• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ankara etlik zübeyde hanımda tüp bebek yaptıranlar !

uzun protokol olarak başladım canım.şuan için ben memnunum ilgililer sağolsunlar. Özellikle Prof.Dr.Serdar DİLBAZ hocamız tüp bebek bölüm başkanı kendi bizzat ilgileniyor ve ekibindeki doktorlarla birlikte tedavi uyguluyorlar.şubat adetimle serdar hoca kendisi ofis histereskopi yaptı.yasmin doğum kontrol hapını dün bitirdim.aynı zamanda 1 marta raporum çıktı.lucrin koldan iğneye başladım.şimdi mart ayı adetimi olmayı bekliyorum göbekden iğnelerime başlıcam.gonalf 900e iğnem var. Sizde sorun ne.

Lucrini yumurta toplanana kadar kullaniyosun canım bazılarında gecikme yapıyormuş ama bende yapmadı adet olunca gidiyosun diğer ignelere başlıyorlar lucrinin dozunuda düşürüyorlar hayirla sonuclansin inşallah tedavin
Çok teşekkür ederim.inşallah rabbim yardımcımız olur.

anladım canım tüp bebek içinde istiyorlar yani burda hormon testini yaptırıp adet bitimi gitsem sıra verirlermi ki.acaba. Çünkü 1 ay ara versem hisrereskopiden sonra diyorum.genelde histereskopiden sonra hamile kalanlar oluyor. Birde raporu tüp tedavisi başlar başlamaz mı işlemlere başladın evrak işleri aşılamadan farklı oluyor sanırım.
Canm naptin sonucun ne acaba

Selam arkadaşlar, etlik zübeyde hanım kadın doğum eğitim ve araştırma hastenesinde tüp bebek tedavisi yaptıran , şuan tedavisi devam eden ve tabi tüp bebek tedavisi yaptırıp evlat sahibi olan olucak arkadaşlarım var mı ?nasıl memnun kaldınız mı?doktorlar nasıl.?Benim gibi etlik zübeyde hanımda tüp bebek yaptırmayı düşünen arkadaşlar varsa yardımcı olur musunuz ?
Merhaba hala aktifmisiniz bilmiyorum ama bende bu ay o hastanede tedaviye başlayacağım. Sizde son durum nedir acaba bebeğinize kavuştunuz mu

Başlamadım rapor evrakları topluyorum ama çok kararsizim. Şehir hastanesine gidebilirim. Oranın aletleri daha teknolojikmiş. Karar veremiyorum

Bende bu ay başladım şuan tahliller ve kontrol aşamasındayım rapor için siz naptınız başladınız mı

Merhabalar, biz de orada tüp bebek tedavisine başlayacağız. Bizim sorunumuz azoospermi. Genetik test yapıldı. Bugün sonuçları aldık, çok şükür normal çıktı. Bundan sonra ne olacak vs. bilmiyorum.

Sizlerin sorunu nedir? ve tedaviye başladınız mı? ne durumdasınız?

Merhabalar, biz de orada tüp bebek tedavisine başlayacağız. Bizim sorunumuz azoospermi. Genetik test yapıldı. Bugün sonuçları aldık, çok şükür normal çıktı. Bundan sonra ne olacak vs. bilmiyorum.

Ben etlikteki tedavime rapor aşamasında son verdim. 5 ay oyaladılar beni. Ve hastanenin fiziksel şartları çok eski olduğu için içime sinmedi. Geçen ay tüm tahlillerimle beraber şehir hastanesine başladım. İyikide başlamışım. Çok ilgili doktorları var ve özel hastane şartlarında hizmet alıyorsunuz. Etlik bana amh değerim 0.69 olduğu için hemen tüp bebek tedavisine yönlendirdi. Ben 2 aydır beslenmeme dikkat ediyorum. Özellikle ceviz balık kabak çekirdeği ve havucu fazla tüketmeye önem gösterdim. Şuan amh değerim 1.35
Şehir hastanesinde histeroskopi yaptırdımve çok şükür rahimde gebeliğe engel durumum olmadığı görüldü. Eşimde zaten sorun yok. Allah nasip ederse 1 hafta sonra adet olduğumda aşılama deneyeceğiz. Rabbim şu mübarek günde kimseye evlat aratmasın. İnşallah hepimiz hayırlısıyla kavuşuruz evlatlarımıza

Ben etlikteki tedavime rapor aşamasında son verdim. 5 ay oyaladılar beni. Ve hastanenin fiziksel şartları çok eski olduğu için içime sinmedi. Geçen ay tüm tahlillerimle beraber şehir hastanesine başladım. İyikide başlamışım. Çok ilgili doktorları var ve özel hastane şartlarında hizmet alıyorsunuz. Etlik bana amh değerim 0.69 olduğu için hemen tüp bebek tedavisine yönlendirdi. Ben 2 aydır beslenmeme dikkat ediyorum. Özellikle ceviz balık kabak çekirdeği ve havucu fazla tüketmeye önem gösterdim. Şuan amh değerim 1.35
Şehir hastanesinde histeroskopi yaptırdımve çok şükür rahimde gebeliğe engel durumum olmadığı görüldü. Eşimde zaten sorun yok. Allah nasip ederse 1 hafta sonra adet olduğumda aşılama deneyeceğiz. Rabbim şu mübarek günde kimseye evlat aratmasın. İnşallah hepimiz hayırlısıyla kavuşuruz evlatlarımıza

Kendiniz mi karar veriyorsunuz bu duruma? tamamen bilmediğimden soruyorum. 2-3 aydır Ankara'da yaşıyoruz, bilgimiz olmadan, en çok bilinen hastane burası diye başladık açıkçası. beni rahatsız eden durum; konsey başkanı Serdar Dilbaz beyin konuşmaları, davranışları. henüz bir kez görüştük ama aynı şekilde davranmaya devam ederse ben de farklı bir yer araştırmayı düşünüyorum, o yüzden soruyorum.

