Yengem Esra çabuk comerte gitti şuan 6 aylık hamile benimde çocuğum olmuyo aşılamaya başlayacağız aynı doktorla olmazsa tüp bebek.Sorun kimde sizde bende polikistik over var.Merhaba ben daha önce 2 dış gebelik geçirdim ve tüplerim alındı. Sonrasında 2 başarısız tüp bebek tedavisi oldum. Şimdi en baştan başlayacağım. Ankara’da önereceğiniz merkezler ve doktorlar nereler? Lütfen bilgisi ve deneyimi olanlardan cevap bekliyorum
Merhaba ben suan tedavi görüyorum ilk tup bebek transferim olacak subatta benimde iki tüpüm alinda bi hafta önce ankara cankayada bahceci klinigi var ben oraya gidiyorum cok memnun kaldim ilgi falan cok iyi dilerseniz bi görüşün derimMerhaba ben daha önce 2 dış gebelik geçirdim ve tüplerim alındı. Sonrasında 2 başarısız tüp bebek tedavisi oldum. Şimdi en baştan başlayacağım. Ankara’da önereceğiniz merkezler ve doktorlar nereler? Lütfen bilgisi ve deneyimi olanlardan cevap bekliyorum
Berfu hocaya mı gidiyorsunuz? Birde fiyatlar nasıl?Merhaba ben suan tedavi görüyorum ilk tup bebek transferim olacak subatta benimde iki tüpüm alinda bi hafta önce ankara cankayada bahceci klinigi var ben oraya gidiyorum cok memnun kaldim ilgi falan cok iyi dilerseniz bi görüşün derim
Yusuf aytac tohmaya gidiyorm fiyatlar bu ay guncellendi bi görüşün derimBerfu hocaya mı gidiyorsunuz? Birde fiyatlar nasıl?
Rahim filmini nerede çektirdiniz acabaBen de dün bahçeci tüp bebek merkezinde dr. berfu demir ile görüştüm mart ayına aşılama planladık. Sonuç negatif olursa tüp bebek tedavisi uygulayacağız. Bu ay rahim filmi çekindiğim için bu ayı ve şubat ayını değerlendirmemi istedi.
Bu doktorun cok iyi olduğunu duydum ama hem prof hemde memorial olduğundan çok pahalı olur diye düşünüyorum, fiyat aldınız mı?Deneyimim yok bende araştırıyorum şu an ama aygül demirol memorial a odaklanmış gibiyim
Çok pahalı geldi bana bahçeci görüştüm deBen de dün bahçeci tüp bebek merkezinde dr. berfu demir ile görüştüm mart ayına aşılama planladık. Sonuç negatif olursa tüp bebek tedavisi uygulayacağız. Bu ay rahim filmi çekindiğim için bu ayı ve şubat ayını değerlendirmemi istedi.
Çalıştığım kurum 2 tüp bebek tedavimin ve ilaçlarımın %70'ini karşılıyor. O yüzden çok takılmadım fiyata.Çok pahalı geldi bana bahçeci görüştüm de
Ne kadar fiyat istemişlerdi sakıncası yoksa söyleyebilir misinizÇok pahalı geldi bana bahçeci görüştüm de
4900 ve ilk muayene ücreti de 850 TL dediler telefonda siz ne kadara anlaştınz?Ne kadar fiyat istemişlerdi sakıncası yoksa söyleyebilir misiniz
Ben henüz tedaviye başlamadım, sadece fiyat arastirmasi yapiyorum ve süreci ogrenmeye calisiyorum, cevap verdiğiniz için teşekkür ederim4900 ve ilk muayene ücreti de 850 TL dediler telefonda siz ne kadara anlaştınz?
Gürgan klinikte 2500 e yaptırdım
Anladım sorun değil fiyatı paylaşmamam için bir sebep yok tabiki.Ben henüz tedaviye başlamadım, sadece fiyat arastirmasi yapiyorum ve süreci ogrenmeye calisiyorum, cevap verdiğiniz için teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?