Doğuma Hazırlık Ankara/Etimesgut Etimed Hastanesi

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
etimede giden arkadaşlar emine gül savcı hanım nasıldır bu konuda hiç duyumunuz varmı ancak kendisine randevu bulabildim ama kararsızım bu konuda ve hastane hakkında olumlu olumsuz yorumlarınızı merak ediyorum bu hastaneye ilk defa gideceğim gitmelimiyim gitmemelimiyim karar veremedim :KK43:

ahmet bey ve banu hanım hakkında bilgi verebilecek var mı ?? hangisi normal doğuma teşvik ediyor

2 arkadasimda evleri yakin oldugu icin etimedde yapti birine 1 sene oldu digerine 6 ay
İkisidememnun kalmadu
Birinin dikisini berbat yapmislar
Doktor yapmamis
Ve normal dogumdu ama dr israrla
Kendisi beklememek icin die anlatticsezeryan demis
Tabi arkads diretti normal yapti

Ben ahmet beye gittim bilmiyorum yapi meselesi mi ama çok rahattim doğumum çok güzel geçti dikislerim hemen düştü

Bende bir yil oldu dogum yapali sezeryan oldum banu hanimda. İnanin dikisim o kadar estetikki hic belli bile degil. Bazi arkadaslarimda dikis yeri kabarik kabarik. Ama bnmki gayet iyi memnun kalmistim ben.

Bende bir yil oldu dogum yapali sezeryan oldum banu hanimda. İnanin dikisim o kadar estetikki hic belli bile degil. Bazi arkadaslarimda dikis yeri kabarik kabarik. Ama bnmki gayet iyi memnun kalmistim ben.

Merhaba bende banu hanıma gitmeyi düşünüyorum ama genel olarak nasıl bi Dr dur tavsiye eder misiniz

Merhaba, ilk defa forumda yazma ihtiyacı hissettim. 2010'da Akay Hastanesi'nde doğum yaptım. Doktorum da Emine Gül Savcı'ydı. Ben çok memnun kalmıştım. Çok titiz, disiplinli ve deneyimli bir doktordu. Normal doğum istiyordum fakat oğlum 4 kilo 200 gram olunca Gül Hoca sezeryan olsun dedi, beni biraz tedirgin etti ısrar etmesi sonra araştırma yaptım Ankara'daki iyi hastanelerin doktorlarıyla görüştüm 4 kilo üstündeki bebekler için risk almıyorlarmış ve sezeryan yapıyorlarmış. Ben de 9 ay boyunca beni takip eden bilen doktorumu dinledim sezeryana karar verdim. Gül Hoca dikiş falan yapmadı yapıştırma tekniğini kullandı, üç veya dördüncü günü rahatça kalkabiliyordum. Küçük bir anektod daha aktarayım size :) Ameliyathanede hazırlıklar yapılırken hemşireler ve asistanlar girdikten sonra birbirlerine hangi doktor diye sordular listeye bakıp gelen hemşire Gül Hoca deyince bunlar bir telaşlandı, hemen yeni bohça açın, herkes bonesini taksın, aman örtülere dikkat edin falan bir koşuşturmaca başladı. Ben anlam veremeyince hemşireye hayırdır niye öyle dediniz diye sordum, Gül Hoca çok titizdir O'na uymazsak çok kızar dedi. Valla ne yalan söyleyeyim ondan sonra içim daha bir rahatladı. Ayrıca eşimin de doğuma girmesine izin verdi ki maalasef hala buna izin vermeyen türlü türlü bahanelerle karşı çıkan birçok doktor var. Gül Hoca sizin söylediğiniz gibi ilk bakışta biraz soğuk gelebilir ama herşeyi en ince ayrıntısına kadar anlatır, aklınızda soru işareti bırakmaz. Oğlum şimdi 5'i bitirdi, kısmet olursa bir de kızım olacak tabi ilk olarak Gül Hoca'ya baktım fakat Etimed bana çok ters kaldığı için tercih edemedim.Bir de çok klas bir kadın, gereksiz samimiyeti sevmiyor anladığım kadarıyla, benim aradığım da oydu, hayatımın bir döneminde çok önemli bir görevi var, bunu layıkıyla yerine getirdikten sonra benimle samimi olsa ne olmasa ne.
Size nacizane tavsiyem doktorunuzu -hatta hiç kimseyi- dış görünüşüne göre yargılamayın. Doktorunuzun güleryüzlü şakacı olması mı daha önemli yoksa işinin ehli, titiz olması mı? Doğum yapacak arkadaşlara şimdiden geçmiş olsun.

