- 19 Ocak 2009
- 215
- 104
-
- Konu Sahibi waitingmybaby
canım doktor benden de rahim filmi istedi ben de ankara dayım .. bugün adetimin biteli 3 gün oldu.. randevu için geç mi kaldım bu film adet hemen bittikten sonra mı çekilmeli, yoksa bir daha ki ayı mı beklemek zorunda kaldım..Bende çok arastirmistim fiyatlari anestezili anestesisiz ankara da fiyatlar ucuktu bir ara sehir disinda bile cektirmeyi dusunmustum.ustelik hemen randevu veremiyorlar bende ne kadar zor olursa ne kadar acı verirse versin devlette cektirecem canımı disime takip dedim ve yaptırdım sigortaniz varsa bence devlet hastanesinde yaptirin ben etlik Zübeyde Hanım kadın doğum Hastanesinde yaptırdım çok da acı olmadı her ay adet sancısı çekiyoruz hsg deki acı da adet sancısı gibi 5-10 saniye.adet oldugunuz da arayıp randevu alıyorsunuz o ay adetin iz bitince cekiyorlar
canım doktor benden de rahim filmi istedi ben de ankara dayım .. bugün adetimin biteli 3 gün oldu.. randevu için geç mi kaldım bu film adet hemen bittikten sonra mı çekilmeli, yoksa bir daha ki ayı mı beklemek zorunda kaldım..bir de bu film için mı randevu alınıyo yoksa gidip kadın doğuma muayene olup orada ki doktor mu yönlendiriyo ?
teşekkür ederim cnmben de zübeyde hanım da çeklmeyi düşünüyorum da normalde oraya hiç gitmedim bu hsg için direk arasam telefon ile randevu alamam mı adet olunca.. yoksa adet olunca doktora gidip orada muayene olmam şart mı ?Doktor istemis sana form veriyor adet olunca telefonla randevu alıyorsun adet dahil ilk on gün içinde cekiyorlar sonra çekilmiyor bu arada adet dahil dedim ama adetliyken çekilmiyor.
teşekkür ederim cnmben de zübeyde hanım da çeklmeyi düşünüyorum da normalde oraya hiç gitmedim bu hsg için direk arasam telefon ile randevu alamam mı adet olunca.. yoksa adet olunca doktora gidip orada muayene olmam şart mı ?
hmm anladım canım o zamn şimdiden gitsem adet olmadan muayene olsam ona göre adet tarihime göre de doktor hsg randevu verseler olur di mi? ya adetli gidince eğer bir daha ki aya kadar aksar ise vakit kaybetmek istemiyorum bu ay halletmek istiyorum artık..Canim hiç gitmediysen Zübeyde Hanıma infertilite gidip bir muayene olursun zaten ne kadar süredir olmuyor diye soruyor bir seneyi geçti ise hemen hsg istiyor hsg formu veriyor sorar kaçıncı gunundesin adetin ona göre hsg isteği yapar eğer hsg de randevu varsa hemen çekerler yoksa gelecek ay adet olur olmaz ararsın tabi zaten doktor sana istek yapmış oluyor
canım anestezili mi oradakızlar bende geçen sene hacettepe hastanesinde çektirdim sadece 122 lira muayne ücreti ödedim bu senede aynı fiyat ,hiç acı agrı hissetmedim tavsiye ederim...
hayır canım anestezili deil hiç gerekte yok bence, sadece acı agrı olmasın diye iğne yapıyorlar alttan ben hiç hissetmedimcanım anestezili mi orada
anladım cnm teşekkrler.. benm doktorum zübeyde hanım hastanesine yönlendrdi beni.. kas gevşetici iğne ve ağrı kesici iğne yazdı gitmeden yarım saat önce vurdurursun diye.. inşallah ben de bu ay sıkıntısız atlatırım bu işihayır canım anestezili deil hiç gerekte yok bence, sadece acı agrı olmasın diye iğne yapıyorlar alttan ben hiç hissetmedim
bende agrı kesici ilaç içmiştim cnm hsg ye girmeden önce :)anladım cnm teşekkrler.. benm doktorum zübeyde hanım hastanesine yönlendrdi beni.. kas gevşetici iğne ve ağrı kesici iğne yazdı gitmeden yarım saat önce vurdurursun diye.. inşallah ben de bu ay sıkıntısız atlatırım bu işi
anestezili mi çektrdnz. neden tavsiye etmiyosnz acaba. cok mu ağrılı idiTurgut ozal hastanesin de çektirdim . Tavsiye etmemmm. 250 lira civarı. Muayene ücreti 120 lira .
Yok anestezisiz. Ya orası devlet hastanesi gibi. Kendi doktorum gelmedi çekmeye . Bi karambol oldu.. yok iptal edilebilir yok dışarda başka hastane de çekin bilmem ne . Stres yasadimm. .derken içeri gectigimizde. Kurbanlık koyun gibı hissettim. Kendimi. Hiç güleryüz yok . Ve ilaç verildiği anda öldüm sandım. Sancidan. Neyse ki çok kısa sürdü. Ortamİ da cok sevmemistimm. .anestezili mi çektrdnz. neden tavsiye etmiyosnz acaba. cok mu ağrılı idi