• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ankara Gazi Tıp Fakültesinde Doğum Yapanlar

Arkadaslar hangi dr a gidiyorsunuz? Bnde randevu almayi dusunuyorum.ama ogretim gorevlisi olsun istiyorm..yani doc. Veya prof oluyo bu dr lar demi.
Bn nuray bozkurt a aldim ama oda ozel muayenehane acicakmis gibi soylemler varmis hocalarin cogu gebelik takibi yapmiyor gazide hepsi muayenehane acmis ama oryaa gidip bi yuzyuze sansini dene istersen. Hoca olmasa da dogum sartlarindan dolayi poliklinige devam edecegim sanirim.

Mesut hocanın hasta gördüğü yerin kapısında bu yazılar vardı. Muayene ücreti de öğretim görevlisi için 122, poliklinik için 30, ücret ödenen yerde yazıyordu. Doktorum doğumhanede zaten belirli sayıda insan olur, ama internler de olur, onlara ben engel olamam öyle bir yetkim yok dedi. (Ben sancışanırken vs bir sürü kişi girip beni muayene edecek mi vs ben az kişi istiyorum demiştim, o yüzden böyle dedi.) O an kendi odanda doğumu sormadım, aklıma gelmedi ama ekteki gibi bir yazı olması aynı şeyi düşündürdü bana, özel odada doğumu yani.

doğum ücreti konusunda bir bilginiz var mı?

Ben ordan bir profun özeline gittim. Normalse girmem sezaryense girerim dedi. Özel oda istedik 80 tl ödedik 300 tllik odalar ayrı mı onu bilmiyorum. Ama daha konforlu olacaktıysa onlar olsun isterdim. Sezeryan oldum ama gelmedi doktor. Açıkcası çok sinir bozucu. Ayrıca kimse bir şey de açıklamıyor. İnsan yerine konmuyorsun resmen. Ameliyathaneye alındım epiduralim yapıldı ben hala zannediyorum ki doktorum gelecek. Nöbetçi doktor kesti biçti koydu kenara. Doktor vizitelerinde temizlikçiler gelip bize odayı topalamamızı falan emrettiler. Vizite dediğin de resmen en hızlı nasıl bitiririz şeklinde. 12 saniyede kontrol oldum abartmıyorum. Sorun var soramıyorsun bile. Doktorum da sağolsun 2 dakika kdar lütfetti uğradı. O da bir yarış halinde hemen bitirip gideyim. Açıkcası olay para pul değildi benim için. Bir şeyler ters giderse gazide iyi doktorlar vardır müdahale edecek diye düşünmüştüm. Sonuçta insanlar orda muayene olabilmek için başka başka şehirlerden geliyorlar. Haa Sezaryenim kötü mü geçti hayır. Bir sağlık sorunum mu var hayır. Ama bir sondayı çıkartmak için insanların peşinden koşmak çok sinir bozucuydu. Çok pişmanım keşke özel hastanede doğursaymışım.

Benim büyük eltimde 8.9 ay önce doğum yaptı çıkarken 300 tl ödedi normal doğumdu onun , 2 gün kaldı ayrı odamıydı bilmiyorum kendisi her doğumunda oraya gidiyor çocuklar hastalandığında bile

Nuray hocaya ilk muayenemi oldum ama artik ayriliyormus birdahaki muayeneyi poliklinik kisminda olucam hayirlisiyla bi skinti yazamadan bu sureci tamamlariz insallah. gazi hakkinda hep olumlu yorumlar duymustum J juppiter yasadiklarina gercekten sasirdim ve uzuldum ama almisin bebegini kucagina hayirli olsun :)

Nuray hocaya ilk muayenemi oldum ama artik ayriliyormus birdahaki muayeneyi poliklinik kisminda olucam hayirlisiyla bi skinti yazamadan bu sureci tamamlariz insallah. gazi hakkinda hep olumlu yorumlar duymustum J juppiter yasadiklarina gercekten sasirdim ve uzuldum ama almisin bebegini kucagina hayirli olsun :)

Ben de 2 gün önce doğum yaptım. J juppiter in dediği şeylerle ben de karşılaştım ama pek de umrumda olmadı. Çünkü doğumum zor geçti, Deniz hoca da (Allah bin kere razı olsun) sezaryenimi yaptı. Normal doğum olacakken kordonun sıkı bir şekilde dolanması nedeniyle acil olarak sezaryene alındım, nstde kalp atışlarındaki problemi fark edince asistan doktorlar hemen Deniz hocayı çağırdı.

