Ankara Dkap Art. Hastanesinde Meme kltme ameliyat

durugulus

KOREL im hoşgeldin...
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2008
377
0
96
43
Diğer
arkaadaşlar,merhaba.
ankara dışkapı araştırma hastanesinde meme küçültme ameliyatı olan varmı?
ben bu hastanede olmayı düşünüyorum.aranızda bu hastane den tecrübesi olan varsa ve paylaşırsa çoooook sevinirim..delikafadulden

bende burda meme büyütme ameliyatı olmayı düşünüyorum ne tesadüf evet olanlar varsa bir zahmet yardımcı olurlarmı?

ben orayı zaten bir tandık vasıtasıyla buldum tanıdıgım göğüs küçültme ameliyatı oldu çok memnun o yüzden bende orda göğüs büyütme ameliyatı olucam inşlh

merhaba. estetık cok cıddı bı konu bunu sızde bılıyosunuzdur mutlaka. ben yenı burun estetıgı oldum ve neredeyse 1.5 yıl arastırmadıgım yer kalmadı. en sonunda doc dr serdar ozturk'e amelıyat oldum.ınternette sayfası var. onunlada mutlaka bı gorus derım. sımdıden gecmıs olsun ama yınede aman dıkkat secımde derım.

bence de çok önemli ben yaklaşık 5 sene önce küçültme ameliyatı oldum, çoook uzunca bir süre doktor ve hastane araştırdım. hacettepe de tunç şafak yaptı ameliyatımı, ve çok memnun kaldım. tercihim üniversite hastanesi...

ben orayı zaten bir tandık vasıtasıyla buldum tanıdıgım göğüs küçültme ameliyatı oldu çok memnun o yüzden bende orda göğüs büyütme ameliyatı olucam inşlh

lalara cım,o tanıdığın bu ameliyatan sonra gerçekten memnunmu,ya çok zor bir karar bilirsin..konuşmak isterdim kendisiyle..saol ama yinede içim rahatladı canım..kaydirigubbakcemile2

bence de çok önemli ben yaklaşık 5 sene önce küçültme ameliyatı oldum, çoook uzunca bir süre doktor ve hastane araştırdım. hacettepe de tunç şafak yaptı ameliyatımı, ve çok memnun kaldım. tercihim üniversite hastanesi...

leach amelıyatınla ılgılı detay vermen mumkun mu meme ucundanmı alt kısımdan mı kesıldı boyutu ne derece degıstı ?

mrb.. ankara meme küçültme ameliyatı olmak istiyorum.105 beden kullanıorum.çok büyük iz kalmasından korkuyorum.bekarım.önerebileceğiniz doktor ismi varmı?ve ssk karşılarmı? lütfen yardımcı olun :(

Merhaba.Ankara'da meme küçültme ameliyatı, doktor ve hastaneler, SGK uygulamaları, fiyatlar ve yöntemler konusunda epeyce araştırma yapmış birisi olarak öğrendiklerimi paylaşmak istiyorum. Ben de bir büyük meme mağduru olarak bu yılın başlarında nihayet ameliyat olmaya karar verebildim. Sene başında bir yakınımı Atatürk Hastanesine götürmüştüm. Orada çalışan bir arkadaşım gelmişken memelerini bir göster dedi. Ben de neden olmasın, bir yerden başlamak lazım diyerek kabul ettim. Estetik cerrehide genç bir asistandı sanırım fotoğraflarımı çekti ve iki gün sonra kuruldan çıkar dedi. Kurul onay verirse ameliyatınızı SGK karşılar ancak hazirana kadar sıra var dediler.Bu ameliyatın ağır ameliyatlardan sayıldığını, 4-5 gün yatırdıklarını söyledi. Kurul bana olur onayı vermesine rağmen, bu hastaneyle ilgili olumsuz tecrübelerim nedeniyle raporu değerlendirmedim. Üniversite ve hatta özel hastanelerden dahi rapor alabileceğimi ancak fark ödemem gerekebileğini öğrendim.Ayrıca öğrendiğime göre özel hastaneler SGK nun ödediği rakamın en fazla %70 i kadar fark talep edebiliyorlar.Aksi taktirde ciddi cezalar veriliyor. Neyse Şubat ayında Gazi Üniversitesinden Sühan Ayhan'dan randevu aldım. Bu arada Sağlık Bakanlığı tam gün uygulaması başlatınca Sühan Hocanın özel muayenehanesine gitmek zorunda kaldım. 300 TL. muayene ücreti alıyor. Ölçümün 85 DD olduğunu, 1800 gr. kadar alınması gerektiğini, kendisinin J tekniğini kullandığını, ağrısız ve nekaat dönemi kolay bir ameliyat olduğunu, 1 gece yatırdığını ve en önemlisi ameliyatlarını mesa hastanesinde 9.000 TL. ye yaptığını söyledi. Benden memografi, ultrason , kan tetkikleri vs. yaptırmamı istedi. Rakam ayırdığım bütçeyi aştığı için tekrar aramadım. Bu arada kan testlerimde troid problemi olduğu anlaşılınca endoktrin uzmanı ameliyatı 6 ay kadar ertelemem gerektiğini zira anestezi açısından riskli olduğunu söyledi. Bu süre zarfında Ankara Üniversitesinden Doç Savaş Bey'den görüş aldım. O da biraz beklemem gerektiğini söyledi.Fiyat vermedi. Şu anda Prof. Ruşen Kapucu ile görşmekteyim. Hacettepeden ayrılmış. Esasen tam gün uygulaması sonucunda rağbet gören doktorların çoğu özele geçmiş durumdalar ve rapor alma koşullarını zorladığınızda sıra bekliyorsunuz ve en önemlisi doktorunuzu seçemiyorsunuz ya da ameliyatınıza giren doktordan emin olamıyorsunuz ( Bunu doktor ve hastane çalışanı yakınlarımdan biliyorum). Ruşen Bey bütün sorularıma dürüstçe cevap verdi. Olabilecek olumsuzlukları anlattı.İz kalacağını, cilt yapısına göre az veya çok olabileceğini, %10 his kaybı olma riski olduğunu söyledi.Bayındır Hastenesinde olursa 8.500 TL., Arte Hastanesinde olursa 6.000 TL. ye yapacağını söyledi. Arte'de yoğun bakım servisi olmadığı için daha ucuz olduğunu, bu operasyonda yoğun bakım servisine gereksinim duyulmadığı için Arte Hastanesinde de ameliyatlarını yaptığını anlattı.Bu arada kendisi 2000 gr. kadar alacağını ve ters T tekniğini uyguladığını da söyledi. Ben konsültasyonlarımı yaptırıyorum. Sıkıntı olmazsa 30 Aralıkta amaliyat olmayı planlıyorum. Umarım az da olsa merak ettiğiniz konulara cevap verebilmişimdir...

Back
X