Doktor bey gerek görürse müdahale edilmesi gerekiyorsa ediyor bende klitorise çıkılmadı meselaMerhaba klitorise müdahale ediliyor mu?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Doktor bey gerek görürse müdahale edilmesi gerekiyorsa ediyor bende klitorise çıkılmadı meselaMerhaba klitorise müdahale ediliyor mu?
Aynen dikişli olduğundan bende tam bakmak istemiyorum taburcu oldum evime geldim sonda konusunda aynen bende rahatsız oldum çıkartılmasını istedim sonradan ama sabaha kadar duracak dediler neyseki öyle böyle çıktı sonunda çişimi yaptığımda iç dudaklara denk geliyordu eve gelip tuvaletimi yapınca çok mutlu oldum sürekli öyle gördüğüm için tuvalet yönünü hiç düşünmemiştim düzgün şekilde işeyince bide bakınca o sarkmaları görmemek bile şimdiden sevindirdi beniŞöyle söyleyim 1ayda görüntü biraz oturuyor 3aydq anca şuan bakman bir şey değiştirmez kötü hissedebilirsin ben baya bakmadım dikişli halini görmeyim tedirgin olmayım diye şuan tam 3ay oldu şekli yeni oturdu sonda beni çok rahatsız etmişti tuvalete gitmek istemiştim zorla çıkartırdım yanma hissi çok kötü idrar yolu enfeksiyonu gibi hissediyorum
Benimkine de müdahale edilmedi ama doktor gerekli görüyorsa yapıyor sanırımMerhaba klitorise müdahale ediliyor mu?
Ayyyy ilk tuvalette bende aynı şeyleri hissetmiştim o bile mutluluk verici ben zorla çıkarttırmıştım 1 saat sonra bol bol dinlen haberleşelim durumunu merak ediyorumAynen dikişli olduğundan bende tam bakmak istemiyorum taburcu oldum evime geldim sonda konusunda aynen bende rahatsız oldum çıkartılmasını istedim sonradan ama sabaha kadar duracak dediler neyseki öyle böyle çıktı sonunda çişimi yaptığımda iç dudaklara denk geliyordu eve gelip tuvaletimi yapınca çok mutlu oldum sürekli öyle gördüğüm için tuvalet yönünü hiç düşünmemiştim düzgün şekilde işeyince bide bakınca o sarkmaları görmemek bile şimdiden sevindirdi beni
Takılır sonda kızlık zarını vs bir şey yapmaz idrar yoluna takılıyor tamamen bağımsız yerler yinede söylersiniz içiniz rahat olurEvli olmayanlara sonda takılmaz değil mi ?
25 ekim de izmir de özel bir hastanede labioplasti ve vajinoplasti yapılacak 15 bin tl . Fakat devlet hastanesinde de yapılıyormuş labioplast bu konuda gördüm . Benim klitoris ve anüse kadar uzanan iç dudaklarım var eğer bunları devlet hastanesi de yapıyosa devlet hastanesine yaptırmak mantıklı olabilir . İzmirde devlet hastanesine randevu bakıyorum.Benimkine de müdahale edilmedi ama doktor gerekli görüyorsa yapıyor sanırım
Herhangi devlet hastanesi bu ameliyatı yapar mı?Doktor bey gerek görürse müdahale edilmesi gerekiyorsa ediyor bende klitorise çıkılmadı mesela
Canım ben ankarada çok devlet hastanesine gittim herkes yada her hastane yapmıyor bir tek ankara da tugrul beyi buldum İzmiri bilmiyorum o yüzden yardımcı olamayacağım25 ekim de izmir de özel bir hastanede labioplasti ve vajinoplasti yapılacak 15 bin tl . Fakat devlet hastanesinde de yapılıyormuş labioplast bu konuda gördüm . Benim klitoris ve anüse kadar uzanan iç dudaklarım var eğer bunları devlet hastanesi de yapıyosa devlet hastanesine yaptırmak mantıklı olabilir . İzmirde devlet hastanesine randevu bakıyorum.
Teşekkürler görüntüden memnun musun peki ?Canım ben ankarada çok devlet hastanesine gittim herkes yada her hastane yapmıyor bir tek ankara da tugrul beyi buldum İzmiri bilmiyorum o yüzden yardımcı olamayacağım
Benim o kadar büyük bir sıkıntım yoktu şuan çok memnunum hem hijyen açısından hemde görüntü olarak memnunumTeşekkürler görüntüden memnun musun peki ?