Kendim katar verdim çünkü etlik bana histereskopi yapacaktı. İşleme başlamadan önce bana bi hap verdi . Hapı içtim ama işlem odası beni çok tiskindirdi ve korkuttu o yüzden resmen hastaneden kaçtım. Eve gelirken bana verdikleri ilaç hem kanama hemde aşırı ağrı yaptı. Araştırdığımda ilacın yan etki olarak rahimde açılma yaptığını ve düşüğe sebep olduğunu öğrendim. Böylesine tehlikeli bir ilacı gebelik testi yapmadan vermeleri beni çok rahatsız etti. Aynı işlemi şehir hastanesine yaptırdım hem test yapmadan işlemi yapmıyorlar hemde öyle tehlikeli bir ilaç vermiyorlar. Eğer ulaşımın seni zorlamayacaksa şehir hastanesine git arkadaşım. Serdar beyi 1 kez gördüm . Çok rahat ve umursamaz bir doktor gibi geldi bana. Acımasızca ve ümitsizce konuşması beni düşündürdü

Merhaba hala aktifmisiniz bilmiyorum ama bende bu ay o hastanede tedaviye başlayacağım. Sizde son durum nedir acaba bebeğinize kavuştunuz mu
Mesajınızı yeni gördüm ara ara girebiliyorum ikiz bebeklerim var 4 aylık.ben memnundum serdar hocanın çok yardımı oldu özellikle rapor konusunda eşim şehir dışında görev yaptığında idare etmişlerdi rapor sürecinde .Ama nasip olmadı zübeyde hanım benle beraber başlayan hala görüştüğüm arkadaşlar var onlar zübeyde hanımda kavuştu evlatlarına.bende başkent ünv göğşen önalan hocamda. İnşallah sizde tez vakitte kavuşursunyz evlatlarınıza

Mesajınızı yeni gördüm ara ara girebiliyorum ikiz bebeklerim var 4 aylık.ben memnundum serdar hocanın çok yardımı oldu özellikle rapor konusunda eşim şehir dışında görev yaptığında idare etmişlerdi rapor sürecinde .Ama nasip olmadı zübeyde hanım benle beraber başlayan hala görüştüğüm arkadaşlar var onlar zübeyde hanımda kavuştu evlatlarına.bende başkent ünv göğşen önalan hocamda. İnşallah sizde tez vakitte kavuşursunyz evlatlarınıza
Amin inşallah. Allahu evlatlarımızı hayırlısıyla büyütmeyi nasip etsin

Ben başladım 5. Günümdeyim tedavinin eşimde varikosel var ameliyat oldu benimde amhım düşüyo çıkıyor. Serdar hoca ve ekibi çok iyi. Süreç çok güzel ilerliyor onların güler yüzüyle. Tüp bebek tedavisinde adetin 2 veya 3. Günü gidiyosun kontrol ve ilaçlarını yazıyorlar süreç başlıyor. Tabi histereskopi rahim filmi tahlillerin falan tamamlandıysa. Azosperm olmasından kaynaklı süreç nasıl ilerler bilmiyorum.

Ben başladım 5. Günümdeyim tedavinin eşimde varikosel var ameliyat oldu benimde amhım düşüyo çıkıyor. Serdar hoca ve ekibi çok iyi. Süreç çok güzel ilerliyor onların güler yüzüyle. Tüp bebek tedavisinde adetin 2 veya 3. Günü gidiyosun kontrol ve ilaçlarını yazıyorlar süreç başlıyor. Tabi histereskopi rahim filmi tahlillerin falan tamamlandıysa. Azosperm olmasından kaynaklı süreç nasıl ilerler bilmiyorum.

Serdar Hoca bir tek bana mı gıcık oldu acaba ya? :KK48: şimdi bizim de sürecimiz başlayacak. sigorta şartlarını zaten sağlamıyoruz, o yüzden ücretli olacak her halükarda. öyle olunca da özele mi gitsek falan diye kafam karışıyor. başlangıçta devlet kar amacı gütmediği için tüm testler düzgünce yapılsın diye başladık ama şu an nasıl bir yol izlenmesi gerektiği aşağı-yukarı belli zaten. bilmiyorum işte, fikir alıyorum anlatabildiğim insanlardan...

tebrik ederim. Allah size bağışlasın, hayırlı ömürler versin bebeklerinize.

Serdar Hoca bir tek bana mı gıcık oldu acaba ya? :KK48: şimdi bizim de sürecimiz başlayacak. sigorta şartlarını zaten sağlamıyoruz, o yüzden ücretli olacak her halükarda. öyle olunca da özele mi gitsek falan diye kafam karışıyor. başlangıçta devlet kar amacı gütmediği için tüm testler düzgünce yapılsın diye başladık ama şu an nasıl bir yol izlenmesi gerektiği aşağı-yukarı belli zaten. bilmiyorum işte, fikir alıyorum anlatabildiğim insanlardan...

tebrik ederim. Allah size bağışlasın, hayırlı ömürler versin bebeklerinize.
Amin sağolun tezvakitte sizde kucağınıza alırsınız inşallah.Bence raporsuz yaptırcaksanız özelde yaptırın derim.zübeyde hanım güzel evet yardımcu oluyorlr ama yinede atladıkları bişeyler olabiliyor kalabalık olduğu için.

paranız varsa bence gitmeyin etlik zübeyde hanıma. bende mecburen gittim yoksa gitmezdim
Bahçeci iyi

Back