Sarı olan antibiyotikli krem ben sabah akşam kullandım 15gunde bitti diğer özel krem iz kremi 7.gunden sonra sürmeye başlayacaksınAynen kesinlikle ya bişey soracam ben bu sarı renkli kremi kullanıyorum da siliskar jel i ne zaman kullanmalıyım 2sini aynı zaman da mı kullanıyım bu dikiş izlerin kaybolması için mi kullanılıyor
Bu konuda bilgim yok ama yapıyor olabilir ben ve konuyu açan arkadaş Ankarada ikamet ediyoruzDoktor bey genital beyazlatma yapıyor mu acaba bilgisi olan var mı ?
Özelde mi yapıyordur acaba. Çünkü bizzat profilinde genital beyazlatma gibi tag vardı
. Ayrıca ameliyat olan herkes ankarada mı ikamet ediyordu. Şehir dışından gelmeyi düşünüyorum ben
Tamam canım benim çok sağol doktor bey söylüyor da unuturum işteSarı olan antibiyotikli krem ben sabah akşam kullandım 15gunde bitti diğer özel krem iz kremi 7.gunden sonra sürmeye başlayacaksın
Beyazlatma yaptığını biliyorum ben fakat ücrete tabi ücret bilgisini bilmiyorum bir iletişime geçin istersenizDoktor bey genital beyazlatma yapıyor mu acaba bilgisi olan var mı ?
Özelde mi yapıyordur acaba. Çünkü bizzat profilinde genital beyazlatma gibi tag vardı
. Ayrıca ameliyat olan herkes ankarada mı ikamet ediyordu. Şehir dışından gelmeyi düşünüyorum ben
İyiyim çok şükür ameliyat olmamış gibiyim unuttum bileNasıl oldunuz durumunuz nasıl suan? Durum hakkında bilgilendiririr misiniz ? ☺
İnşallah sizlerde memnun olur başkalarına vesile olursunuzMaşallah çok sevindim adınıza darısı bizlere inşallah ☺
Tamam canım benim çok sağol doktor bey söylüyor da unuturum işte
İyiyim çok şükür ameliyat olmamış gibiyim unuttum bile
Tamamen alınması mümkün müDudaklar tamamen mi alınıyor bu arada
Şimdiden geçmiş olsun canım bizleri de haberdar et ❤ben çok iyiyim 19temmuz da ameliyat oldum yarın tam 3 Ay olacak şeklinden memnunum acı ağrı vs kalmadı hissizlik olur mu diye merak ediyordum gayet iyi hissediyorum dikişler e gelince ortamala 30 40gun içinde tamamen eriyo benimki 30u biraz gecmisti
İstediğini sorabilirsin sıkıntı yok doktor bey genellikle düz tekniği kullaniyorAyrıca her doktorun kesim tekniği farklıymış buna istinaden sordum zaten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?