B bese00 Üye Kayıtlı Üye 18 Eylül 2019 5 0 6 26 2 Kasım 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi trpippa #21 ARNDLR .!.: Peki sizin sadece estetik mi olacak burunda eğrilik deviasyon falanda var mi Genişletmek için tıkla... egrilik de var ve burnumun bir tarafi daha dar ama nefes almami cok etkilemiyor daha cok estetik nedenlerden
ARNDLR .!.: Peki sizin sadece estetik mi olacak burunda eğrilik deviasyon falanda var mi Genişletmek için tıkla... egrilik de var ve burnumun bir tarafi daha dar ama nefes almami cok etkilemiyor daha cok estetik nedenlerden
A ARNDLR Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Kayıtlı Üye 27 Mart 2015 63 15 88 2 Kasım 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi trpippa #22 bese00 .!.: egrilik de var ve burnumun bir tarafi daha dar ama nefes almami cok etkilemiyor daha cok estetik nedenlerden Genişletmek için tıkla... Anladım fiyat değişmiyor o zaman degilmi bende de sola doğru eğrilik var onun için sordum.
bese00 .!.: egrilik de var ve burnumun bir tarafi daha dar ama nefes almami cok etkilemiyor daha cok estetik nedenlerden Genişletmek için tıkla... Anladım fiyat değişmiyor o zaman degilmi bende de sola doğru eğrilik var onun için sordum.
B bese00 Üye Kayıtlı Üye 18 Eylül 2019 5 0 6 26 8 Kasım 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi trpippa #23 ARNDLR .!.: Anladım fiyat değişmiyor o zaman degilmi bende de sola doğru eğrilik var onun için sordum. Genişletmek için tıkla... bildiğime göre değişmiyor
ARNDLR .!.: Anladım fiyat değişmiyor o zaman degilmi bende de sola doğru eğrilik var onun için sordum. Genişletmek için tıkla... bildiğime göre değişmiyor