Ankara Gazi Üniversitesi Hastanesi-doktor ve gebelik

lady8

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Temmuz 2013
2.548
2.033
133
Arkadaşlar ,
Gazi Hastanesinde öğretim görevlilerine gebelik takibi yaptırdığımızda normal doğuma da kendileri giriyor mu??? Gazi hastanesinde özel oda tutulabiliyor mu gibi gibi sorularım var,yardımcı olur musunuz? ne nasıl oluyor vb.

ben de şimdi aynı souların cevabını arıyorum yardımcı olabilecek kise yok mu?

ben 2 sene önce orda çalışırken normal doğuma hocalar müsaitse katılırlardı.eğer sıkıntı olursa da asistan hocaya haber verirdi.doğum doğum odasında oluyordu özel odada değil maalesef.ve doğumhaneye babalar alınmıyordu.umarım bu 2 senede bunlar değişmiştir.
özel oda için de sekreterliğe bilgi verdiğinizde ücret karşılığı oluyordu

Normal doğumsa takipli göç hoca hastası olsanız da Doğuma hocalar girmiyor. Nöbet kim varsa o gun kim görevli ise o orada oluyor. Sezaryense zaten once günü belli oluyor ve takipli hoca giriyor ameliyata.
Normal Doğum ücretsiz. Sezaryen ücreti en son 220 de 550 tl di.
Ozel oda icin tek kişilik talep edip tutabilirsiniz ama bos ozel oda bulmak mümkün diil pek.
Ben 15. Haftaya kadar Erhan Demirağ’a gitmiştim prof larda yer olmadığından vermemişlerdi. Erhan bey seviyeli Az öz konuşan bir hekim. Oyle sevgi putırcıgı gibi birini bekliyorsanız zor. Sorularınıza cvp alabilirsiniz net bir ifade ile. Odada ultrason cihazı var.
Kan tetkik gibi işlemler hoca hastası olduğunuzdan giriş katta hızlıca yapılıyor. O avantajı da var sıra beklemiyorsunuz

Ben 15.hftadan sonra bırakma sebebim özel hastaneye geçmemdi devlette doğumdan korktugumdan bi sorun oldugundan diil.

dogum dogum odasında (tek kısılık banyolu özel oda gibi) oluyor toplam 2 ya da 3 tanıydı diye hatırlıyorum.
özel oda ücret karşılığı mevcut. normal dogumda hiç hoca görmedim maalesef. 6 hf staj yaptım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…