- 22 Mayıs 2023
- 238
- 88
- 33
- Konu Sahibi Aslanicemm
Ben Perinatoloji (Riskli Gebelik) aldığım doğum paketinden bahsederek bebek bekleyen kişilere yol göstermek istiyorum. Binbir emekle tüp bebekle hamile kaldığım ikizlerim için doğum paketi arayışındaydım. Doçent olursa +5bin, Perinatoloji olursa +5 bin, ikizde +5 Bin derken temmuz ayında toplamda 41 binlik bir Doğum paketi aldık. Her şey güzel giderken birden bebeklerden birinin sıvısı azaldı kontrol için beni Etlik Şehir Hastanesi Perinatoloji bölümüne yönlendirdiler sıvısı azalan bebeğin sıvısı tam sınırda iki hafta sonra tekrar bakalım denildi tabi bu sırada sıvı neden azalır bununla alakalı olarak nedenler tespit edilecek mi diye doktora soruyorum doktor izleyelim görelim diyor bense enfeksiyon bile sıvı azalmasına neden olabilirmiş enfeksiyon bakalım diyorum. İdrarda enfeksiyon bakılıyor sonuç temiz çıkıyor kanda enfeksiyon pakete dahil edilmediği için ona bakılmıyor. Üç gün sonra idrarda nişan geldi tabi ben şoke oldum elim ayağım titredi apar topar live geldik kendi doktoruma kalp atışları vs normal takip edelim dedi doktor, ablamın ısrarı üzerine bizi tekrar etlik şehir hastanesine gönderdi orada bana yatış verdirtti. Kanda crp bakıldı ilk gün 14, 2. Gün 28, 3. Gün 68, 4. Gün 80 kanda enfeksiyon gittikçe artıyor ateşim 40 derece asla düşürülemiyor kanama da bir yandan başladı derken üç kere konsey toplandı ve gebeliğin sonlandırılmasına karar verildi. Bu anlattıklarım bu kadar kolay bi hikaye ya da masal değil bildiğiniz zehir zemberek, acı günlerin, benim ölümden döndüğüm ancak evlatlarımı kaybettiğim o günlerin özetidir! Riskli gebelik paketi alırsın da nasıl crp dahil edilmez ya şaka gibi enfeksiyondan bebeklerimizi kaybettim eğer enfeksiyon olmada alttaki bebeğim kurtulacaktı. Üstteki bebeğin kesesi açılmış dışarıyla bağlantısı olduğu için enfeksiyon kapmış sıvı aktıkça rahimde enfeksiyon oluşmuş eğer kesenin açıldığı fark edilip o bebek sonlandırılsa enfeksiyon kapmadan önce diğer evladımı kaybetmicektim. Ve bu Liv Hospital ticarethanesi bizim peşin ödediğimiz paramızdan 16 bin kesinti yaparak geri kalan 25bin liramızı 25 gün içinde yatıracaklarını iletiyorlar!!!! Devlet hastanesine gidin ama özele gitmeyin hele bu hastaneye asla gitmeyin. İlk gebeliğimde bu yaşadıklarım büyük bir travma.!devlet hastanesinde ilk bebeğimi doğurarak ikinci bebeği kürtajla aldırarak evlatlarıma veda ettim ölsem unutmam bu acıları hakkımı da liv ticarethanesine asla helal etmiyorum!!!