- 15 Ocak 2021
- 22
- 1
- 1
- Konu Sahibi labioplasti ankara
Merhaba arkadaşlar ismim Emine. DR ESRA DEMİRYÜZER e 30 Aralık tarihinde labioplasti ameliyatı oldum ve süreçten çok memnunum..Eğer böyle bir ameliyat olmayı düşünen varsa çok iyi araştırıp doktorunu iyi seçsin derim.Oldu bittiye gelip kolay görünen bir ameliyat değil ve genital bölge anatomisine çok iyi hakim olmak gerektiğini düşünüyorum, düzeltme ameliyatları daha zor çünkü.Bu yüzden doktorunuzdan gerçekleştirdiği ameliyat örneklerini görmenizi tavsiye ederim...Yolunuz düşerse kliniğe ve hocamıza giderseniz örnek ameliyatları görürsünüz.Şehir dışından gelen hastalarıda var. benim iç dudaklar asimetrik ve sarkık koyu renkti,hocamız çok güzel bir şekilde eşitledi ve eski halinden eser kalmadı..çok konforlu bir ameliyat geçirdim ağrı sızım hiç olmadı çok şükür.günlük hayatıma hemen döndüm. Genital bölgenizden mutsuzsanız hiç ertelemeyın derim.Hocamız çok başarılı bir doktor. Herseyden önemlisi anlayışlı sevecen ve güleryüzlü biri.Ameliyattan sonraki ilgi alaka ve takibi de cok güzel. ticari amaç gütmeyip hastasına ne tedavi gerekiyorsa onu öneriyor.Gidip yüz yüze görüşün derim.Kendisine çok tesekkür ederim.