Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ankara Gazi Tıp Fakültesinde Doğum Yapanlar
- Konu Sahibi sadekokos
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 24 Ağustos 2017
- 657
- 666
- 103
- 41
Ben gaziye devam ediyorum dogumumuda insallah orda dusunuyorum yanliz hocalarin hicbiri gazide yok artik hepsi ozel muayenehanelerinde bakiyorlar. Oyuzden poliklinik kisminda devam ediyorum bende ama cok sukur bi sorun yasamadim sadece birkere esimi almadi uyuz bi asistane denk geldim onun disinda hep esimi aldilar guzelde ilgilendiler zaten yaklasik 24. Haftaya kadar taramalardi ayrintiliydi derken perinatoloji bolumu ilgileniyo ordakilerde bence cok iyilerdi hoca bakiyo zaten taramalara ayrintiliya falan asistani yaninda not aliyo ogreniyo.
Dedigim gibi ben simdiye kadar gecen surecte memnun kaldim insallah boyle mutlu tamamlariz :)
hangi doktor? erkekleri almıyorlarmış gazide zaten camekandan sonra.
hastanede kadın doğum bölümüne bile almayan hastane var. ayrı bir bölme.
ama sanırım kabalık olmasın diye.
- 24 Ağustos 2017
- 657
- 666
- 103
- 41
doğru zaten gazideki hocalar klinik açsa da tetkiki gazide yaptırıyo novaart ahmet mehmet erdem de öyle.Nuray hoca muayenehane açmış, tetkikleri gazide yapitiriyormus diye duydum ama doğumu bilmiyorum
Camekanda erkeklerin girmesi yasaktir yaziyor ancak aliyorlar dedigim gibi sadece birkere oyle denk geldi 3 taramada almadi diger tum kontroller taramalar ve ayrintili ultrasonda esimde girdi iceri. Hocalarin muayenesi icin ise mesut oktem ile gorusmustum muayene ucreti 300 lora idi muayenehanesinde. Dogum icinde burayla gorusurum demisti tabi bir kesinlik yok. Ilk iki muayenemide nuray hocaya olmustum muayenehane acinca devam etmedim. Poliklinik kismindanda oldukca memnunum cunku.hangi doktor? erkekleri almıyorlarmış gazide zaten camekandan sonra.
hastanede kadın doğum bölümüne bile almayan hastane var. ayrı bir bölme.
ama sanırım kabalık olmasın diye.
Nuray hoca tetkikler gibi doğumu da gazide yaptiriyorsa bana mantıklı gibi geldi,işinin ehli doktordoğru zaten gazideki hocalar klinik açsa da tetkiki gazide yaptırıyo novaart ahmet mehmet erdem de öyle.
- 24 Ağustos 2017
- 657
- 666
- 103
- 41
Nuray hoca tetkikler gibi doğumu da gazide yaptiriyorsa bana mantıklı gibi geldi,işinin ehli doktor
Dogum hastanesini siz secersiniz yani gazi de seceneklerden biri olabilir.
- 24 Ağustos 2017
- 657
- 666
- 103
- 41
Hocalar ozel muayenehanelerinde ne yapiyorlar bilemiyorum ama gazide 12. Haftadan sonra gebe takibi alinmiyor bilginiz olsun
12 haftadan sonra ozel doktora gidip dogum icin tekrar gaziye donuluyor mu? Siz nasil yapacaksiniz? Su an gittiginiz doktorun adi ne?
- 24 Ağustos 2017
- 657
- 666
- 103
- 41
Dedigim gibi ben gazide poliklinik kisminda muayenelerime deavm ediyorum yani bir hoca secimi yok herseferinde degisiyor. Ve 12 haftadan buyuk gebeleri kontrole baslamiyorlar. Gazide dogum yapmak icinde gebelik takibinin gazide yapilmis olmasi gerekmekte
He anladim 12 haftadan sonra geleni almiyorlar. ben sandim 12 haftada birakiyorlar takibi.
Proflar gebelik takibi yapmiyor mu peki sabit olmasi daha iyi olmaz mi? Sabit olmasi icin prof ucret farki odeyip muayene olunmuyor mu?
Ben gazide basladim gazide devam edicem her kosulda.
Hmm gebelikden oncemi tedaviye basladiniz ? Ozaman belki kendi doktorunuz devam edebilir. Ancak yeni gebe takibi almiyor hic bir hoca. Zaten universitede hocalarin muayene ucreti farki 122 lira ancak yeni gebe takibi hicbir hoca almiyor. Dogumada zaten asistanlar giriyormus poliklinik kisminda hemen hemen hepsini tanimis oluyorusnuz yani dedigim gibi ben henuz bir problem yasamadim zatn onemli taramalari falan hep hocalar yapiyor ve butun herseyiniz dosyaniza not ediliyor.He anladim 12 haftadan sonra geleni almiyorlar. ben sandim 12 haftada birakiyorlar takibi.