Son düzenleme:
Merhaba bende banu hanıma gitmeyi düşünüyorum ama genel olarak nasıl bi Dr dur tavsiye eder misiniz
Banu hoca gayet iyi bi doktor. Birebir ilgileniyor.ben mardindeyim dogumumu ailem ankarada oldugu icin orda yaptim 30.haftadan itibaren golbasindan etimesguta sirf banu hoca icin gittim tawsoye ederim yani. Bidd sunu soyleyim zaten sezeryan dogumlarda dikis degil yapistrma teknigi kullaniliyor. Ameliyet yeri uzerine hastane cikisinda bi sprey kullaniliyo o dustukce kesi yeri duzelmis oluyor.

Banu hoca gayet iyi bi doktor. Birebir ilgileniyor.ben mardindeyim dogumumu ailem ankarada oldugu icin orda yaptim 30.haftadan itibaren golbasindan etimesguta sirf banu hoca icin gittim tawsoye ederim yani. Bidd sunu soyleyim zaten sezeryan dogumlarda dikis degil yapistrma teknigi kullaniliyor. Ameliyet yeri uzerine hastane cikisinda bi sprey kullaniliyo o dustukce kesi yeri duzelmis oluyor.

Tesekkur ederim Normal doğum yanlısı bi Dr mU peki yoksa sezeryan taraftarı mi

Kizlar ben 34.haftadan itibaren etimed hastanesine basladim. Doktorum Emine gül savci. Ben ilk gittigimde bana sezeryan mi normal dogum mu istiyorsun dedi. Bende normal dedim, kendisi de muayne ederken ben normal dogum sancisini bilmiyorum ama hastalarimin soyledigine gore aşırı siddetli ve dayanilmaz bi agriymis eger ona dayanabilirsen normal yapariz dedi. Bu da benim cok garibime gitti.. Bi doktorun boyle bi soylemde bulunmasi ve sirf sezeryani tercih etmem icin boyle telkinlerde bulunmasi beni itti acikcasi.. Ama dogumuma az zaman kaldigi icin doktor degistirmek istemedim.. Simdi de her firsatta ben sana sezeryan oneriyorum diyor. Yani normal dogum yapmak istiyorsaniz doktorunuzu iyi arastirin. Arkadasim banu hanimda normal dogum yapti. Emel hanim icin de cok iyi yorumlar var. Sizin tercihiniz:)

Hem sezeyan kolaylarına gelıyor hemde performans adı altında daha fazla para alıyorlar

Ben 23.06.2015 teşekkürler etimede Hastanesi'nde Emine Gül Savcı hocayla doğum yaptım.hamileligimin ilk haftasında başladım Gül hocaya çok memnunum kendisinden.tansiyonum çok yüksek olduğu için sezeryanla doğum yaptim.Gul hoca yaptı ve yapıştırma sistemini kullanıyor 12 saat sonra ayaktayım.ilk günden doğuma kadar ve sonrasında çok ilgili bir doktor.Ben kontroller için de Gül hocaya devam ettim kendisi yumurtaligimda kist farketti tahlillerden sonra hızla büyüdüğünü söyledi ve ameliyat dedi bende kendisine güvendiğim için hiç düşünmeden tamam dedim.ameliya sırasında kist sağ yumurtaligimda sarmış kendisi insiyatifini kullanarak sağ yumurtaligimi komple almış.15 gün sonra sonuçlar geldiğinde kötü huylu çıktı ve beni onkoloji dalında uzman bir kadın dogumcuya yönlendirdi.benim için kendi randevu aldı ve ben onun erken teşhisi ve ön goruleri sayesinde kemoterapi almaktan kurtuldum.simdi 6ayda bir kontrole gidiyorum Gül hocaya.kendisindenAllah razı olsun çok teşekkür ediyorum ve gözü kapalı tavsiye ediyorum

Memnun kalacaksın inan bende gidecem perşembe benimde randevu var
merhaba ben 36 haftalık hamileyim ve doktorumu değiştirmek istiyorum çünkü doktorum epidural normal doğum yapmıyormuş. şimdi ahmet bey e gitmek istiyorum epidural normal tavsiye eden bir doktor mu acaba? bir de eşler doğuma girebiliyor mu?

X