Ankara Doktor Ahmet Erdem'e Ameliyat Olanların Görüşlerine İhtiyacım Var

yprkarfggl

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Ekim 2022
35
12
31
Merhaba, kızlar benim tüplerim tıkalı Ahmet Erdem laparoskopi önerdi ama onun ahricinde diğer doktorların hepsi tüp bebek yapalım dedi Ahmet Erdeme laparoskopi yaptıran var mı Gazi Hastanesinde yapacağını söyledi orada ücretsiz bi rşekilde ameliyat olan var mı? Olanlar memnun kaldınız mı önerir miisniz?

Merhaba, kızlar benim tüplerim tıkalı Ahmet Erdem laparoskopi önerdi ama onun ahricinde diğer doktorların hepsi tüp bebek yapalım dedi Ahmet Erdeme laparoskopi yaptıran var mı Gazi Hastanesinde yapacağını söyledi orada ücretsiz bi rşekilde ameliyat olan var mı? Olanlar memnun kaldınız mı önerir miisniz?
merhabalar bn ahmet erdeme laparaskopi oldum mayıs ayında bnde hidroselpinks denilen tüpümden sıvı kaçağı vardı ve malesef bebegım olmuyordu. laparaskopi oldum sonra ahmet hocam tüp bebek yaptı ve suan oglusuma hamıleyım 7. ayımıza girdik. önce allah sonra ahmet erdem doktorum sayesinde oldu. doktor sızı ameliyat etmemek için gercekten ugrasır ama laparaskopi diosa mutlaka olmanız gerekır bence yani doktoruma cok guvenıyorum sanırım o yuzden :)