- 22 Nisan 2021
- 103
- 28
- 48
- Konu Sahibi terrifictina
-
Merhaba Asistan istiyorsanız ayın son iki iş günü plastik cerrahi polikliniğinden alıyorsunuz online ya da gazi hastanesinin numarasını arayarak ben dün görüştüm asistandı özgün bey iyi bir doktor ücret olarakta 2000 mişselam arkadaşlar,
ankarada hacettepe ve gazide öğretim üyesinden/ asistandan nasıl randevu alıyoruz sekreterlikten rastgele mi veriliyor deneyimli biri yazabilir mi ve biliyorsanız fiyatlarını da yazabilir misiniz
Güzel geçti tatlı komik bir doktor istediğim burnu söyledim ne zaman olmak istiyorsun dedi temmuz ağustos ne zaman olabilirse dedim o da en geç ağustosa kadar olursun dedi olabilecekleri anlattı numaramı aldı ameliyat için arayacakmış böyle yani :)çok teşekkür ederim size :))) nasıl geçti görüşmeniz
Nasil bir burun istiyorsunuz? Merak ettim. Ben de yaptirmak istiyorum ama tirsiyorum.Güzel geçti tatlı komik bir doktor istediğim burnu söyledim ne zaman olmak istiyorsun dedi temmuz ağustos ne zaman olabilirse dedim o da en geç ağustosa kadar olursun dedi olabilecekleri anlattı numaramı aldı ameliyat için arayacakmış böyle yani :)
hayırlı olsun çok sevindim :))Güzel geçti tatlı komik bir doktor istediğim burnu söyledim ne zaman olmak istiyorsun dedi temmuz ağustos ne zaman olabilirse dedim o da en geç ağustosa kadar olursun dedi olabilecekleri anlattı numaramı aldı ameliyat için arayacakmış böyle yani :)
bende görüşmüştüm pek içime sinmemiştiGüzel geçti tatlı komik bir doktor istediğim burnu söyledim ne zaman olmak istiyorsun dedi temmuz ağustos ne zaman olabilirse dedim o da en geç ağustosa kadar olursun dedi olabilecekleri anlattı numaramı aldı ameliyat için arayacakmış böyle yani :)
Sizin neden içinize sinmedibende görüşmüştüm pek içime sinmemişti
Ben doğal olsun fazla kalkık olmasın dedim doktor kadın burnu biraz kalkık durmalı dedi zaten bu şu an bir ön görüşmeydi tam kararı ameliyattan önce veririm bir kez daha görüşücezNasil bir burun istiyorsunuz? Merak ettim. Ben de yaptirmak istiyorum ama tirsiyorum.
Teşekkür ederim :)hayırlı olsun çok sevindim :))
içinize sindi mi özgün beyBen doğal olsun fazla kalkık olmasın dedim doktor kadın burnu biraz kalkık durmalı dedi zaten bu şu an bir ön görüşmeydi tam kararı ameliyattan önce veririm bir kez daha görüşücez
Evet ona ameliyat olacağım zaten ben beklerken burun estetiği için bir sürüde hastası vardı forumdan da olanlar memnunduiçinize sindi mi özgün bey
Ben 1 tane hastasıyla görüştüm de.Burunları nasıldıEvet ona ameliyat olacağım zaten ben beklerken burun estetiği için bir sürüde hastası vardı forumdan da olanlar B
Oldunuz mu? Durum nedir bende melih beye baktim baya olan var kendisineEvet ona ameliyat olacağım zaten ben beklerken burun estetiği için bir sürüde hastası vardı forumdan da olanlar memnundu
Hayır olmadım ağustosa kadar olursun dedi banaOldunuz mu? Durum nedir bende melih beye baktim baya olan var kendisine
Merhaba oldunuz mu memnun musunuzHayır olmadım ağustosa kadar olursun dedi bana
merhaba çok zaman geçmiş ama yaptırdınız mıHayır olmadım ağustosa kadar olursun dedi bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?