- 4 Şubat 2021
- 2.657
- 3.291
-
- Konu Sahibi Eflatun1Kelebek
Ben de bu hafta koru ile konuşacağım canım, hayırlısıA life açıkçası çok duymadım.Biraz araştırdım en bilindikler Koru,Medicana ,Memorial ,Tobb falan. Hastane seçerken neye dikkat etmeliyim onu da bilmiyorum.Özeller çok pahalı
Hangi Doktoru tavsiye ederrsiniz peki? Bir de doğum paketi alırken neleri sormam gerektiğini bilmiyorum yani paketin içeğinde neler olmalı neye dikkat etmeliyim?koru hastanesi çukurambar'dan doğum paketi aldık 8.250 tl. çok memnunum.
KORU ile konuştuktan sonra buraya bilgi verebilirseniz çok sevinirimBen de bu hafta koru ile konuşacağım canım, hayırlısıaynen senin gibi emin değilim ve evime yakın bir yer istiyorum, o yüzden çok seçeneğim yok
Çok teşekkürler insan acemi olunca bu konulara hangi soruları soracağını bilemiyor.Bu soruları not alacağımMerhabalar, bence başta doktor seçiminizi yapın ardından paketleri kontrol edin. Ayrıca Hastanede bebek yoğunbakımı var mı benim başlıca kriterlerim arasındaydı. Yoksa aksi bi durumda çok zorluk yaşanıyor. Ama tabiki bu benim ihtimalleri çok büyütmemden kaynaklı. Ardından özel oda verilecek mi kaç gece hastanede kalmayı karşılıyor çocuk doğduğunda testleri karşılıyor mu? Epidural sezeryan normal doğum falan bunların fiyatı değişiklik gösterebiliyor.. falan filan
ben hastaneyi bebek yoğun bakım ünitesi olması ve evime yakınlığı nedeniyle tercih ettim. bir de orada doğuran çok arkadaşım vardı. gerçekten çok rahatsın hastanede tüm işlemlerin yapılıyor koru çukurambar'dan bu yüzden memnunum.Hangi Doktoru tavsiye ederrsiniz peki? Bir de doğum paketi alırken neleri sormam gerektiğini bilmiyorum yani paketin içeğinde neler olmalı neye dikkat etmeliyim?
Çok teşekkürler bunları da not alacağımBen doktor konusunda biraz hassasım, o yüzden benim için en önemlisi deneyimli ve güvenilir bir doktor olması. Ne beni çok strese soksun ne de çok boşlasın istemiyorum. Aynen doktor ile iletişim çok önemli, sürekli cepten ulaşılabilir olmalıcoronabride ın dediği gibi. Birde tabi deneyimli anneler varsa etrafında onlardan da yorum alabilirsin. Benim ilk olacak Allah’ın izniyle. Doktoruma güvendiğin için başka hastane sorgulamadım. Etrafıma da hiç sormadım danışmadım inş hayırlısı olur hakkımızda. Birde aksi bir durum halinde sözleşmeyi iptal edebiliyor musun onu da sorabilirsin. Mesela doktorun başka hastaneye gitti, veya taşınma durumunuz oldu veya sen artık o hastanede doğurmayı istemiyorsun.. bunları da sorabilirsin canım