Ankara gazi hastanesi meme küçültme

sevilumut

B:70.7 G:68.7 H:65 1.70 cm
Kayıtlı Üye
31 Aralık 2013
1.303
2.637
Merhaba hanımlar benim memem 85 d ve büyük göğüslerimden şikayetçiyim. Omuzlarımda çökme, boynumda fıtık ve düzleşme, sırtım ve belimde ağrılar var.
Yıllardır internetten araştırmışımdır vesonunda korkularımı bi kenara bırakıp ameliyat olmaya karar verdim. Özelde olmam mümkün değildi. Çok doktordan fiyat aldım 15-20 bin arası değişiyor. (bu arada ankaradaki özel doktorlardan bahsediyorum)
Gazi üniversitesi hastanesinden ayın son 2 iş günü plastik cerrahından randevu alınabiliyor. Aralığın 30unda randevumu aldım. Ben öğretim üyesinden falan almadım direkt internetten aldım normal bir doktordan yani. 4 ocakta muayeneye gittim. Ufak tefek tatlı ve genç bir kadın geldi, adı duygu otgöz yine oranın öğretim üyesi olan serhat şibarın eşiymiş. Beni muayene etti. Ölçtü biçti hatta hoca çağırdı beraberde baktılar. Elimde yakın zamanda çekindiğim meme ultrosonu olduğundan ameliyat günümü uzatmadı. 19 ocağa verdi. Şimdi çok heyecanlıyım ve çok korkuyorum. Sigara kullanıyorum bian önce bırakmamı söyledi. Bu konuda elimden geleni yapıcam.
Sizlere sormak istedim. Acaba gazi hastanesinde meme küçültme yaptıran varmı, nasıl sorunlarla karşılaştınız, mesela direnler beni çok korkutuyor.

Yaptirmadim ama yaptirmayi dusunuyorum ücret vs nedir ? Hangi sartlari tasiyor olmak gerekiyor aydinlatirsaniz sevinirim ..

Yaptirmadim ama yaptirmayi dusunuyorum ücret vs nedir ? Hangi sartlari tasiyor olmak gerekiyor aydinlatirsaniz sevinirim ..
Ücret yok sanırım çok heyecanlıydım sormadım. Ama bildiğim kadarıyla öğretim üyeleri ameliyatları ücretli yapıyor onunda nekadar olduğunu bilmiyorum açıkçası. Ben normal poliklinikten aldım randevuyu.
Şu veya bu şartlar gerekiyor denmedi bana meme muayenesi yapıldı mezurayla falan ölçtüler benim göğsüm orantısız biri boyun çukurundan aşağı 30 cm diğeri 28 santim. 20 ila 21 santime çekeceklermiş meme ucunu öyle söylediler. Ben 85 d ölçüyüm doktor okdarda büyük değil ama yinede büyük dedi ama bana göre çok büyük. 19 una gün verdi bakalım hayırlısı. 14 ünde tetkikleri vermeye gidicem.

Ücret yok sanırım çok heyecanlıydım sormadım. Ama bildiğim kadarıyla öğretim üyeleri ameliyatları ücretli yapıyor onunda nekadar olduğunu bilmiyorum açıkçası. Ben normal poliklinikten aldım randevuyu.
Şu veya bu şartlar gerekiyor denmedi bana meme muayenesi yapıldı mezurayla falan ölçtüler benim göğsüm orantısız biri boyun çukurundan aşağı 30 cm diğeri 28 santim. 20 ila 21 santime çekeceklermiş meme ucunu öyle söylediler. Ben 85 d ölçüyüm doktor okdarda büyük değil ama yinede büyük dedi ama bana göre çok büyük. 19 una gün verdi bakalım hayırlısı. 14 ünde tetkikleri vermeye gidicem.
Hayırlısı olsun bende bir ara gidip bir görüneyim bedenime gore fazla buyuk benimkisi ve 1 fıtık ameliyatı gecmişim var

Hayırlısı olsun bende bir ara gidip bir görüneyim bedenime gore fazla buyuk benimkisi ve 1 fıtık ameliyatı gecmişim var
Ozaman sendede ücret çıkacağını düşünmüyorum. Pande var deyip geçme bian önce git çünkü hastane şu sıralar çok tenha

Canım ben geçen sene orda oldum ameliyat baş asistan erkan deniz e. Çok memmun kaldim.
Gerçektenmi sonunda orda olan birini duymak çok güzel. Nasıl geçti ameliyatın kaç saat sürdü kaç gün kaldın nelere dikkat ettin anlatırmısın biraz

4 saat falan sürdü ameliyatım canım. 1 gün hastanede kaldim. 1 hafta sonra direklerin çıktı. Hiç ağrı vs çekmedim. Zaten çok güçlü ağrı kesici serumlar takıyorlar. Eve gecince de hic yasamadim agri. 1 ay agir kaldirmamaya dikkat ettim. Duz yattim. 1 ay sonra hersey normale dondu. Tam seklini almasi 6 ayi buldu canim. 80 e cup tam 80 b cup a düştüm. Aklına takılan şeyler varsa sor yanıtlayayım.birda ben 3000 tl gibi bi ücret ödemiştim.

