar haberim yok o saate kadar halen hocayı gördüğüm yok artı birde ameliyat saat 15:30 da oldu o ayrı bi konu.. O gün size iyi gününe denk gelmişsinizdir ki bu söylem yanlış bişey bizde aynı parayı verdik bizde aynı ameliyatı olduk. Benimle beraber aynı gün olan hanımefendiyle konuşuyorum aynı sıkıntı onda da var onada fatura verilmemiş oda doktorun ilgi alakasından muzdarip. Herneyse ben yaşadıklarımı gördüklerimi söyledim inşallah sonuç iyi olur.bu konuda

Sonuçta bir fatura verilmemiş ödeme yaptığınıza dair ekstre ve silip var. Ben bir şeyi ıspat için konuşmuyorum benim beklentilerm de çok fazla değil zaten olanı yazdım sadece abartılcak kadar güler yüzlü ve ilgili değil. Bırak güler yüzü ilgiyi esra hocayı göremedim bile ne zaman gelecek diye aradığımda 1 saat sonra diye diye 10 bıcukta olan amelyatı 1 bucuğa almışlar haberim yok o saate kadar halen hocayı gördüğüm yok artı birde ameliyat saat 15:30 da oldu o ayrı bi konu.. O gün size iyi gününe denk gelmişsinizdir ki bu söylem yanlış bişey bizde aynı parayı verdik bizde aynı ameliyatı olduk. Benimle beraber aynı gün olan hanımefendiyle konuşuyorum aynı sıkıntı onda da var onada fatura verilmemiş oda doktorun ilgi alakasından muzdarip. Herneyse ben yaşadıklarımı gördüklerimi söyledim inşallah sonuç iyi olur.

Hayır benim Sadece kızdığım nokta insanlar reklam yaptığımı düşünüyor. Ben neden reklam yapayım ki paramı verdim ameliyatımı oldum.. hocayı ilk kez muayene de ve sonrasında ameliyatımda gördüm.. faturadan bahsettiğim Elimde bir belge kredi kartı ve slip Hani arkadaş reklam olduğunu dile getirmiş ya.bende bunu ıspatösrım dedim.sadece tanımadan Bilip bilmeden hocanın reklamını yapıyorsunuz demek ilginç ve şaşırtıcı..böyle birseyi neden yapayım? Yapacak olsam bu kadar emin konusmazdım.
Adım belli elimde fotolarım konusmalarım amelıyata dair ne varsa mevcut.
Yalan olduğunu iddia eden arkadaş gerekirse gelsin yanıma hepsini göstereyim. Ben sadece burada tecrübe mi ve bilgilerimi paylaşmak istedim.
Siz saat konusunda haklısınız,ben olsam bende aynı seyi düşünürdüm saat adına.
Saatle ilgili sarkma konusu olabilir bu bi ameliyat,ama hocaya ulasamama kısmını inanın bende anlamadım.ben coğu kez kliniği aradığımda mesela,klinik teli cep telefonuna yönlendirilmiş oluyo ve hoca mutlaka açıyor.Bu konuda kul hakkı yemiş olurum yalan söyleyemem.ben her defasında ulaştım.Sizde bence tekrar arayip bu durumu dile getirin,illaki açıklama yapmalari gerekir.peki siz ameliyatı ne zman oldunuz ve hiç muayneye gittiniz mi? Yoksa hiçmi ulaşamadınız

Canım sözlerin çok iddialı olduğu için ve burada tek derdi reklam yapıp müşteri çekmeye çalışan insanları yanlış yönlendiren bireyler mevcut olduğu için kendi adıma söylüyorum seni onlardan biri sanabilirim. Doğru veya yanlış. Doktordan beklentim ilgiydi (çok bi ilgi de değildi en azından bi yüz yüze geldiğimde derdimi anlatıp heyecanımı yatıştırmayı psikolojik olarak beni az da oldun rahatlatmayı umdum ve umarken beklemek ameliyatdan çok daha zor geçti benim için keske böyle olmasaydı..) ben göremedim bi çok kişi görmemiş hatta sen görmüşsün olur böyle şeyler biz sonuca bakalım sen ben biz sağlık açısından görüntü açısından memnunmuyuz ona bakalım.

