Ankara estetik doktoru

trpippa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Haziran 2017
27
7
86
27
Arkadaslar meraba ben ankarada yasiyorum burda iyi burun estetigi yaptirabilecegim fiyat hic fark etmez. Guvenilir birisi varmi yardimci olabilirmisiniz?

Burun dolgusunu sakın ama sakın Mehmet Akgüne yaptırmayın.acayip mağduriyet yaşıyorum.resmen paranızı elinizden almak için kandırıyorlar insanları.bende onlardan biriyim.

Merhaba, aranızda Hüseyin Borman'a burun estetiği olmuş arkadaş var mı? Bayındır hastanesinde çalışıyor olması güven oluşturuyor fakat hakkında hiç bir bilgi bulamadım.

Merhabalar, yeni başlık açmamak için bu konuya dahil olacağım ama, kusursuz bir estetik yapan doktor aramıyorum ben aslına bakarsanız, yüzüme uygun ve estetik olduğu belli olmiicak bir ameliyat olmak istiyorum. Acaba bana da bu duruma göre birilerini önerebilir misiniz?

Takipteyim seni, bulursan haber ver olurmu?

Kesinlikle Hakan Soygür. İnstagramdan bakabilirsin fotolara.

Tabiki :) bulursam ve olursam direk buradayım <3

Ben Nebil Bozdoğan'a burun ameliyatı oldum. Kesinlikle tavsiye etmiyorum!
Esabil Eker'e bir arkadaşım oldu. Benimkinden çok daha güzel.
Merhaba bende revizyon için araştırıyorum bu iki doktoru düşünüyordum sizin burnunuzda ne gibi bir sıkıntı oldu acaba

Eğer burnunuzda kemik eğriliği varsa ve nefes almakta güçlük çekiyorsanız AMELİYATI BEDAVAYA YAPSA BİLE KESİNLİKLE Nebil Bozdoğan'a ameliyat olmayın! Septum deviasyon sorunu açısından en ufak bir düzelme olacağını sanmıyorum. Septum deviasyon için bir KBB uzmanına ameliyat olmanızı öneririm. Nebil Bozdoğan'a ameliyat olduktan bir süre sonra nefes almamda hiçbir düzelme olmayınca muayene olduğum KBB doktoru burnumdaki kemik eğiriliğinin fena halde olduğunu söylemişti. Bu da ameliyatta kemik eğriliği adına en ufak bir işlem yapmadığı veya var olan eğriliği daha da kötü bir duruma soktuğunun göstergesiydi maalesef.

Öte yandan eğer Nebil Bozdoğan'a burun estetiği yaptırmayı düşünüyorsanız da KESİNLİKLE UZAK DURUN derim. Allah korusun asimetrik bir burun ve kalıcı morluklarla baş başa kalma ihtimaliniz az değil. Tabi ki başarılı olduğu operasyonlar da vardır ama başarısız operasyonlarının da sayısının az olmadığını kendisi hakkında yapılan birçok olumsuz yorumdan görebilirsiniz.

Not: Kişilik olarak hocaya hiçbir sözüm yok, ilgili bir doktor. Ayrıca herhangi bir doktor önerim de yok. Sadece burun estetiği için uzak durmanızda yarar olduğunu belirtmek ve ameliyat olmayı düşünen kişileri uyarmak istedim. Yine de bütün uyarılara rağmen olmak isteyen riskleri göze alıp olabilir tabi ki. Bu durumda inşallah o arkadaşların ameliyatları sonrasındaki durum da hocanın başarısız burun ameliyatları gibi olmaz. Geçmiş olsun.

Mesut Kaya ile görüsün, cok iligili ve isini temiz yapan bir doktor. Yaptigi burunlar hem dogal hem cok güzel. Muayene ücretsiz. Ben ameliyat günü aldim, bir sürü doktor ile görüstüm ama Mesut bey kadar güven veren olmadi

Merhaba mesut beyi bende düşünüyorum.rica etsem fiyatini ve ne zamana ameliyat tarihi verdiğini ogrenebilirmiyim

Ben de Mesut kayaya ameliyat oldum. Çok memnunum. Çok doğal ve güzel bir burnum oldu. Ameliyat olduğumu kimse anlamıyor. Ameliyat tarihini en az 3 ay sonrasına veriyor. Fiyat bilgisini de, telefonda veriyorlar.

Merhaba mesut beyi bende düşünüyorum.rica etsem fiyatini ve ne zamana ameliyat tarihi verdiğini ogrenebilirmiyim
10 bin liraya anlastik. Ameliyati agustos ayina aldim üniversite ögrencisiyim tatilde olmasini istedim. Mayis ayinda bos tarihleri vardi ben görüstügümde. Günde bir ameliyat yaptigini söyledi bu yüzden baya dolu ama bence beklemeye deger

Peki sizin sadece estetik mi olacak burunda eğrilik deviasyon falanda var mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…