Ya çok sağol vallahi nasıl rahatlattın beni anlamam. Ben ücret konusunu hiç konuşmadım aslında aklıma gelmedi hiç. Ama okadar ödemek için hazırlıklıyım. Bende duygu hanıma olucam inşallah venimkide çok çok iyi geçer çünkü okdar çok korkuyorumki anlatamam. Sigara kullanıyormuydun ?

Ya çok sağol vallahi nasıl rahatlattın beni anlamam. Ben ücret konusunu hiç konuşmadım aslında aklıma gelmedi hiç. Ama okadar ödemek için hazırlıklıyım. Bende duygu hanıma olucam inşallah venimkide çok çok iyi geçer çünkü okdar çok korkuyorumki anlatamam. Sigara kullanıyormuydun ?
Yok canım kullanmıyorum. Ama sen kullanıyorsan azaltmayı ya da bırakmanı öneririm çünkü dikişlerin iyileşmesi izler vs çok etkiliyor.

Yok canım kullanmıyorum. Ama sen kullanıyorsan azaltmayı ya da bırakmanı öneririm çünkü dikişlerin iyileşmesi izler vs çok etkiliyor.
Evet öyleymiş. Zaten çok stresli bi dönem bide sigarayı bırakmaya çalışıyorum. Neyse çok azalttım zaten. Bugün bi arkadaşta duygu hanıma burun ameliyatı olacaktı. Onuda çok merak içerisindeyim. Şu 2 hafta geçsede bitse. Ama bana çok iyi moral verdin çok teşekkür edrrim.

Birde direnler çıkarken çok kötüymüş gerçwkten öylemi ameliyattan beter diyorlar

Evet öyleymiş. Zaten çok stresli bi dönem bide sigarayı bırakmaya çalışıyorum. Neyse çok azalttım zaten. Bugün bi arkadaşta duygu hanıma burun ameliyatı olacaktı. Onuda çok merak içerisindeyim. Şu 2 hafta geçsede bitse. Ama bana çok iyi moral verdin çok teşekkür edrrim.
Rica ederim canım. Bende ameliyat olmadan önce bi sürü endişe ve merak içindeydim. Herkes özel hastane özel doktor öneriyordu. Ama çok pahalıydı. Sonra kendi doktorumla görüşünce içime bi güven duygusu geldi. Iyi ki de olmusum. Olculeri ne istedigini guzelce anlat canm. Ben kucuk istedigim ocin b cup yapti.

Birde direnler çıkarken çok kötüymüş gerçwkten öylemi ameliyattan beter diyorlar
Yoo valla belki inanmazsin 5 saniye bile surmedi derin nefes aldim. Bi baktim cikmis. Hiç acı hissetmedim. Kimin ne dediğine takma. Onları taksaydım şuan hala o koca şeyleri taşıyor olacaktım canım. 1500 gram çıktı. Bilmeden konuşurlar. Ama olunca göreceksin hiç anlatıldığı gibi değil. Ilk 1 ay dikkat edeceksin sonrası çok güzel.

Yoo valla belki inanmazsin 5 saniye bile surmedi derin nefes aldim. Bi baktim cikmis. Hiç acı hissetmedim. Kimin ne dediğine takma. Onları taksaydım şuan hala o koca şeyleri taşıyor olacaktım canım. 1500 gram çıktı. Bilmeden konuşurlar. Ama olunca göreceksin hiç anlatıldığı gibi değil. Ilk 1 ay dikkat edeceksin sonrası çok güzel.
Benimde 85 d bende 80 b istiyorum inşallah herşey çok güzel olur🙏🙏

Bişey daha sorucam aklıma takıldı. Biz doktorla konuştuğumuzda bana herşeyi anlattı ama para ödemem gerektiğini yada ödememem gerektiğini söylemedi. Sana ne zaman söyledi? İlk görüşmedemi yoksa daha sonramı konuştunuz?

Canım 80-85 diye kast ettikleri şey bel ölçün oluyor. Kucultecekleri şey cup ölçüsü. Yanı A,B,C diye kast ettikleri şey. Görünün sığdığı kalıp yani. Inşallah istediğin gibi olur hersey

Bişey daha sorucam aklıma takıldı. Biz doktorla konuştuğumuzda bana herşeyi anlattı ama para ödemem gerektiğini yada ödememem gerektiğini söylemedi. Sana ne zaman söyledi? İlk görüşmedemi yoksa daha sonramı konuştunuz?

Ben ilk görüşmeye gittiğimde sorduğumda söylemişti canım.

Geçmiş olsun şimdiden. Sakın korkma bak bende burun ameliyatı oldum gereksiz insanlar korkuttu beni dediklerinin 1i bile çıkmadı bende devlette oldum en sağlamı devlet bana göre. Ücret eğer olsaydı ilk görüşmede derdi doktor unutmaz yani. Bide ben belli bi ölçüye kadar devet karşılıyor diye biliyordum ama

X