MerhabalarAnkarada estetik olmayı planlıyorum ama ne doktor konusunda nede çocuk olmadan ameliyat olma konusundan karar veremiyorum yardım edebilir misiniz
Evliyim ama şuan çocuk planımız yok ama kararlıyım yaptırmak istiyorumEvlenme planların var mı kısa sürede? Varsa bekle çocuk sonrası yap derim. Şayet evlilik ufukta yoksa ve hic memnun değilsen şuanki halinden hic bekleme yap derim.
Merhabalar
Bende ankara dayım burda dr Ayşe barutçu'ya ameliyat oldum 22.günüm. kendisinden coooook memnunum herkese de tavsiye ederim. 275cc high profil kas altı.
Benim de açtığım konu da ankara da görüşme yaptığım doktorlarla ilgili.
[/QUOT
çok güzelEvliyim ama şuan çocuk planımız yok ama kararlıyım yaptırmak istiyorumBende kararlıyım yaptırmak istiyorum ama fiyat ve doktor araştırmasını doğru yapmak istiyorum peki ameliyattan sonra nasıl bir süreç başladı işe dönme hareket kısıtı yada dokunduğunuz da elinize geliyor mu
Harika en kısa sürede hiç amaliyatb olmamış gibi olursunuz inşallahYaptırmaya kararlıysan sıkıntı yok! Cocuktan sonra yaptırsan daha mantıklı olur diyorum sadece.
9 10gün evden çıkmadım işe dönmek zor değildi masa başında çünkü. Hareket kısıklığı tabiki vardı şuan da öyle. Şuan cok ödemliler evet dokumu hissediyorum. Cok memnunum sadece şu ödemler bi gitseydiiii
Bende öyle 5-6 senedir yaptırmayı hedefledim ve sonunda olduHarika en kısa sürede hiç amaliyatb olmamış gibi olursunuz inşallah ☺ Sanırım evli olduğum için bu kadar iç dünyamda büyüttüm ve yaptırmak istedim sanırım. Peki fiyat olarak ne kadar oldu
Son olarak emzirmede ve doğuöda sorun yaşadınız mı peki en korktuğum konu emziremekBende öyle 5-6 senedir yaptırmayı hedefledim ve sonunda oldu
Bende evli 2 çocuğum var. İkinci çocuktan sonra işte bu istek dahada arttı.
12bin tl tuttu dikleştirme ve protez
Iki çocuktan sonra yaptırdım yani gebelik ve emzirme protezle olmadı. 3hafta önce ameliyat oldum.Son olarak emzirmede ve doğuöda sorun yaşadınız mı peki en korktuğum konu emziremek
Maalesef sporcu olduğum için küçük kaldılarGebelik ve emzirme için diyorum çocuktan sonra yaptır eğer cok mutsuz değilsen şuanki göğsünle. Sıkıntı olmuyor deniliyor protez ile. Kesin forumda vardır o şekil gebe kalan veya emziren.
Süper umarım tam böyle güven veren dr bulursunMaalesef sporcu olduğum için küçük kaldılarbilgilendirme için teşekkür ederim araştırmaya devam ediyorum bi kaç tane de devlet hastanesinde buldum doktor her birine tek tek gideceğim
Max 8 9 bin ödeyebilirim daha da zorlamak isterim ama bu dönem biraz zor benim için inşallah hem iyi dr gemde bütçeme uygun bir yer bulurumSüper umarım tam böyle güven veren dr bulursun
İnanıyorum ki sende nihayetinde istediğin göğüse kavuşursun
Sorması ayıp olmazsa bütçen ne kadar? Özkaya Tıp merkezi Kızılay 'da şubatta sorduğumda 8bin demişti
merhaba; son durumunuz nedir acaba..silikonların yumuşama oranı nasılSüper umarım tam böyle güven veren dr bulursun
İnanıyorum ki sende nihayetinde istediğin göğüse kavuşursun
Sorması ayıp olmazsa bütçen ne kadar? Özkaya Tıp merkezi Kızılay 'da şubatta sorduğumda 8bin demişti
InshaallahMax 8 9 bin ödeyebilirim daha da zorlamak isterim ama bu dönem biraz zor benim için inşallah hem iyi dr gemde bütçeme uygun bir yer bulurum
Merhabalar canım hala düşünüyor musun? Düğüne az kaldı dimi?merhaba; son durumunuz nedir acaba..silikonların yumuşama oranı nasıl
evet düğün haziran sonunda..halen git geller yaşıyorum..nişanlımda farkında göğüslerimin olmadığınınki imalı bi şekilde bişeyler konuştuk..Bende kendimle gayet barışığım bizi seven böyle sevsin gibi salakça bi yorum yaptım gülerek..oda tebessüm edip sıkıntı değil deyip sarıldı.Düşünüyorumda saçmalamışım resmen..bunun bi eksiklik olduğunu kabul etmişim baştan.İlerde ne olur bilinmez.Merhabalar canım hala düşünüyor musun? Düğüne az kaldı dimi?
Sol taraf bana göre güzel yumuşak sağ taraf da iyi üstü güzel yumuşak lakin sol kadar değil kan toplaması alt kısımda var hala.
Saçmaladığını düşünmüyorum. Gayet tabii değil mi genc bekar bir kızın bu konuda hassas olduğunu vede çekingen. Herkes dobra söyleyemez 'memelerimi sevmiyorum' hele ki nişanlısına. Çünkü bi onurumuz gururumuz var. Kim ister kendinin eleştirilmesini.evet düğün haziran sonunda..halen git geller yaşıyorum..nişanlımda farkında göğüslerimin olmadığınınki imalı bi şekilde bişeyler konuştuk..Bende kendimle gayet barışığım bizi seven böyle sevsin gibi salakça bi yorum yaptım gülerek..oda tebessüm edip sıkıntı değil deyip sarıldı.Düşünüyorumda saçmalamışım resmen..bunun bi eksiklik olduğunu kabul etmişim baştan.İlerde ne olur bilinmez.
Sizin tam kaç gün oldu şuanda..eşinizin yorumu nedir.Morluklar henüz geçmedi değilmi? Birine sarıldığınızda hemen anlarmı silikon olduğunu..gerçi dolgulu sütyendede karşıdaki muhtemelen anlıyor o sahteliği..bilmiyorum kafam çok karışık