- 13 Mart 2015
- 4.169
- 7.591
- 158
Sanirim en net bilgiyi sen verebilceksin serkaps orda muayene olan biri olarak :) ozel oda olduguna gore sancimizi esimizle cekebilecegimiz anlamina geliyor sanirim orda tekbasima bagirmicaksam cok sevincem :)Mesut hocanın hasta gördüğü yerin kapısında bu yazılar vardı. Muayene ücreti de öğretim görevlisi için 122, poliklinik için 30, ücret ödenen yerde yazıyordu. Doktorum doğumhanede zaten belirli sayıda insan olur, ama internler de olur, onlara ben engel olamam öyle bir yetkim yok dedi. (Ben sancışanırken vs bir sürü kişi girip beni muayene edecek mi vs ben az kişi istiyorum demiştim, o yüzden böyle dedi.) O an kendi odanda doğumu sormadım, aklıma gelmedi ama ekteki gibi bir yazı olması aynı şeyi düşündürdü bana, özel odada doğumu yani.
Ozel odada eylem yaziyor bu kalacagin ozle odada dogumunu yapabilecegin anlamina geliyor sanirim :)
Sanirim en net bilgiyi sen verebilceksin serkaps orda muayene olan biri olarak :) ozel oda olduguna gore sancimizi esimizle cekebilecegimiz anlamina geliyor sanirim orda tekbasima bagirmicaksam cok sevincem :)
Telefonla oyle soyluyorlar ben orda yuzyuze ugrastim baya sanirim bugun nuray hoca gebe yonlendirebilirsiniz demis bi sansini dene istersen ama gene dolmus olabilir tabi. Ben mesut hocayi istiyodum aslinda ama oda muayenehane acmis orda takip yapiomus ucretide 300 tl mis eside ayni muayenehanede bakiyormua onunda 150 tl mis karsilarim dersen oyle bir imkan da varArkadaşlar merhaba. Bende gazi hastanesinden randevu aldim fakat poliklinige öğretim üyesinden randevu alamadim gebeye bakmadiklarini soylediler sizler nasil randevu aldiniz
Mesut hoca da iki kez asilama yaptırmıştım memnun kalmadim ilgisizdi pek konusmuyo
muayene oldunmu nasıldı asistanların ilgisi falan ?Bugün muayene olucam ilk defa inşallah memnun kalırım
muayene oldunmu nasıldı asistanların ilgisi falan ?
çok sevindim inşallah herşey gönlünüzce olur :) eşiniz girebildimi acaba ultrason esnasında
Su ikinci kagidi pek okuyamadim ama orda ne yaziyo acaba serkaps
Dogum sonrasi bakim neymiski acaba :/Yeni gördüm daha kusura bakma :)
Özel doğumhane odasında doğum öncesi izlem ve doğum ücreti 300 tl
Özel odada doğum sonrası bakım ücreti 100 tl
Bunlar alt kısımda yazıyor. Üst kısım önemsiz, bilmem nerenin bilmem ne kararı gereğince aşağıdaki ücretlerin alınması kararlaştırılmıştır diyor kısaca.
Ekleme: eşler de girebiliyor tabii ki ultrasona. Erkekler giremez daha çok muayene için değil de millet elini kolunu sallayıp girmesin diye var bence. Biz hiç sorum yaşamadık çünkü (hoş bemim eşim orada araştırma görevlisi ondan da olabilir ama başka çok kişi var öyle eşiyle giren.)
Dogum sonrasi bakim neymiski acaba :/
Bende 10 unda nuray hocaya gidicem randevuyu aldim. Olmassa poliklinige gecerim blki bnde :)
Arkadaslar hangi dr a gidiyorsunuz? Bnde randevu almayi dusunuyorum.ama ogretim gorevlisi olsun istiyorm..yani doc. Veya prof oluyo bu dr lar demi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?