Proflar gebelik takibi yapmiyor mu peki sabit olmasi daha iyi olmaz mi? Sabit olmasi icin prof ucret farki odeyip muayene olunmuyor mu?
Ben gazide basladim gazide devam edicem her kosulda.
- 24 Ağustos 2017
- 657
- 666
- 103
- 41
Hmm gebelikden oncemi tedaviye basladiniz ? Ozaman belki kendi doktorunuz devam edebilir. Ancak yeni gebe takibi almiyor hic bir hoca. Zaten universitede hocalarin muayene ucreti farki 122 lira ancak yeni gebe takibi hicbir hoca almiyor. Dogumada zaten asistanlar giriyormus poliklinik kisminda hemen hemen hepsini tanimis oluyorusnuz yani dedigim gibi ben henuz bir problem yasamadim zatn onemli taramalari falan hep hocalar yapiyor ve butun herseyiniz dosyaniza not ediliyor.
Tup bebek tedavisi oldum gazide. Doguma prof girmiyor mu para verince anlamadim cok ilginc. Bayramdan sonra konusucam ben de bu detaylari bakalim. Siz asistanin dogum yaptirmasina razi misiniz? Yani prof spguma girmeyecekse o zaman universite hastanesini tercih etmem mantiksiz olur ben prof ile devam etmek istiyorum hele ki ikiz yani bir de normal dogum istiyorum allah kismet ederse. Herkes yaptiramaz bence ikiz normal dogum.
Ben ozeldense hep universitenin daha iyi oldugu dusuncesindeyim asistanda yaptirsa zaten tum hocalar allah korusun acil bir durumda elinizin altinda oluyor. Tup bebek tedavisi yaptirdiysaniz hemde cogul gebelikse bilmiyorum sartlar farklidir belki detayli gorusun mutlaka gittiginizde.Tup bebek tedavisi oldum gazide. Doguma prof girmiyor mu para verince anlamadim cok ilginc. Bayramdan sonra konusucam ben de bu detaylari bakalim. Siz asistanin dogum yaptirmasina razi misiniz? Yani prof spguma girmeyecekse o zaman universite hastanesini tercih etmem mantiksiz olur ben prof ile devam etmek istiyorum hele ki ikiz yani bir de normal dogum istiyorum allah kismet ederse. Herkes yaptiramaz bence ikiz normal dogum.
Hayirlisiyla Saglikla kucaginiza alirsiniz insallah
- 24 Ağustos 2017
- 657
- 666
- 103
- 41
Ben ozeldense hep universitenin daha iyi oldugu dusuncesindeyim asistanda yaptirsa zaten tum hocalar allah korusun acil bir durumda elinizin altinda oluyor. Tup bebek tedavisi yaptirdiysaniz hemde cogul gebelikse bilmiyorum sartlar farklidir belki detayli gorusun mutlaka gittiginizde.
Hayirlisiyla Saglikla kucaginiza alirsiniz insallah
Ben de sizin gibi dusunuyorum. Ne olursa olsun her seyin uzmani var orda. Tek cati altinda olmasi cok sey degistirir. Ne siklikta gidiliyor hastaneye yani uzak mesafe git gel zor olur belki hamileyken diye de dusunuyorum. Ama ikiz gebelik oldugu icin univ hastanesi daha da cazip geliyor.
- 24 Ağustos 2017
- 657
- 666
- 103
- 41
Yani ayda iki kere diyebiliriz ust uste iki gun yani bigun kontrol ertesi gun sonuc gosterme gibi oluyor
Coook tesekkur ederimmm. Saglikla kucaginiza alin bebisinizi. İyi geceler.
- 24 Ağustos 2017
- 657
- 666
- 103
- 41
Merhaba bir sey daha sormak istiyoru gazide yaptirilan tetkik, rontgen vs gibi herhangi bir sey icin hastane disinda yaptirilan bisey var mi? Bir ozel hastane var eve yakin ama beni bir yerlere surukleyecekse tercih etmem. Takip surecinde yapilan seyler neler yani kan testi idrar testi ultrason vs.?Rica ederimm. Aminn insallah hepimiz saglikla aliriz kucagimiza:)
- 24 Ağustos 2017
- 657
- 666
- 103
- 41
Telasli_Anne tum tektkikler ucretsiz gazide sadece ayrintili ultrason 250 tl ucret odeniyor. Universite tum takibini kendisi yapiyor zaten disariya yonlendirmez