• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri Ankara Gazi Tup Bebek

Mrh.hamile olmanıza çok sevindim.sagsalim alın kucaginiza inşallah..bende temmuz 2017de gazide tup bebek yaptirdim.Evt çok hoşuma gitmisti hastane doktor hemsireler..doktorla çok konuşma şansımız olmuyodu ama guvenmistim.tedavi boyunca 2yumurtam gelisti 2side dollendi ve 2side transfer oldu.şükür ki tutmustu da.ama 4.5 aylikken ikizlerimi kaybettim.2ay oldu kuzularimi kaybedeli..yeniden denemek istiyorum ama orda mi devam etsem bilemedim.fiyatlar da yükselmiş galiba.ama hayırlısıyla olsun da başka bişey istemiyorum
Doktorun kimdi canim?

2 doktor var sadece tüp bebek bölumunde ismail güler ve onur karabacak.
Benim gittiginde sadece ismail bey vardi canım.sen yaptirdin mi.yada memnun kalanlari duydun mu.ben tabiki ona baglamiyorum dusuklerimi ama yinede insan supheye düşmüyor degil.fiyatlar nekadr arttı ki.

Ben yaptirmadim canim, gaziye.. Arastrdm sadece,.. Ben başkentte hulusi hocaya yaptrdm sonuç negatif..
Oyle mi canım hayırlısı ya hersey Allah tan.bak benim iki kuzum kocaman gitti.acıları hic bitmeyecek.bilemezsin boylesi daha hayirlidr belki.gaziyi dusunuyomusn eger yaptrrsan

Oyy canimm benim ederim. Dunyanin en guzel seyi anne olmak ya. Her gun sukrediyorum ve kucagima alayim diye dua ediyorum inan. Herkes derdi cok baska vs ama karninda hissetmeden anlamiyormussun. Ben zaten asiri cocuk severdim de bu baska. İnsallah olucak sen hiccc moralini bozma. Benim arkadasim tek yumurtayla kizini kucagina aldi. Allah herkese nasip etsin. Gazide en kotu tahlillerinizi yaptirin bedava. Sonra gene disariya gidebilirsiniz. Hele ki evdeyseniz bedava bisiyler yaptirmak icin zahmete deger. Anne dedigin fedakar olmali. Baktin dayanamiyosun oranin bekletmelerine ve kalabalikligina Nova art bence en iyi alternatif. 6500 odedi arkadasim. Tabii dogum da ozelde olmak zorunda oluyo ozele gidince.tup bebek yaptirdiktan sonra ayni doktora devam etmek zorunda deilsiniz. Benim akrabam istanbulda ozelde tup bebek yaptirip iki cocugunu da devlette dogurdu anadoluda bi sehirde.
Size onceliksli tavsiyem beslenmenize dikkat etmeniz. Ben cay kahve cikolata pilav makarna ekmek tavuk misir tuz seker kek pogacayi hayatimdan cikardim. Her sabah ac karna pekmez bal kari koca ictik. Her gun ananas incir brokoli et ispanak semizotu bol meyve sut yogurt findik ceviz badem vs yedim. Kemik kaynattim corba yaptim hep.
Ananas ve incir yumurtlamanizi arttirir.
Sokturucu seyler yemeyin maydanoz, visne suyu, aspirin zaten ilac icmedim hic.
Bu beslenme hem de sizi surece inandirip daha da baglayacaktir. Hem de bence yumurtalari ve spermleri arttirip kalitelerini arttirir.
Pozitif bir anne olun evladiniz da ay ben bu mutlu ortami kacirmiyim desin gelsin :)
Bebeginizle konusun dua edin :)
Bunlarin hepsi size inanmanizi ve baglanmanizi saglayacak. Yilmayacaksiniz. Oyle gucleneceksini ki... Operim bu guzel anneyi her zaman yanindayim. Herkesin yaninda olucam. Ben bu yola gonul verdim.
Ya yazdıklarınıza acayip duygulandım aktı gözyaşlarım tek tek Bazen birbirini görmeyen tanımayan insanların aynı duyguda buluşmaları ve birbirlerine dua etmelerı. ... dünya o kadar da kötü değil dedittiriyor bana. İki aşılama sonucu ikinci tuttu 8 hafralikken kürtaj oldum ekim Etlik zubeyde de yaptırdım Ama bende tüp bebeği gazı de yaptıracağım Mehmet erdem ayrılmış diye duydum. Zaten şu an kafa olarak temmuz gibi düşünüyorum. Eşim ve bende hiç sorun yok. Hayırlıysa olsun hayirsizsa olmasın diyorum. Sizde evladınız ı sağlıkla kucağınıza alasıniz insallah

Ya yazdıklarınıza acayip duygulandım aktı gözyaşlarım tek tek Bazen birbirini görmeyen tanımayan insanların aynı duyguda buluşmaları ve birbirlerine dua etmelerı. ... dünya o kadar da kötü değil dedittiriyor bana. İki aşılama sonucu ikinci tuttu 8 hafralikken kürtaj oldum ekim Etlik zubeyde de yaptırdım Ama bende tüp bebeği gazı de yaptıracağım Mehmet erdem ayrılmış diye duydum. Zaten şu an kafa olarak temmuz gibi düşünüyorum. Eşim ve bende hiç sorun yok. Hayırlıysa olsun hayirsizsa olmasın diyorum. Sizde evladınız ı sağlıkla kucağınıza alasıniz insallah

Ahhh o gozyaslari hic durmuyor inan.

