Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
mum dibini aydınlatmıyor arkadasım baska sehirlerde daha uygun fiyatla en mükemmel fırsatlardan yararlanırken ankarada daha fazla ücretle istediğini elde edemiyorsun..
arkadaşlar ben de 2 hafta sonra ayrıntılı usg ye gidiceğim. Ankarada EYÜP EKıCı bir numara diyorlar. ayrıca gittiğim hastanenin de var ama ben karar veremedim. eyüp bey 260 tl. çok iyi bir radyologmuş diyorlar.
Evet canım gerçekten de ayrıntılı ultrason için benim de sorduğum herkes Eyüp Ekici dedi, kendi doktorum bile ona gitmemi söyledi. 20. haftamda gitmiştim ben de. Gerçekten de bebeğin herşeyine detaylıca bakıyor Eyüp bey. Ultrasonu iki boyutlu, ben sordum neden iki boyutlu diye, kendisi gerekli ölçümlerin en iyi şekilde iki boyutlu ile yapılabildiğini söyledi.
Ultrason resmi veriyor ama amaç görüntü vermek değil bebeği detaylıca muayene etmek olduğundan cd falan vermiyor.
Ben tavsiye ederim herkese, gerçekten de insanı rahatlatan ve uzman bir doktor.
zaten dört boyutlu ultrason cihazıyla ölçüm yapılmaz. iki boyutlu ultrason cihazıyla ölçüm yapıp dört boyutlu ultrason ile de resmini renkli olarak kayıt edip cd veriyorlar. benim doktorum aynı zamanda birde resmini tab edip veriyor.
benimde geldiğim yerdeki dr m 4 boyutlu dopler ultrasonu vardı tabi resim dvd olayıda.. burada serdar oğuzu bende duydum ve muayenehanesine gittim baktığında benim tab lolan resimlerimi beğenmediğini söyledi bende sandım kendisinde daha detaylı iyi bir ultrason aleti var daha sonra muaayenesine gittiğimde gördümki 2 boyutlu ultrason cihazı varmış ve resmi geçtim ultrason bilgilerini bile vermediğini gördüm :) . Serdar bey evet fena değil güven veriyor kol kanat actığını farkettiriyor gidilebilir.
mum dibini aydınlatmıyor arkadasım baska sehirlerde daha uygun fiyatla en mükemmel fırsatlardan yararlanırken ankarada daha fazla ücretle istediğini elde edemiyorsun..[/QUOTE]
çok çok doğru söledin arkadaşımbenim kayseride kuzenlerim arkadaşlarım en özel ve güzel hastanelerde 100 milyona doğum yapıtılar hepside ve hepsinede doktorları özel olarak geldi girdi ama burda ankarada herşey berbat hiç sevmedim burayı bütün hastaneler kazıklayacak adam arıyolar 1 milyarı geçiyo nerdeyse doğum parası dahada doktor kimininkine gelmiyo kiminede gelse 300 milyon ek para alıyo bu ne biçim ankara anlamadım üniversiteye gitsen 180 den başlıyo muane doğum 2 milyar ne yapacağımı şaşırdım ama hiç sevmedim burayı hiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiçççççç lmaz: