Buluşmaya katılmayı planlıyorum..Hafta sonu olmasının nedeninin evli yada bekar olmakla bir ilgisi yok.Genelde çalışıldığı için öyle oluyor.
Gurbumuzda her türlü medeni halden kişi var..katılmak tanışmak isteyenleri aramızda görmek isteriz
selam kızlarrrr etkinlik güzelll inş uluşma olurr konuyu açan üyemiz nereli ve kaç yaşında
canım eski bir üyeymiş bayadır girmiyormuş. sanıyorum evlihepsi tahmin..
:)) kararında tahmin gibi yaşıda büyük sanki hissediyorum tahmin :))
artık burdan devam edelimmm sohbeteee
[iyakşmalr hanımlarrr
canım eski bir üyeymiş bayadır girmiyormuş. sanıyorum evlihepsi tahmin..
bencede umarım luzumsuz şahıslar girmez.. nörüyonnn
bittimi tefriciyennn ???
bencede artık dedikodu istemiyoruzz olursada yazacazz:)
napım kuzum evi temizledim yemek yapdım akşama banyom kaldı yok başlamadımki yarın başlıcamainş
senin bitimiii pekiiii ???
flz cafeye bayılıyorum haftanın 2 günü kesin giderim oraya manzarası süper bende gelebilirsem gelirim kızlar
Arkadaşlar bölümümüz geyik değil. konunun içeriğiyle ilgili paylaşımlara yer verelim lütfen..
ne geyiği muhabbet etmeyeceksek ne anladım bu işten ben? nese melis sincera saykopat beren hadi gidelim başka topiğe burası bize göre değil
hepimiz birbirimizi tanıyoruz zaten burdada konsuurz sizlede tanısırız dedik nese salla
http://www.kadinlarkulubu.com/geyik-sohbeti-f308/
Açılması gereken bölüm burasıydı..sanırım forum bölümleri hakkında yeterince bilginiz yok.Yanlış anlaşılma var..ama açmışsınız bir kere..Olmazsa konuyu geyiğe taşıyalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?