Gazide kime gittiginizin bence cok da bir onemi yok. Siz 2.kat tup bebek bolumune gidip tahlilleri yaptirip elinize alin en onemlisi bu. Doktorun yonlendirmesiyle tahliller(sizin ve esinizin), Rahim filmi ve histeroskopi yaptirdiktan sonra her seyi ogrenebiliyorsunuz. Ozele de gitcek olsaniz bunlar isinize yarayacak.

Durumunuzu ve cozumunu ogrenmelisiniz. Neden olmuyor sorusunun yanitini bulursaniz izleyeceginiz yolunuzu da bulursunuz. He isterseniz 6 ay sonra tup bebek yapin farketmez.

Bir de bebek dusurunce de soyle dusunmek lazim; Rabbimin bir bildigi vardir daha beterini de yasayabilirdim demek lazim. Umut fakirin ekmegi ama umut edenler gelecege dort elle sarilir. Umudunu kaybedenler negatif cumleler ve dusuncelerle kendini gecmise gomer, ilerleyemez. Biz guclu olalim ki guclu evlatlar yetistirelim.

Dedigim gibi ben herkese yardimci olmaya hazirim, buralardayim. Sevgiler.

Ahhh o gozyaslari hic durmuyor inan.

Gazide kime gittiginizin bence cok da bir onemi yok. Siz 2.kat tup bebek bolumune gidip tahlilleri yaptirip elinize alin en onemlisi bu. Doktorun yonlendirmesiyle tahliller(sizin ve esinizin), Rahim filmi ve histeroskopi yaptirdiktan sonra her seyi ogrenebiliyorsunuz. Ozele de gitcek olsaniz bunlar isinize yarayacak.

Durumunuzu ve cozumunu ogrenmelisiniz. Neden olmuyor sorusunun yanitini bulursaniz izleyeceginiz yolunuzu da bulursunuz. He isterseniz 6 ay sonra tup bebek yapin farketmez.

Bir de bebek dusurunce de soyle dusunmek lazim; Rabbimin bir bildigi vardir daha beterini de yasayabilirdim demek lazim. Umut fakirin ekmegi ama umut edenler gelecege dort elle sarilir. Umudunu kaybedenler negatif cumleler ve dusuncelerle kendini gecmise gomer, ilerleyemez. Biz guclu olalim ki guclu evlatlar yetistirelim.

Dedigim gibi ben herkese yardimci olmaya hazirim, buralardayim. Sevgiler.
Merhaba fazla girmiyorum buraya Olumsuz şeyler okuyunca moralim bozuluyor. Çok teşekkür ederim cevabiniz ve ilginiz için. 2017 de hayatım hastane de geçti Tahlillerim Rahim filmı Laparsokopi histereskopi ameliyatlarim hepsi mevcut Bizde herşey normal eşimde de bende de Dediğiniz gibi Rabbim bilir en hayırlısını Hep diyorum hayırlıysa olsun hayırsızsa olmasın Bu arada aklıma takılan bir şey olursa yazarım size Tekrar teşekkürler Sevgiler....

Çok teşekkür ediyorum güzel tavsiyeleriniz için kalbiniz gibi güzel yazmışsınız nasıl duygulandım ☺️ Şu an Gazi hastanesindeyim randevumu aldım geldim sıra bekliyorum. Fsh yüksek olduğu için haftalardır sıcak basması yaşıyordum bi kaç gündür Aslan pençesi çayı demleyip içiyorum aklıma geldikçe keçiboynuzu pekmezi içiyorum. Çalışıyorum iş yerine ceviz götürmeye aralarda yemeğe başladım. Prolaktin hormonum yüksek çıkmıştı inciri o yüzden çok tüketemedim çayı azalttım ama kahveyi canım istiyor bazen. Tavsiyelerinize uyacağım Rabbim isteyen herkese nasip etsin anne olmayı inşallah doktorlar kötü konuşunca moralman çöküyor insan. Rabbim size de sağ Salim kucağınıza alıp büyütmeyi nasip etsin
Merhaba benimde sorunum fsh negatif bir tup bebek tedavisi gecirdim..Şimde yeniden gazide başlamak istiyorum biraz bilgi verebilirmisin muayene ücreti ve doktorlar hakkinda? Randevulumu gidiyoruz.Regl zamanimi gitmek gerekir yoksa oncesinde ön muayenemi olmaliyim? Bu bilgilere çok ihtiyacim var şimdiden teşekkürler

Back