• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket Ankara devlet hastanesi labioplasti TUĞRUL BAŞAR

Şöyle söyleyim 1ayda görüntü biraz oturuyor 3aydq anca şuan bakman bir şey değiştirmez kötü hissedebilirsin ben baya bakmadım dikişli halini görmeyim tedirgin olmayım diye şuan tam 3ay oldu şekli yeni oturdu sonda beni çok rahatsız etmişti tuvalete gitmek istemiştim zorla çıkartırdım yanma hissi çok kötü idrar yolu enfeksiyonu gibi hissediyorum
Aynen dikişli olduğundan bende tam bakmak istemiyorum taburcu oldum evime geldim sonda konusunda aynen bende rahatsız oldum çıkartılmasını istedim sonradan ama sabaha kadar duracak dediler neyseki öyle böyle çıktı sonunda 😀çişimi yaptığımda iç dudaklara denk geliyordu eve gelip tuvaletimi yapınca çok mutlu oldum sürekli öyle gördüğüm için tuvalet yönünü hiç düşünmemiştim düzgün şekilde işeyince bide bakınca o sarkmaları görmemek bile şimdiden sevindirdi beni

Aynen dikişli olduğundan bende tam bakmak istemiyorum taburcu oldum evime geldim sonda konusunda aynen bende rahatsız oldum çıkartılmasını istedim sonradan ama sabaha kadar duracak dediler neyseki öyle böyle çıktı sonunda 😀çişimi yaptığımda iç dudaklara denk geliyordu eve gelip tuvaletimi yapınca çok mutlu oldum sürekli öyle gördüğüm için tuvalet yönünü hiç düşünmemiştim düzgün şekilde işeyince bide bakınca o sarkmaları görmemek bile şimdiden sevindirdi beni
Ayyyy ilk tuvalette bende aynı şeyleri hissetmiştim o bile mutluluk verici ben zorla çıkarttırmıştım 1 saat sonra bol bol dinlen haberleşelim durumunu merak ediyorum

Benimkine de müdahale edilmedi ama doktor gerekli görüyorsa yapıyor sanırım
25 ekim de izmir de özel bir hastanede labioplasti ve vajinoplasti yapılacak 15 bin tl . Fakat devlet hastanesinde de yapılıyormuş labioplast bu konuda gördüm . Benim klitoris ve anüse kadar uzanan iç dudaklarım var eğer bunları devlet hastanesi de yapıyosa devlet hastanesine yaptırmak mantıklı olabilir . İzmirde devlet hastanesine randevu bakıyorum.

25 ekim de izmir de özel bir hastanede labioplasti ve vajinoplasti yapılacak 15 bin tl . Fakat devlet hastanesinde de yapılıyormuş labioplast bu konuda gördüm . Benim klitoris ve anüse kadar uzanan iç dudaklarım var eğer bunları devlet hastanesi de yapıyosa devlet hastanesine yaptırmak mantıklı olabilir . İzmirde devlet hastanesine randevu bakıyorum.
Canım ben ankarada çok devlet hastanesine gittim herkes yada her hastane yapmıyor bir tek ankara da tugrul beyi buldum İzmiri bilmiyorum o yüzden yardımcı olamayacağım

Ayyyy ilk tuvalette bende aynı şeyleri hissetmiştim o bile mutluluk verici ben zorla çıkarttırmıştım 1 saat sonra bol bol dinlen haberleşelim durumunu merak ediyorum
Aynen hiç tuvalet konusunu bile aklıma gelmemişti bayadır olduğu için bu iç dudaklar şimdiye kadar iyi durmuşum diyorum bi rahatlama sevinme böyle olması bile çok mutlu etti İnan iyiki de olmuşum gerçekten Tuğrul beyden Allah razı olsun onun sayesinde ölene kadar o şekilde yaşamak zorunda kalmadık ayakta duşumu aldım sonrada alveres ağrı kesicimi içtim antibiyotikli kremimi de sürdüm uyudum kendime geldim valla

Bende gidiyim dolaşıyım izmirdeki hastaneleri 15 bin tl vermek yerine calısmıyorum cnkü suan .de

Aynen hiç tuvalet konusunu bile aklıma gelmemişti bayadır olduğu için bu iç dudaklar şimdiye kadar iyi durmuşum diyorum bi rahatlama sevinme böyle olması bile çok mutlu etti İnan iyiki de olmuşum gerçekten Tuğrul beyden Allah razı olsun onun sayesinde ölene kadar o şekilde yaşamak zorunda kalmadık ayakta duşumu aldım sonrada alveres ağrı kesicimi içtim antibiyotikli kremimi de sürdüm uyudum kendime geldim valla
Ohhh miiiis gibi güzelce dinlen hele ki iç çamaşırına sürten bir şey olmayacak o his daha güzel emin ol şekli oturunca ki mutluluğunu söylemiyorum bile Tuğrul bey gibi doktorlar hep var olsun gerçekten kurtarıcı melekler

Para ödediniz mi?

Bugün nasılsınız ağrılarınız var mı günlük işlerinizi yapabiliyor musunuz M minikkiz
İyiyim çok şükür öyle ağrılarım çok yok hafif batma şeklinde benim dıştan da daraltma olduğu için oturamıyorum pek ama yan şekilde oturuyorum dikişlerime zarar gelmemesi için oturmayı da tercih etmiyorum yemek yerken oturuyorum bi yan şekilde genel de uzanıyorum arada ayağa da kalkıp bi yürüyorum hafif bi kaşıntı çok böyle belli belirsiz ağrı oluyor sabah kahvaltı hazırladım topladım bulaşıkları makineye koydum çocuklarımın kendimizin yataklarını düzelttim eğilmiyorum normalden biraz daha dikkat ederek yavaş yürüyorum ağır gibi şeyleri kesinlikle kaldırmam da ama günlük işlerin bazıları yapılıyor yani

Para ödediniz mi?
Herhangi bir para vermedim hastaneye sadece reçetedeki ilaçlar için ödeme yaptım Doktorun yazdığı ilaçlar
Sef 1000 mg antibiyotik
3 kutu Arveles ağrı kesici
Furacin %0,2 merhem (antibiyotikli krem)
Siliskar jel (bunu devlet karşılamıyor ) 220 Tl
Toplam 340 TL diğerlerini devlet karşılıyor

Ohhh miiiis gibi güzelce dinlen hele ki iç çamaşırına sürten bir şey olmayacak o his daha güzel emin ol şekli oturunca ki mutluluğunu söylemiyorum bile Tuğrul bey gibi doktorlar hep var olsun gerçekten kurtarıcı melekler
Aynen kesinlikle ya bişey soracam ben bu sarı renkli kremi kullanıyorum da siliskar jel i ne zaman kullanmalıyım 2sini aynı zaman da mı kullanıyım bu dikiş izlerin kaybolması için mi kullanılıyor

Doktor bey genital beyazlatma yapıyor mu acaba bilgisi olan var mı ?
Özelde mi yapıyordur acaba. Çünkü bizzat profilinde genital beyazlatma gibi tag vardı
. Ayrıca ameliyat olan herkes ankarada mı ikamet ediyordu. Şehir dışından gelmeyi düşünüyorum ben
Aynen kesinlikle ya bişey soracam ben bu sarı renkli kremi kullanıyorum da siliskar jel i ne zaman kullanmalıyım 2sini aynı zaman da mı kullanıyım bu dikiş izlerin kaybolması için mi kullanılıyor

Back