- 24 Ağustos 2017
- 657
- 666
- 41
- Konu Sahibi Bikahvekolik
Ama face kullanmiyorum kiGrup linkini özel mesaj olarak yolladım :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ama face kullanmiyorum kiGrup linkini özel mesaj olarak yolladım :)
Burdan bir grup kurdum sizleride etiketledim sonradan gelmek isteyen arkadaşlarıda ekleriz :)Ama face kullanmiyorum ki
Burdan bir grup kurdum sizleride etiketledim sonradan gelmek isteyen arkadaşlarıda ekleriz :)
etiketledim ama bildirim kapalı olabilir belki aşağıya bıraktım linki:)Etiket bildirimi gelmedi bana.
Link bu arkadaşlar, biz sohbete başladık bile :)etiketledim ama bildirim kapalı olabilir belki aşağıya bıraktım linki:)
https://www.kadinlarkulubu.com/foru...isimciler-sohbet-grubu.1051415/#post-54246960
Fikir süpermiş ama devam ediyor mu acabaArkadaşlar merhaba burada bir başlık gördüm Ankarada kişisel gelişim vb. alanlarla ilgilenenler buluşalım diye bir başlıktı. Bu başlık beni çok heycanlandırdı çünkü bu alanla ilgilenen bir çevremin olmasını da hep istemiştim talepte çok olmuş ama 2014ten beri gerçekleşmemiş sanırım. Eğer o başlığa yazan arkadaşlar ve yeniden katılmak isteyenler hala varsa bu form üzerinden yazarsanız ona göre etkinliği başlatmak istiyorum . Şöyle düşündüm facebook grubumuz olsun ve bu gruptan irtibat halinde olalım. Hatta buluşma etkinliğimizi de gruba katılanlar dahilinde ayarlayıp gerçekleştirelim. Eğer fikri beğendiyseniz yorum yaparsanız çok sevinirim. Ona göre hemen bi grup kuracağım
Fikir süpermiş ama devam ediyor mu acaba
Bende gelebilir miyim acabaaBurdan bir grup kurdum sizleride etiketledim sonradan gelmek isteyen arkadaşlarıda ekleriz :)