Her ne kadar o emrivaki tavırlar falan olmuş olsa da iyi ki oraya gitmişim. :) doğumdan sonra özel odaya alındım, pazartesi gününe kadar kalmak istedim ilk başta (ev taşıyacağımız için), Deniz hoca hiç itiraz etmedi, bebek için senin için nasıl iyi olacaksa dedi, nönetçi asistan doktorlar çok tatlılardı, kibarlardı. Sadece yardımcı personelin tavrında bir sıkıntı vardı, yap et vs. O da bana söylenmediği için umrumda olmadı. Kalkacak halim yoktu onu mu umursayacaktım sanki. Hocalar sezaryene girdiğinde üniversite ek para alıyor yalnız, bilginize.

Ben de 2 gün önce doğum yaptım. J juppiter in dediği şeylerle ben de karşılaştım ama pek de umrumda olmadı. Çünkü doğumum zor geçti, Deniz hoca da (Allah bin kere razı olsun) sezaryenimi yaptı. Normal doğum olacakken kordonun sıkı bir şekilde dolanması nedeniyle acil olarak sezaryene alındım, nstde kalp atışlarındaki problemi fark edince asistan doktorlar hemen Deniz hocayı çağırdı.

Her ne kadar o emrivaki tavırlar falan olmuş olsa da iyi ki oraya gitmişim. :) doğumdan sonra özel odaya alındım, pazartesi gününe kadar kalmak istedim ilk başta (ev taşıyacağımız için), Deniz hoca hiç itiraz etmedi, bebek için senin için nasıl iyi olacaksa dedi, nönetçi asistan doktorlar çok tatlılardı, kibarlardı. Sadece yardımcı personelin tavrında bir sıkıntı vardı, yap et vs. O da bana söylenmediği için umrumda olmadı. Kalkacak halim yoktu onu mu umursayacaktım sanki. Hocalar sezaryene girdiğinde üniversite ek para alıyor yalnız, bilginize.

Acil durum oldugu haldemi sezeryana ucret odediniz? Nekadar odediniz acaba ?

The Winchesters The Winchesters Amin insallah :KK16: aynen ozel hastaneler yaninda hic bisey hem guvenilir hem uygun bence cok tesekkur ederim :) bende poliklinik kisminda devam ediyorum bakalim neler yasicaz.

Ben de gaziye gitme taraftariyim sonucta her sey sadece dogum degil, her sey olabilir dogum esnasinda ya da sonrasi. Universite hastanesi olmasinin avantaji cok. Alternatif doktor cok. Ve profesor varken normal doktor secmem sonucta kacbin dogum yaptimistir bir prof. Ben byle bakiyorum acikcasi. Henuz cok erkem oldugu icin gorusmedim ama gaziye giden varsa detaylari ogrenmek isterim.

Hangi hocalar gebelik takibi yapiyor. Bu surekli degisen bir sey mi? Takip ettigi dogurunca yerine baskasini aliyor sanirim.

Nuray hoca cok tatli ve isinin ehli.

İkiz normal dogum yapan var mi hic gazide?

Ozel oda vardir herhalde tek olarak.

Ben gaziye devam ediyorum dogumumuda insallah orda dusunuyorum yanliz hocalarin hicbiri gazide yok artik hepsi ozel muayenehanelerinde bakiyorlar. Oyuzden poliklinik kisminda devam ediyorum bende ama cok sukur bi sorun yasamadim sadece birkere esimi almadi uyuz bi asistane denk geldim onun disinda hep esimi aldilar guzelde ilgilendiler zaten yaklasik 24. Haftaya kadar taramalardi ayrintiliydi derken perinatoloji bolumu ilgileniyo ordakilerde bence cok iyilerdi hoca bakiyo zaten taramalara ayrintiliya falan asistani yaninda not aliyo ogreniyo.
Dedigim gibi ben simdiye kadar gecen surecte memnun kaldim insallah boyle mutlu tamamlariz :)

Back
X