ankara etlik zübeyde hanımda doğum yapacak olan var mı?

bynkutluay

YaHalıkYaBariYaMusavvir
Kayıtlı Üye
4 Aralık 2007
11.950
7
206
Ankara
slm kızlar biz 29. haftamızdayız az kaldı Rabbimin izniyle paşamın gelmesine
etlik zübeydede doğum yapmayı düşünüyorum orda doğum yapmış yada yapacak olan varmı?
nasıl ilgileniyorlar temizmi kafamda bir sürü soru var ne olur tecrübelerinizi paylaşın

canım allah kurtarsın.ben zekai tahirde yaptım doğumumu çok memnun kaldım kısmetse bu bebegimide orda yapacagım.

merhaba,ben etlik zübeyde hast.doğum yaptım 1senen önce.kim bu hastaneye gidiyimmi dese ASLA diyorum.memmun kalanlarda olabilir fakat benim doğumum tabiri caizse işkence haline geldi orda. bebeğim ve ben hayati tehlike altına girene kadar inatla normal doğum yaptırmak için çekmediğim yaşamadığım kalmadı diyebilirim.bebeğimide kaybediyordum nerdeyse... rabbim yardımcın olsun,bir solukta kurtulursun inş.hayırlı doğumlar diliyorum sana.

yeni temiz bir binaya taşıdılar doğum haneyi ama normal doğumda doktorların havası binbeşyüz sürekli parmaklıyolar ve biraz azzar işitiyosun hepsi asık suratlı tabi görevlerini yapıyolar mesela alttan muayene ediyolar ya sen daha öncede doğum yapmışsın falan diye ukalaca davranıyolar hiç canımız acımıcak heralde ama tabi başarılı ve donanımlı bir hastane mesela doğumun geldi çocuk domak üzere ya kalk diyolar elinden falan tutmuyolar

canım allah kurtarsın.ben zekai tahirde yaptım doğumumu çok memnun kaldım kısmetse bu bebegimide orda yapacagım.
Allah razı olsun canım Rabbim bağışlasın evladını.
amin canıM Allah razı olsun inşalahh
ay canım çok şükür bişey olmamış bebğini almışsın kucağınaa
Rabbim esirgemiş ya oraya gitmesem mi acaba zekai tahir hakkında daha iyi şeyler duyuyorum
evet canım bide o varmış normal yaptırmak için yapmadıkları şey kalmıyormuş hayırlısı olsun bakalım

moral vermeleri gerekirken azar çekiyolar Rabbim iyilerle karşılaştırsın inşalahh
ya walla tırsmaya başladım haztaneden zekai tahir en iyisi

Allah razı olsun canım Rabbim bağışlasın evladını.
amin canıM Allah razı olsun inşalahh
ay canım çok şükür bişey olmamış bebğini almışsın kucağınaa
Rabbim esirgemiş ya oraya gitmesem mi acaba zekai tahir hakkında daha iyi şeyler duyuyorum
evet canım bide o varmış normal yaptırmak için yapmadıkları şey kalmıyormuş hayırlısı olsun bakalım

moral vermeleri gerekirken azar çekiyolar Rabbim iyilerle karşılaştırsın inşalahh
ya walla tırsmaya başladım haztaneden zekai tahir en iyisi

ben bekarlığımda sol yumurtalığımdaki kist dolayısıyla bi kac defa zekai tahirde yattım ve sürekli kontrollere gittim Allah var hiç bir zaman azarlanmadım ama bazen işlerini savsakladıkları oluyor. kaldığım odalarda doğum yapanlarda oluyordu ve odalar çok yataklı. bi odada nerdeyse 10 a yakın doğum yapan kürtaj olan ameliyat olan hasta var. odaların çok kalabalık olması beni biraz rahatsız etmişti. ben de hamile olduktan sonra doğumumu zübeyde hanımda yapmayı planlıyordum. ama görüldüğü üzere zübeydeden nerdeyse herkes şikayetçi. bende doğum için zekai tahiri düşünmeye başladım diyebilirim. aslına bakarsan doktorların azarlamaya hiç hakkı yok. babalarının hayrına doğurtturmuyorlar milleti bu iş için para alıyorlar. azarladıkları zaman parayla bu işi yaptıklarınıç memnun değillerse yaptıkları işten istifa edebileceklerini birilerinin hatırlatmaları gerek. Allah iyileriyle karşılaştırsın =)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…