- 21 Aralık 2022
- 38
- 8
- 1
- 30
- Konu Sahibi beyazmelek71
-
İnşallah güzel sonuçlar alırsiniz Berfu hocaya gittiğinizde görüşlerinizi paylaşırsanız çok sevinirimBerfu demirin tese yatırdığı doçente ulaştım konustum artabilir ya da artmayadabilir dedi bise demedi yani oda haklı olarak muayeneden sonra konusmak istiyo demek ki. Berfu hanıma gideceğiz galiba şuan eşimin 4.ay tedevisindeyiz martta ankaraya gideriz büyük ihtimalle birde sperm az olduğundan rapor çıkartmayı düşünüyorum maddi olarak maliyeti düşürür bizi rahatlatır belki biraz. Raporu olan var mı?
Bahçeci Muayene 1800 TL tedavi 35.600 TL ilaçlar hariçKarar veremedik ama berfu hocaya yakınım sanki suanda. Tup bebek için maliyetli diyolar biraz para biriktirmemiz lazım
Muayene 1800 TL tedavi 35.600 ilaçlar hariçHaklisiniz fiyat icin ne soylediler peki
Muayene 1800 tedavi 35.600 ilaçlar hariçMerhaba ben yazın sordugumds 22 bin demişlerdi şuan ne kadar olmuş
İlk muayene 1800 TL tüp bebek tedavisi ücreti opu ve transfer dahil 35.600 TL ilaçlar ayrıca alınıyor35binin icinde transfer ucreti yoksa ne ucreti bu 35bin sadece yumurtw toplqma icin mi aliniyo neden bide transfer ucreti odeniyor
Ben pek duymadım duyan veya giden arkadaşlar yorum yazar umarım. Doktor seçmek gerçekten çok zor işCentrum tüp bebek merkezini araştıran var mı kızlar. Ben de oraya gitmeyi düşünüyorum. Daha önce giden birkaç kişi tanıyorum bebek sahibi oldular. Ama internetten araştırdığımda pek çok olumsuz yorum gördüm.
Anatolia Tüp Bebek Merkezi Ankara Cankaya
Dr. Mehtap Polat siddetle tavsiye ederim hemsireler olsun laboratuvar olsun tertemiz ve cok ilgililer
Olumlu sonuç aldınız mı?toplam ne kadar bı ücret odediniz ilaçları ve klinik ayrı ayrı yazarsanız sevinirim?SGK anlasmali değil sanırım burasiAnatolia Tüp Bebek Merkezi Ankara Cankaya
Dr. Mehtap Polat siddetle tavsiye ederim hemsireler olsun laboratuvar olsun tertemiz ve cok ilgililer
Siz de mi aygül hocada tedavi oldunuzAygül hocam bir numara başka yere zamanınızı ne paranızı harcayın.
Evet oğlum 2 buçuk aylık olduSiz de mi aygül hocada tedavi oldunuz
Taze transfer olması durumunda böyle sanırım embriyo dondurulursa transfer ücreti alıyorlar sanırım yani Acıbadem’de bu şekildeydiİlk muayene 1800 TL tüp bebek tedavisi ücreti opu ve transfer dahil 35.600 TL ilaçlar ayrıca alınıyor
Yaa çok sevindim kaç embriyo dondurulmuştu? Sıkıntı neydi sizdeEvet oğlum 2 buçuk aylık olduAllah'ım dileyen isteyen herkese nasip etsin
Havuz yöntemi ile 3 opu oldu her seferinde 1 yumurta toplandi toplamda 3 embriyo elde ettik. 2 tane transfer oldu biri tuttu. Sorunum ileri yaş düşük amhYaa çok sevindim kaç embriyo dondurulmuştu? Sıkıntı neydi sizde
Çok sevindim Allah sağlıkla huzurla Analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallahHavuz yöntemi ile 3 opu oldu her seferinde 1 yumurta toplandi toplamda 3 embriyo elde ettik. 2 tane transfer oldu biri tuttu. Sorunum ileri yaş düşük amh
Biz de 5 kez tüp bebek tedavisi olduk ama hep olumsuz oldu. Bir kez bile tutmadı.sorun esimdeki Sperm eksikliği ve hareketsizligi. Başta biraz vardı şu an sıfırlanmış yani azosperm. Bu noktada biz de Ankara'da iyi bir merkeze bakıyoruz.Ankara'da tüp bebek tedavisi için yer arıyorum hem doktor olarak hem de labaratuvar olarak en iyi yer neresi tavsiyelerinizi ve tecrübelerinizi benimle paylaşırsanız sevinirim
Rapor için hangi bölüme gitmemiz gerekiyor. Esimde sperm azlığı var çıkma ihtimali olur mu ki acabaİnş ilk ve son olur... Bnm için kabustu ve Berfu hoca sayesinde son buldu 4.tedavimde.. rapor taze transferde gecerli ama berfu hoca dondurulmus transfer ediyor,rahmin dinlenmesini baz alarak .. ilaclarda yari yariya iner raporla.. Ben Raporu etlik zubeyde hanimdan almıştım 1 gun icerisinde verdiler hemen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?