- Konu Sahibi tunc_sheyma
-
Merhaba arkadaşlar,
ben 32 haftalık hamileyim ve doğum korkusu başladı :1rolleyes: Gazi hastanesinde Ahmet Erdem hocaya gidiyorum. çok memnunum ama doğum için endişeliyim. doğumhane nasıl bir ortam ? Bazı hikayeler duyuyorum ve daha çok korkuorum.
Yardımcı olursanız sevinirim. Teşekkürler.hihoyyyt
Merhaba arkadaşlar,
ben 32 haftalık hamileyim ve doğum korkusu başladı :1rolleyes: Gazi hastanesinde Ahmet Erdem hocaya gidiyorum. çok memnunum ama doğum için endişeliyim. doğumhane nasıl bir ortam ? Bazı hikayeler duyuyorum ve daha çok korkuorum.
Yardımcı olursanız sevinirim. Teşekkürler.hihoyyyt
kızlar gaziyle ilgili başka fikri olan yok mu, bayan dr var mı acaba hiç daha rahat olurum gibi geliyor bayan ıolursa.
genel olarak bayan doktor var canım... ama hani doğumuna kim denk gelir,onu bilemiyorum... ben de gazide doğum yapmak niyetindeyim.... doktor nihayetinde,ve hepimizin doğumunu yaptırıyor,ve doğum anında doktorun doğumunu gerçekleştirmesinden başka bişey düşünmezsin,bence çok da dert etme...
ben 10 haftalık hamileyim dktor seçimi yapamadım en kısa zamanda karar vermeliyim ikili test zamanı geldi çünkü. siz hangi hastane ve doktora gidiyorsunuz yardımcı olursanız sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?