• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İğneli Epilasyon Ankara İğneli Epilasyon Yerleri-Fiyatları-İyi yanları ve Kötü yanları

Allonsy

6. Takım 1. Grup
Kayıtlı Üye
18 Ağustos 2015
1.120
2.435
133
32
Merhaba arkadaşlar,
Ben yüz bölgesinde fazlasıyla tüylenme sorunu yaşayan birisiyim. Aldığım günden 2 gün sonra hemen çıkmaya başlıyor. Birde beyaz tenliyim fazlasıyla belli oluyor. Burda birçok konuyu okudum ama o kadar çok konu açılmış ki bilgileri birleştirip karar vermek zor oluyor. Bende benim gibi düzgün epilasyon yeri arayan arkadaşlar için aklındaki tüm soruları bir sayfada bulalım diye bu konuyu açıyorum. Vücudunun neresine yaptırmış olursa olsun Ankara'da iğneli epilasyon yaptıran arkadaşlar aşağıdaki soruları cevaplandırırsa çok sevinirim. Böylelikle liste oluştururuz ve karar vermemiz kolaylaşır.
Sorular;
1) İğneli epilasyon yaptırdığınız yerin adı nedir? (yaptırdığınız kişinin adını da yazarsanız sevinirim)
2) Dakika fiyatı nedir?
3) Hijyenik açıdan nasıl değerlendirirsiniz?
4) İz kalma durumu nedir ve ne kadar sürede geçti?
5) Yaptırdığınız yerin iyi yanları ve kötü yanları nelerdir?
6)İgneli epilasyon sonrasi yüzünde batık kıl sorunu yaşayan var mi ?

Şimdilik sorularım bunlar ,aklına soru gelen olursa özelden yazabilir soruyu eklerim. Şimdiden cevaplandıracak arkadaşlara çok teşekkür ederim.

Son düzenleme:
İgneli epilasyon sonrasi yüzünde batık kıl sorunu yaşayan var mi ?

Back