Canım sözlerin çok iddialı olduğu için ve burada tek derdi reklam yapıp müşteri çekmeye çalışan insanları yanlış yönlendiren bireyler mevcut olduğu için kendi adıma söylüyorum seni onlardan biri sanabilirim. Doğru veya yanlış. Doktordan beklentim ilgiydi (çok bi ilgi de değildi en azından bi yüz yüze geldiğimde derdimi anlatıp heyecanımı yatıştırmayı psikolojik olarak beni az da oldun rahatlatmayı umdum ve umarken beklemek ameliyatdan çok daha zor geçti benim için keske böyle olmasaydı..) ben göremedim bi çok kişi görmemiş hatta sen görmüşsün olur böyle şeyler biz sonuca bakalım sen ben biz sağlık açısından görüntü açısından memnunmuyuz ona bakalım.
Benim böyle reklam gibi bir derdim yok hiç olmadı.ilkkez, bi duygularımı paylasmak istedim bu sadece.Ben sadece bu amelıyatı uzun süredir olmayı cok istıyordum ve yıllar sonra cesaretimi toplayıp oldum ve bu görüşümü paylastım.
Sana da saygı duyuyorum fakat beni anlamadan dinlemeden bu şekilde yorum yapilması beni biraz üzdü.hepimiz insanız o an iyi ya da kötü anlarımız olabilir ve bu karsıya başka sekilde yansımış olabilir.size belki o an böyle denk geldi.şans.ben ilgi konusunda şanslı anlara denk geldim durum bunu gösteriyor öyleyse.
Benim tek memnuniyetsizliğim hastane hakkında.sadece dısarıdan bir corba söylendi ve onu içince taburcu olabilirsiniz dendi..o kadar refakatci kaldım mesela daha önce hiç corba verip cıkarilan hasta görmedim.o kadar saat aç bekledim geceden mesela..nyseki bunlar önemsiz seyler..Sonuc olarak emin ol ameliyat kolay birsey değil ve defalarca revizyon geçirmiş olanlar var.biz sanslıyiz ki amelıyatimiz iyi gecti.gerisi hiç önemli değil bence.

Benim böyle reklam gibi bir derdim yok hiç olmadı.ilkkez, bi duygularımı paylasmak istedim bu sadece.Ben sadece bu amelıyatı uzun süredir olmayı cok istıyordum ve yıllar sonra cesaretimi toplayıp oldum ve bu görüşümü paylastım.
Sana da saygı duyuyorum fakat beni anlamadan dinlemeden bu şekilde yorum yapilması beni biraz üzdü.hepimiz insanız o an iyi ya da kötü anlarımız olabilir ve bu karsıya başka sekilde yansımış olabilir.size belki o an böyle denk geldi.şans.ben ilgi konusunda şanslı anlara denk geldim durum bunu gösteriyor öyleyse.
Benim tek memnuniyetsizliğim hastane hakkında.sadece dısarıdan bir corba söylendi ve onu içince taburcu olabilirsiniz dendi..o kadar refakatci kaldım mesela daha önce hiç corba verip cıkarilan hasta görmedim.o kadar saat aç bekledim geceden mesela..nyseki bunlar önemsiz seyler..Sonuc olarak emin ol ameliyat kolay birsey değil ve defalarca revizyon geçirmiş olanlar var.biz sanslıyiz ki amelıyatimiz iyi gecti.gerisi hiç önemli değil bence.
Bende hocanın yaptığı iş haricinde ne kendisinin hastalarla olan davranışından nede hastaneden memnun kaldım. Onlar paramı alırım işime bakarım hastalar ne yaparsa yapsın düşüncesinde takılıp mesajlara cvp vermiyorsa bende “sadece”yaptığı işe bakıp memnun kalıp kalmadığımı savunur üzerinde olumsuz düşüncelerimi yansıtırım. Sizin adınıza sevindim en azından sizinle ilgilenebilmişler. Tekrardan geçmiş olsun herkesin gönlüne göre olsun tez zamanda iyileşiriz inşallah..

Bende hocanın yaptığı iş haricinde ne kendisinin hastalarla olan davranışından nede hastaneden memnun kaldım. Onlar paramı alırım işime bakarım hastalar ne yaparsa yapsın düşüncesinde takılıp mesajlara cvp vermiyorsa bende “sadece”yaptığı işe bakıp memnun kalıp kalmadığımı savunur üzerinde olumsuz düşüncelerimi yansıtırım. Sizin adınıza sevindim en azından sizinle ilgilenebilmişler. Tekrardan geçmiş olsun herkesin gönlüne göre olsun tez zamanda iyileşiriz inşallah..
Ben de sizin adınıza sevindim ki en azından operasyonunuzdan memnun kalmışsınız yoksa psikolojik olarak gercekten çok sıkıntılı ve çöküntülü bir süreç olurdu..
Keske sizde benim gibi ilgi alabilseydiniz cok isterdim.sonucta para verıyoruz hersey karsılıklı.Yeter ki amelıyatla ilgili sıkıntınız olmasın ki ilgi kısmıni kafanıza bile takmayın.Çok sükürkü sorunsuz sürecimiz olmus bu bile güzel birsey.Siz zaten emeği inkar etmıyorsunuz sizde haklısınız kendinize göre.sağlık olsun dıyelım ne yapalım.size de cok gecmıs olsun.sağlıklı günler dilerim

Evet bende başka bi hocaya ameliyat olalı daha 2 oldu nakit ödeme yaptım ama fatura fiş falan vermediler. Yalan söylüyo demiyorum tabiki belki kartla ödeme yapmıştır onun fişine diyodur.
Bence siz şuan abartıp reklam için yazmış izlenimi veriyorsunuz. Bende esra hocaya oldum. Ameliyat olmadan önce telefonda gayet ilgili alakalıydı ama ameliyat günü hoca ne ilgileni benle nede görebildim burdada belirttim hatta. Kimseyi kandırmayın. Esra hocanın yaptığı iş tecrübe ile şunu diyebilirim ki evet şuan için memnunum görüntüden işine hiç bişey diyemem ama ilgi alaka nerdeyse hiç yok çalışanları da bilinçsiz ben onu farkettim. Bende güleryüzüne aldanıp gittim ama öyle değil arkadaşlar. Ameliyat sonrası bişeyler yazdım cvp verdi snra bikere daha yazdım mesajımı görüp cvp bile vermedi! Ayrıca parayı ödediğinizde size fatura flan vermiyorki neyin ıspatını nasıl yapıcaksınız? Ve sizin bu sözlerinizin aynısını bana klinikteki sekreter söyledi sanki o sekreter hanımın laflarını okuyormuş gibi oldum insanları bu şekilde çekmeye çalışmayın lütf

Son düzenleme:
Ben de sizin adınıza sevindim ki en azından operasyonunuzdan memnun kalmışsınız yoksa psikolojik olarak gercekten çok sıkıntılı ve çöküntülü bir süreç olurdu..
Keske sizde benim gibi ilgi alabilseydiniz cok isterdim.sonucta para verıyoruz hersey karsılıklı.Yeter ki amelıyatla ilgili sıkıntınız olmasın ki ilgi kısmıni kafanıza bile takmayın.Çok sükürkü sorunsuz sürecimiz olmus bu bile güzel birsey.Siz zaten emeği inkar etmıyorsunuz sizde haklısınız kendinize göre.sağlık olsun dıyelım ne yapalım.size de cok gecmıs olsun.sağlıklı günler dilerim
Aynen ilgi kısmını attım kafamdan zaten. Çok şükür başından beri çok şükür ediyorum benim için görüntü sağlık daha önemli :) saolun sağlıklı günler dilerim bende ☺️

Back