Y ydz Guru Kayıtlı Üye 5 Şubat 2010 55 8 298 Ankara 26 Şubat 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi ydz #1 Ankara Kavaklıderede (Kızılaya 15dk yürüme mesafesi) oturuyoruz. Bebeğimize hafta içi bakabilecek bir bebek bakıcısı arıyoruz. Hafta içi 08:30 - 18:30 arası bizimle olmasını düşünüyoruz. Önceliklerimiz sevgi dolu olması, hijyene önem vermesi, sevecen, sigara içmeyen ve tecrübeli birisi olması. Yaşı önemli değil, önemli olan bu işi gerçekten severek ve isteyerek yapması ve bize güven verebilmesi.
Ankara Kavaklıderede (Kızılaya 15dk yürüme mesafesi) oturuyoruz. Bebeğimize hafta içi bakabilecek bir bebek bakıcısı arıyoruz. Hafta içi 08:30 - 18:30 arası bizimle olmasını düşünüyoruz. Önceliklerimiz sevgi dolu olması, hijyene önem vermesi, sevecen, sigara içmeyen ve tecrübeli birisi olması. Yaşı önemli değil, önemli olan bu işi gerçekten severek ve isteyerek yapması ve bize güven verebilmesi.
Y ydz Guru Kayıtlı Üye 5 Şubat 2010 55 8 298 Ankara 7 Mart 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi ydz #2 hala bakıcı arıyormusunz.Benim baktığım çocuk kreşe başlıyacağı için ben de iş arıyorum. Keçiörende oturuyorum. 12 yıllık tecrübem var. Referans verebilirim. 42 yaşındayım, evli iki çocuk annesiyim. eğere düşünürseniz görüşebiliriz. Cevabınızı bekliyorum..
hala bakıcı arıyormusunz.Benim baktığım çocuk kreşe başlıyacağı için ben de iş arıyorum. Keçiörende oturuyorum. 12 yıllık tecrübem var. Referans verebilirim. 42 yaşındayım, evli iki çocuk annesiyim. eğere düşünürseniz görüşebiliriz. Cevabınızı bekliyorum..
A atsyr Ankarada.. yeni doğan bebek ve çocuk bakıcısıyım.. Kayıtlı Üye 24 Kasım 2011 185 2 116 58 20 Mart 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi ydz #3 Merabalar bende K.Örende oturuyorum 45 yaşındayım 8 senedir çocuk bakıcılığı yapıyorum referanslarım var evliyim eşim memur 2 yetişkin çocuk annesiyim aradığınız özellikleri taşıyorum düşünürseniz cevabınızı bekliyorum
Merabalar bende K.Örende oturuyorum 45 yaşındayım 8 senedir çocuk bakıcılığı yapıyorum referanslarım var evliyim eşim memur 2 yetişkin çocuk annesiyim aradığınız özellikleri taşıyorum düşünürseniz cevabınızı bekliyorum