- 26 Temmuz 2015
- 903
- 238
- 26
- Konu Sahibi Cokmutsuzumcok
Bu doktor hakkında bilgisi olan ameliyat olan olmayı düşünen var mı
Ben görüşmeye gittim ama kararsizim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Icine hangisi sindi peki?Bu doktor hakkında bilgisi olan ameliyat olan olmayı düşünen var mı
Icine hangisi sindi peki?
Hakan bulam kac ay sonrasina gun veriyor ogrenebildinmiEsabil bey 'in çok hastası var bu doktorda yaptığı burunları instadan paylasiyor ama su an esabil bey diyorum
Hakan bulam kac ay sonrasina gun veriyor ogrenebildinmi
C Cokmutsuzumcok cnm hakan bey tüm yaptığı ameliyatları paylaşmıyor maalesef hatta sohbet ettiğim bir kaç kişi çok ameliyata giriyor ama çok resim paylaşmıyor bizimkinide beklediğim halde paylasmadi dediler :))) ben özellikle dicem ameliyat masasında bayiltinca öncesi sonrası yapın dicem tabiki burnumu 2. Ameliyati paylasmasi olmaz
Burun ve göğüs ameliyatı mi olacaksınız
Sen benim babami gorsen 85 yasinda. Yapma kizim yaa nesi var burnunun diyor vazgecirmek icin :))Evet cnm burun+göğüs olcam yaz gelmeden onuda aradan çıkarmam lazım çevrem ailem bilmiyor tabiki eşim hariç:) refakatci eşim kalcak çocuklarıma annem bakacak herkes burun biliyor kamufle edebileceğim bir bölge olduğu için ve benim ailem burna bile çok tepki gösterirken göğsü hiç söylemedim gerekte yok kışın bellide olmaz zaten oyuzden bir taşla iki kuş misali olup kurtulcam:))))
Sen benim babami gorsen 85 yasinda. Yapma kizim yaa nesi var burnunun diyor vazgecirmek icin :))
Vallahi çevrenin baskisida ayrı geriyor beni, gunahindan tut vebaline kadar neler neler burnunda birşey yok sen abartiyorsun diyenlermi , aman valla benim mutsuzlugumu anlayan yok herkese resti cektim parasını ben oducem aciyida ben cekecem karismayin dedim zaten erteleme erteleye 7 yıldır bu forumdayim millet 7 senedir bıktı benden :))) daha olacam daha olacam busefer kararlıyım Rabbimden bir şey gelmezse tabi Nisan'da hayallerine imza atan kadın olcam
Sizler yaslari soyledikce. Ben bayagi yaslanmisim diyorum. Benim eskiden hem imkanim yoktu hemde farkli sehirdeydim. Istesemde yaptiramazdim.Ertelemeyin bence de Bend e 20 yaşındayım en büyük hayalim burun valla umarım istediğiniz gibi olur
İnşallah cnm hepimizin sonuçları çok iyi olsun , bak sana abla tavsiyesi ben 35 yaşındayım 2 çocuk annesiyim her ne kadar göstermesemde:)) sana küçük büyük tavsiyesi eğer mutsuz isen yaptır ablacim bizim zamanımızda busekilde sosyal araçlar olsaydı emin ol çoktan olurdum benim 7 yıldır olamamamin sebebi tam karar verdim eşimle krediye girecektir oğluma hamile kaldım çok ağladım yıkıldım oğlum 3.5 yaşında anne sütünden yazin ayrıldı Eylül ayında bir dra ameliyatımı olacaktım vazgectim bazı sebeplerden dolayı benim için en uygun Dr hakan hocadır, oyuzden sende bizim gibi yıllarca mutsuz yaşama ahhhh ahhh bizim zamanda busekilde forumlar olacaktı teee 20 yaşımda olurdum sonuçta çalışan bir bayandim:)
Esabil beyinde agzindan lafi cimbizla aliyoruz zaten :))Heleki ailen destekliyorsa ne mutlu sana :) işin en zor kısmı içine sinen Dr seçimi bol bol görüşmelere git hangisinden enerji aldıysan ona ol, bu arada hakan beyle nasıl geçti gorusmen neler konuştunuz merak ettik biraz anlatirmisin biraz mesafelidir :)) ama çok iyi dinler