orada özel oda tutablıyor muyuz ben kalktı sanıyordum sırf o yuzden zekai tahıre gidyordum istemeye istemeye ne kadar acaba özel oda annem girebılıyor muBen geçen perşembe yaptım canim el bebek gül bebek bi dogumdu o kadar memnun kaldim ki anlatamam özel de yapsam bu kadar olmazdi Allah ordaki bütün calisanlardan doktorundan temizlik personeline kadar razi olsun
Ben geçen perşembe yaptım canim el bebek gül bebek bi dogumdu o kadar memnun kaldim ki anlatamam özel de yapsam bu kadar olmazdi Allah ordaki bütün calisanlardan doktorundan temizlik personeline kadar razi olsun
Canm notmalde öyle oluyor gün veriyorlar benm bes haziran kontrol vardı dört haziran da nişan gelince acile gittik doğum ilk normal dediler dört cm aciklik vardi bebek kilolu olunca sezerysna aldılar ama cok profesyonel di hersey tam ekip ruhu öyle söyliyim icin rahat olsun özel de dogursam bu kadar olmazdi eşim hep özel istedi o hizmeti görünce çok şaşırdı istedigm her soruyu sorabilirsin canm için rahatlasn benm de kafam da cok soru işareti vardı olumlu şeyler duyunca rahatladm bizim rahatligmz bebeğin rahayligiMatunumm canım çok sevindim şansın iyi gitmiş maşalalh bebeğimzie canım biz teyzeleri olarak kokla mis gibi kokuyordur yawrum..kamber bey girmiyormuş doğumuma ben sormuştum doğumhanede kim varsa o girrer deddi.ama şimdi senden olumlu şeyler okuyunca iyice cesaretlendim ..benim ilki sezeryandı şimid bu da sezeryan olacak kamber beye tüm kontrolleri yaptırıp en son doğuma gün mü verirler canım sence ...kusura bakma canım çok soru sordum
Bugün ondirduncu günüm tamamen iyilestm canm dikişleri aldrmaya hastaneye gidemedm eşim çalışıyo sağlık ocağında aldrdm dikişler gitti rahatladım bi hafta annem kaldı bes gün kaynanam suan tekim öyle söyliyim zaten ankarada esimle ben iki basiz aileler sehir dışında tek olunca Allah yardım ediyo hamilelik te cok rahat geçti son ayda perde bile astım o derece hic sancim olmadı son bi kaç gun belim agridi o kadar da olsun inşallah senin de hamilelik doğum benm ki kadar güzel geçer
Canm aynen tum kontrollere kamber beye gittim bes haziran da kontrol vardı benim o gün belli olur diyodum ama dort haziran da benden nişan geldi acile gittik orda hersey oldu zaten muayene doktorları gurmiyo doğuma orda şansına olan doktorlar giriyo benmkiler cok iyiydi ben gittiğimde acilin kapisinda kimlik a[QUOpost: 41400558, member: 61428"]Matunumm canım çok sevindim şansın iyi gitmiş maşalalh bebeğimzie canım biz teyzeleri olarak kokla mis gibi kokuyordur yawrum..kamber bey girmiyormuş doğumuma ben sormuştum doğumhanede kim varsa o girrer deddi.ama şimdi senden olumlu şeyler okuyunca iyice cesaretlendim ..benim ilki sezeryandı şimid bu da sezeryan olacak kamber beye tüm kontrolleri yaptırıp en son doğuma gün mü verirler canım sence ...kusura bakma canım çok soru sordum