• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ankara Gazi Tıp Fakültesinde Doğum Yapanlar

Telasli_Anne Telasli_Anne tum tektkikler ucretsiz gazide sadece ayrintili ultrason 250 tl ucret odeniyor. Universite tum takibini kendisi yapiyor zaten disariya yonlendirmez
bende yeni hamileyim. gazi hastanesine gideceğim ilk muayene için.ayrıntılı ultrason cihazı bebeği rahat görebileceğimiz kaliteli cihaz mı. tüm cihazları özelle karşılaştırırsanız nasıl teknolojiye önem veriyor mu hastane ?

bende yeni hamileyim. gazi hastanesine gideceğim ilk muayene için.ayrıntılı ultrason cihazı bebeği rahat görebileceğimiz kaliteli cihaz mı. tüm cihazları özelle karşılaştırırsanız nasıl teknolojiye önem veriyor mu hastane ?
Ben ozellere guvenmedigim icin hic gitmedim oyuzden karsilastirma yapamm ama zaten ayrintili ultrasona kadar taramalrdi ayrintiliydi derken takibinizi perinatoloji bolumu yapiyor ve ordaki cihazlar gercekten cok iyi ve buyuk ekran oluyor karsinizda poliklinik kismindaki cihazlar okadar cok cok iyi diyemem ama kotude diyemiyecegim onemli olan onlar goreceklerini goruyorlar bizde izliyoruz yavrumuzu :)

merhabalar bende gazi de takip oluyorum ablamda iki oğlunun doğum ve takibini orada yaptırdı bi sorun yaşamadık çok şükür şimdiye kadar

S sadekokos yalnız ablam hatırlamıyorum diyo nasıl unuttuysa :KK48: doğuma girerken ameliyathane önlüğü ile mi giriliyor yoksa kendi temin ettiğimiz gecelikle mi bilginiz var mı acaba ona göre çantamı hazırlayım diyorum

merhabalar bende gazi de takip oluyorum ablamda iki oğlunun doğum ve takibini orada yaptırdı bi sorun yaşamadık çok şükür şimdiye kadar

S sadekokos yalnız ablam hatırlamıyorum diyo nasıl unuttuysa :KK48: doğuma girerken ameliyathane önlüğü ile mi giriliyor yoksa kendi temin ettiğimiz gecelikle mi bilginiz var mı acaba ona göre çantamı hazırlayım diyorum

Bilmm ki sen benden once dogurcan takvime gore :) bende takiplerime devam ediyorum 27. Haftamdayim :)

O zaman bu kontrol de sorayım ben onu :) hani duymuşsan belki diye sordumdu Hoppa@sadekokos

Ben de takipteyim kizlar. Burdan yazin da gorelim. Haftaya sali gorusucem ben de. Randevusuz gidilmiyo di mi? Tup bebekte salo kalp atisina bakicak ondan sonra herhalde 9. Katta devam edicem.

İyi akşamlar arkadaşlar bugün gittim aşırı yoğunluk vardı doktorla konuşamadım hem fırsat olmadı hem bi anlık unuttum ama başka birilerine sordum doğumhaneyi bilen doğuma ameliyat önlüğü ile giriliyormuş ve sonrasında elbise şeklinde gecelik istiyorlarmış rahat kontrol yapabilme açısından

Back
X