Bende gidiyim dolaşıyım izmirdeki hastaneleri 15 bin tl vermek yerine calısmıyorum cnkü suan .Benim o kadar büyük bir sıkıntım yoktu şuan çok memnunum hem hijyen açısından hemde görüntü olarak memnunum
Aynen hiç tuvalet konusunu bile aklıma gelmemişti bayadır olduğu için bu iç dudaklar şimdiye kadar iyi durmuşum diyorum bi rahatlama sevinme böyle olması bile çok mutlu etti İnan iyiki de olmuşum gerçekten Tuğrul beyden Allah razı olsun onun sayesinde ölene kadar o şekilde yaşamak zorunda kalmadık ayakta duşumu aldım sonrada alveres ağrı kesicimi içtim antibiyotikli kremimi de sürdüm uyudum kendime geldim vallaAyyyy ilk tuvalette bende aynı şeyleri hissetmiştim o bile mutluluk verici ben zorla çıkarttırmıştım 1 saat sonra bol bol dinlen haberleşelim durumunu merak ediyorum
Bende gidiyim dolaşıyım izmirdeki hastaneleri 15 bin tl vermek yerine calısmıyorum cnkü suan .de
Ohhh miiiis gibi güzelce dinlen hele ki iç çamaşırına sürten bir şey olmayacak o his daha güzel emin ol şekli oturunca ki mutluluğunu söylemiyorum bile Tuğrul bey gibi doktorlar hep var olsun gerçekten kurtarıcı meleklerAynen hiç tuvalet konusunu bile aklıma gelmemişti bayadır olduğu için bu iç dudaklar şimdiye kadar iyi durmuşum diyorum bi rahatlama sevinme böyle olması bile çok mutlu etti İnan iyiki de olmuşum gerçekten Tuğrul beyden Allah razı olsun onun sayesinde ölene kadar o şekilde yaşamak zorunda kalmadık ayakta duşumu aldım sonrada alveres ağrı kesicimi içtim antibiyotikli kremimi de sürdüm uyudum kendime geldim valla
Para ödediniz mi?Aynen hiç tuvalet konusunu bile aklıma gelmemişti bayadır olduğu için bu iç dudaklar şimdiye kadar iyi durmuşum diyorum bi rahatlama sevinme böyle olması bile çok mutlu etti İnan iyiki de olmuşum gerçekten Tuğrul beyden Allah razı olsun onun sayesinde ölene kadar o şekilde yaşamak zorunda kalmadık ayakta duşumu aldım sonrada alveres ağrı kesicimi içtim antibiyotikli kremimi de sürdüm uyudum kendime geldim valla
İyiyim çok şükür öyle ağrılarım çok yok hafif batma şeklinde benim dıştan da daraltma olduğu için oturamıyorum pek ama yan şekilde oturuyorum dikişlerime zarar gelmemesi için oturmayı da tercih etmiyorum yemek yerken oturuyorum bi yan şekilde genel de uzanıyorum arada ayağa da kalkıp bi yürüyorum hafif bi kaşıntı çok böyle belli belirsiz ağrı oluyor sabah kahvaltı hazırladım topladım bulaşıkları makineye koydum çocuklarımın kendimizin yataklarını düzelttim eğilmiyorum normalden biraz daha dikkat ederek yavaş yürüyorum ağır gibi şeyleri kesinlikle kaldırmam da ama günlük işlerin bazıları yapılıyor yani
Herhangi bir para vermedim hastaneye sadece reçetedeki ilaçlar için ödeme yaptım Doktorun yazdığı ilaçlarPara ödediniz mi?
Aynen kesinlikle ya bişey soracam ben bu sarı renkli kremi kullanıyorum da siliskar jel i ne zaman kullanmalıyım 2sini aynı zaman da mı kullanıyım bu dikiş izlerin kaybolması için mi kullanılıyorOhhh miiiis gibi güzelce dinlen hele ki iç çamaşırına sürten bir şey olmayacak o his daha güzel emin ol şekli oturunca ki mutluluğunu söylemiyorum bile Tuğrul bey gibi doktorlar hep var olsun gerçekten kurtarıcı melekler
Aynen kesinlikle ya bişey soracam ben bu sarı renkli kremi kullanıyorum da siliskar jel i ne zaman kullanmalıyım 2sini aynı zaman da mı kullanıyım bu dikiş izlerin kaybolması için mi kullanılıyor